Κοτζαμ τελικο Europa εχει παιξει (: Και γκολ στους 8 του Europazaffodb έγραψε:Ο Ευγένιος είναι από τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την κερκίδα. Είναι πολύτιμο γρανάζι της μηχανής της ομάδας. Αξίζει να ανταμειφθεί με ανανέωση συμβολαίου. Ναι, μπορεί να θέλουμε και καλύτερους για να ανταπεξέλθουμε σε επίπεδο Champions League, αλλά είναι ό,τι πρέπει για rotation στις εγχώριες διοργανώσεις.
28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
- Mauricio-8-
Γράφουνε ότι ανανεώνει και ο Σακοφ αλλά μας χερεταει το καλοκαίρι Ο Κανιάς! Τώρα πάμε να παλέψουμε για τον Βαρελα!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Υπόδειγμα αθλητή και επαγγελματία! Από τους κορυφαίους της χθεσινής νίκης. Μόνο μπράβο για τον Ευγένιο
- falconakis
Θα το ξαναγράψω είναι πουλεν από την ώρα που ήρθε και είδα τα παιχνίδια του στην Ουκρανία... Αθόρυβος αλλά εξαιρετικός ακόμη και χωρίς Ρυθμό! Συν το ότι σου δίνει την γκαβλα να βλέπεις να τον αποθεώνουν όλοι αυτοί που τον βρίζουν 
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- denyparxeisalio
Συμφωνώ και επαυξάνω!Μαυρο Χιονι έγραψε:Υπόδειγμα αθλητή και επαγγελματία! Από τους κορυφαίους της χθεσινής νίκης. Μόνο μπράβο για τον Ευγένιο
- Sick Bastard
Απ τους πιο τίμιους επαγγελματίες που έχουν περάσει απ την ομάδα.
Ο οποίος πάντα παίζει καλύτερα, έως πολύ καλύτερα το 2ο μισό της σεζόν.
Επίσης, δεν θυμάμαι ματς που να μην έχει σκοράρει και να μην έχουμε νικήσει.
Είναι αρκετά όλα αυτά για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του; Δεν ξέρω.
Αν δεν ήταν ξένος ίσως δεν υπήρχε αυτό το δίλημμα, αλλά και πάλι.
Ο οποίος πάντα παίζει καλύτερα, έως πολύ καλύτερα το 2ο μισό της σεζόν.
Επίσης, δεν θυμάμαι ματς που να μην έχει σκοράρει και να μην έχουμε νικήσει.
Είναι αρκετά όλα αυτά για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του; Δεν ξέρω.
Αν δεν ήταν ξένος ίσως δεν υπήρχε αυτό το δίλημμα, αλλά και πάλι.
Αυτό με τους ξένους, δεν ξέρω..
Λες και οι υπόλοιποι ξένοι που έχουμε είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Μόνο Μάτος και Μάου έχουν φανέλα σπίτι, ο Ευγένιος πολύ σημαντικότερος από άλλους που πιάνουν θέση.
Λες και οι υπόλοιποι ξένοι που έχουμε είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Μόνο Μάτος και Μάου έχουν φανέλα σπίτι, ο Ευγένιος πολύ σημαντικότερος από άλλους που πιάνουν θέση.
Εντάξει λες και πρέπει μια ομάδα να κάνει οπωσδήποτε μεταγραφή Αφρικανό ή Ν. Αμερικάνο για να φάει τη θέση ξενου.
Κι αν πχ προκύψει λαβράκι για ξένο;
ΑΝ προκύψει λογικά θα είναι εκτός σχεδιασμού, οπότε βλέπεις τι θα κάνεις.
Λες και ο Πολωνός, ο Κροάτης, ο Πορτογάλος, ο Άγγλος, ο Γάλλος (καλά αυτοί σπάνια παίζουν στον ΠΑΟΚ) και οι λοιποί κοινοτικοί δεν είναι ξένοι.
Κι αν πχ προκύψει λαβράκι για ξένο;
ΑΝ προκύψει λογικά θα είναι εκτός σχεδιασμού, οπότε βλέπεις τι θα κάνεις.
Λες και ο Πολωνός, ο Κροάτης, ο Πορτογάλος, ο Άγγλος, ο Γάλλος (καλά αυτοί σπάνια παίζουν στον ΠΑΟΚ) και οι λοιποί κοινοτικοί δεν είναι ξένοι.
Αλάνι...
Έδωσες και δίνεις, ότι είχες και δεν είχες, μακάρι όλοι να είχαν τον χαρακτήρα και το μυαλό σου.
SM-G965F
Έδωσες και δίνεις, ότι είχες και δεν είχες, μακάρι όλοι να είχαν τον χαρακτήρα και το μυαλό σου.
SM-G965F
- navigator11
Τελικά μήπως αδικείται όταν παίζει με ασύνδετη ενδεκάδα;
Κι όταν είναι τμήμα ενδεκάδας με συνοχή προσφέρει πάρα πολλά;
Κι όταν είναι τμήμα ενδεκάδας με συνοχή προσφέρει πάρα πολλά;
- giagoylas4
Κατι που δεν αναφερει κανεις:
Σημερα συμπληρωσε 100 παιχνιδια με την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου
Κριμα που δε σκοραρες σημερα, απο ολα τα παιχνιδια, που επαιξες και μπαλαρα
Σημερα συμπληρωσε 100 παιχνιδια με την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου

Κριμα που δε σκοραρες σημερα, απο ολα τα παιχνιδια, που επαιξες και μπαλαρα
Συμφωνώ μεν καλός αλλά αν είχε διπλή υπηκοότητα θα τον ήθελα και για συμβόλαιο μέχρι τα 32-33του
28 είναι για να παίζει έστω 2ο γύρο.
Εμείς είμαστε οι ίδιοι ρε αδέρφια που τον κράζαμε και έχει φάει εδώ το παλικάρι το "δεν κάνει" και έξω που πάω εδώ δυτική-μακεδονία που είμαι σε ΠΑΟΚτσίδικο μαγαζί πως είναι για δεν κάνει έκανε τώρα 2 ματς καλά συνεχόμενα όπως κάνει κάθε-χρόνο.
Καλός αλλά ξυπνάει στο 2ο γύρο πάντα να λέμε και την αλήθεια.
* Στο καλό θέλω το καλύτερο πάντα αλλά στην διοίκηση ξέρουν για ανανέωση η όχι εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα έναν καλύτερο όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες όταν θες το 'καλό στο καλύτερο΄όπως είπα.

Εμείς είμαστε οι ίδιοι ρε αδέρφια που τον κράζαμε και έχει φάει εδώ το παλικάρι το "δεν κάνει" και έξω που πάω εδώ δυτική-μακεδονία που είμαι σε ΠΑΟΚτσίδικο μαγαζί πως είναι για δεν κάνει έκανε τώρα 2 ματς καλά συνεχόμενα όπως κάνει κάθε-χρόνο.
Καλός αλλά ξυπνάει στο 2ο γύρο πάντα να λέμε και την αλήθεια.
* Στο καλό θέλω το καλύτερο πάντα αλλά στην διοίκηση ξέρουν για ανανέωση η όχι εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα έναν καλύτερο όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες όταν θες το 'καλό στο καλύτερο΄όπως είπα.