Jeremy4 έγραψε:Για να δανείζει ο ΠΑΟΚ παίχτες δωρεάν λογικά θέλει να επωφεληθεί με αυτό, δε νομίζω να κάνει φιλανθρωπίες. Άμα σκάσει πρόταση στη ρήτρα του Κουλούρη π.χ., σε μεγάλο βαθμό θα οφείλεται στο γεγονός ότι κάνει τις εμφανίσεις που κάνει με τον Ατρόμητο (που φέτος δε θα μπορούσε να κάνει αν έμενε στον ΠΑΟΚ). Αυτό βλέπει ο Ατρόμητος και προσπαθεί να κερδίσει ακόμη παραπάνω από αυτή τη "σχέση", αλλά δεν έχει καμιά υποχρέωση να υποκύψει σε αυτό ο ΠΑΟΚ. Στις διαπραγματεύσεις ο καθένας προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το συμφέρον/κέρδος του.
Τώρα αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι και είναι τελείως παράλογο, οκ συγνώμη.
Ρε φίλε, δεκτό αυτό που λες, αλλά αν πχ δίναμε ποσοστό μεταπώλησης στην Ανόρθωση για τον Κουλούρη, τώρα θα είχαμε χάσει το 10% των δικαιωμάτων του, χωρίς να έχει κάποια βελτίωση. Εϊτε αγωνιστικά, είτε στην αξία του.
Εγώ θεωρώ πιο λογικό να δώσεις ποσοστό ΑΝ σου πληρώσουν ενοίκιο. Πχ δώστε 100,000 για 1 χρόνο και πάρτε 10% μεταπώλησης. Αυτοί θέλουν από το τίποτα να βγάλουν λεφτά και να έχουν win-win situation. Ε όχι, αυτό για μένα είναι παράλογο. Ειδικά στην περίπτωση του Ουάρντα που παίρνουν έναν παίκτη που αποδεδειγμένα κάνει τη διαφορά.