Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
καλα μην τρελαινεσαι.Σου αλλαξαν το ονομα αλλα γραφεις με το παλιο.
βεβαια πιο πολυ το εγραψα γιατι γραφεις τα σεναρια σου ρε παιδι μου με μια σιγουρια που τρομαζει.
και για το τρολαδορος , πες το.δεν παρεξηγω.
βεβαια πιο πολυ το εγραψα γιατι γραφεις τα σεναρια σου ρε παιδι μου με μια σιγουρια που τρομαζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 23 Ιαν 2019, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού όπως λένε πιέζει να φύγει, μην τον κρατάμε και με το ζόρι..... Στο καλό
barlow4 έγραψε:καλα μην τρελαινεσαι.Σου αλλαξαν το ονομα αλλα γραφεις με το παλιο.

Καλώς!
οχι καλα κανεις και γραφεις σεναρια.ολοι σεναρια γραφουμε.
απλα εχεις εναν τροπο να τα γραφεις ρε παιδι μου που λες και δεν ειναι σεναρια.
λες και ειναι σιγουρα.ε αυτο ειπα και φαγωθηκες.
Ας πάει στην Parma αφού θέλει είναι και ομάδα που πάει να βγεί Europa League και βολιδοσκοπεί Lazio και Roma με ερχόμενες νίκες της.Tolaros έγραψε:Ε αφού το λένε αυτοί έτσι θα είναι
Θα πάρουμε καλύτερο δεν κρατάμε κανένα που δεν θέλει να μείνει φίλε!
Οχι ειναι αλλιώς....Tolaros έγραψε:Ε αφού το λένε αυτοί έτσι θα είναι
Ελ Καντουρί: «Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία, αλλά δεν είναι στο χέρι μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tupac την Τετ 23 Ιαν 2019, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαχαχα αν φαίνεται έτσι δεν τα θεωρω σίγουρα το αναφέρω ξέρω νομίζεις τι θα γίνει; Από το επάγγελμά μου πάει πολύ για σεναριογράφος αλλά εδώ βλέπω να έχω και 2ο επάγγελμα να πετάω σενάρια.barlow4 έγραψε:οχι καλα κανεις και γραφεις σεναρια.ολοι σεναρια γραφουμε.
Απλά φίλε τα λέω γιατί τα ξέρουμε όλοι και γράφουμε ίδια και ίδια μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 23 Ιαν 2019, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γαμημενη μεταγραφικη περιοδος.δε θα επρεπε να διαρκει εναν μηνα.επρεπε να ειναι μια βδομαδα.
Εριξα τεραστια προταση ετσι?ουτε τερτιπια απο μανατζαρεους ουτε τιποτα.
Εριξα τεραστια προταση ετσι?ουτε τερτιπια απο μανατζαρεους ουτε τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 23 Ιαν 2019, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ηθελε τοσο πολυ να φυγει, με τον μανατζερ που εχει θα ηταν ηδη αλλου. Το ιδιο σαιτ πριν δυο μερες εγραφε οτι παιζει με παναχαικη και φευγει, τωρα εγινε με οφη. Απο την μια νταμπλ με ΠΑΟΚ απο την αλλη μαχη για παραμονη με την παρμα. Το καλοκαιρι αν ψαχτει για αλλη ομαδα με ποια δεδομενα θα βρει καλυτερο συμβολαιο, ως νταμπλουχος με ΠΑΟΚ ή ως καποιος που βοηθησε να μην πεσει η παρμα;
Πιθανότατα, τα λογια του Λουτσέσκου χθες πήγαιναν για τα αυτιά των Καντουρί και Σακόφ.
Έκανε μάλλον μία τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει τον πρώτο (κυρίως) δείχνοντας δημόσια την εκτίμηση που του έχει και την προσφορά του στην ομάδα.
Αν τώρα αυτός θέλει να φύγει, με το καλό και να μας γράφει.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε αυτός, ούτε ο Πρίγιοβιτς, ούτε κανένας που δεν θέλει να μείνει.
Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ο τρόπος σκέψης τους... με την ομάδα να πηγαίνει τρένο, έτοιμη να πάρει πρωτάθλημα (δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια μετά - αυτό είναι για εμάς τους μεσήλικες οπαδούς) και κύπελλο, ψάχνονται για ένα καλύτερο συμβόλαιο, μη λογαριάζοντας τίποτα άλλο.
Προσοχή, δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν... Ούτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ξέρω, ούτε κουμάντο στην τσέπη τους θα κάνω. Απλά προσπαθώ να καταλάβω!
Και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλοι αυτοί για ένα λόγο ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Δεν θαμπώθηκαν ούτε από την ιστορία του, ούτε από τον κόσμο του, ούτε από τις προοπτικές που τους έδινε, ούτε από το project που τους παρουσίασαν. Ήρθαν γιατί τους τα έσταξε ο Ιβάν. Και πριν να έρθουν δηλαδή στον ΠΑΟΚ το κυρίαρχο κίνητρο στην καριέρα τους ήταν τα λεφτά. Προτίμησαν να αφήσουν Ισπανίες, Ιταλίες, Γαλλίες, Ρωσίες κλπ και να έρθουν εδώ γιατί θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα. Οπότε, τώρα, στην πρώτη ευκαιρεία που βρεθεί ομάδα να τους δώσει ακόμα περισσότερο, δεν το σκέφτονται δεύτερη φορά.
Δυστυχώς αυτό καταλαβαίνω εγώ και με την περίπτωση του Πρίγιο, και με του Καντουρί και (πιθανότατα) του Βαρέλα.
Έκανε μάλλον μία τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει τον πρώτο (κυρίως) δείχνοντας δημόσια την εκτίμηση που του έχει και την προσφορά του στην ομάδα.
Αν τώρα αυτός θέλει να φύγει, με το καλό και να μας γράφει.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε αυτός, ούτε ο Πρίγιοβιτς, ούτε κανένας που δεν θέλει να μείνει.
Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ο τρόπος σκέψης τους... με την ομάδα να πηγαίνει τρένο, έτοιμη να πάρει πρωτάθλημα (δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια μετά - αυτό είναι για εμάς τους μεσήλικες οπαδούς) και κύπελλο, ψάχνονται για ένα καλύτερο συμβόλαιο, μη λογαριάζοντας τίποτα άλλο.
Προσοχή, δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν... Ούτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ξέρω, ούτε κουμάντο στην τσέπη τους θα κάνω. Απλά προσπαθώ να καταλάβω!
Και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλοι αυτοί για ένα λόγο ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Δεν θαμπώθηκαν ούτε από την ιστορία του, ούτε από τον κόσμο του, ούτε από τις προοπτικές που τους έδινε, ούτε από το project που τους παρουσίασαν. Ήρθαν γιατί τους τα έσταξε ο Ιβάν. Και πριν να έρθουν δηλαδή στον ΠΑΟΚ το κυρίαρχο κίνητρο στην καριέρα τους ήταν τα λεφτά. Προτίμησαν να αφήσουν Ισπανίες, Ιταλίες, Γαλλίες, Ρωσίες κλπ και να έρθουν εδώ γιατί θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα. Οπότε, τώρα, στην πρώτη ευκαιρεία που βρεθεί ομάδα να τους δώσει ακόμα περισσότερο, δεν το σκέφτονται δεύτερη φορά.
Δυστυχώς αυτό καταλαβαίνω εγώ και με την περίπτωση του Πρίγιο, και με του Καντουρί και (πιθανότατα) του Βαρέλα.
O El Kaddouri έχει 24 συμμετοχές ως τώρα και ο Warda 22.
Αν φύγει και ο Μαροκινός καταλαβαίνουμε ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα στο ρόστερ.
Ωραία τα γράφουμε εμείς, αλλά ο προπονητής είναι ξεκάθαρος. Και ποσοτικό είναι το ζήτημα αλλά και ομοιογένειας.
Και το σενάριο να έρθει ένας παίκτης σαν τον Ενρίκε ως αντικαταστάτης, που πέρα από το ότι κόπηκε το καλοκαίρι από τον ίδιο τον προπονητή, κάνει και περίπου 1,5 μήνα διακοπές, ε δεν πιστεύω ότι θα χαροποιήσει πολύ τον Λουτσέσκου.
Παρότι δεν τρελαίνομαι με τον Καντουρί, εμπιστεύομαι την κρίση του προπονητή και πιστεύω ότι η ομάδα οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή, που εκφράζεται με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο.
Αν φύγει και ο Μαροκινός καταλαβαίνουμε ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα στο ρόστερ.
Ωραία τα γράφουμε εμείς, αλλά ο προπονητής είναι ξεκάθαρος. Και ποσοτικό είναι το ζήτημα αλλά και ομοιογένειας.
Και το σενάριο να έρθει ένας παίκτης σαν τον Ενρίκε ως αντικαταστάτης, που πέρα από το ότι κόπηκε το καλοκαίρι από τον ίδιο τον προπονητή, κάνει και περίπου 1,5 μήνα διακοπές, ε δεν πιστεύω ότι θα χαροποιήσει πολύ τον Λουτσέσκου.
Παρότι δεν τρελαίνομαι με τον Καντουρί, εμπιστεύομαι την κρίση του προπονητή και πιστεύω ότι η ομάδα οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή, που εκφράζεται με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο.
Πάντως ο shadowm4n aka D4rkshadow έγραψε και κάτι που είναι ντε φάκτο.
Ο barlow γράφει στο φόρουμ για να δειχτεί.
Σαντοου οι τελειες και τα κομματα μπαινουν και αναμεσα στις φρασεις οχι μονο εκει που τελειωνει η παραγραφος.
Ομοίως για τον Mauricio-8 aka .......88
Ο καντούρι και να πιέζει να φύγει, φαίνεται ότι κινείται επαγγελματικά ως προς τα θέλω του Ρουμανου μεσα στο χόρτο, οπότε δε μπορούμε να του προσάψουμε κάτι κακό.
Ο barlow γράφει στο φόρουμ για να δειχτεί.
Σαντοου οι τελειες και τα κομματα μπαινουν και αναμεσα στις φρασεις οχι μονο εκει που τελειωνει η παραγραφος.
Ομοίως για τον Mauricio-8 aka .......88
Ο καντούρι και να πιέζει να φύγει, φαίνεται ότι κινείται επαγγελματικά ως προς τα θέλω του Ρουμανου μεσα στο χόρτο, οπότε δε μπορούμε να του προσάψουμε κάτι κακό.