Συμφωνώ 100%.joshua έγραψε:Η ομαδα με τις μεχρι τωρα κινησεις εδειξε απλα οτι κοιταει περισσοτερο στο μελλον παρα στο τωρα, αποκτωντας 2 παικτες με ταλεντο και προοπτικη, παρα καποιους εμπειρους και ετοιμους να μπουν στην ομαδα και να προσφερουν οτι ελειπε η ειχε χασει.Το αν αυτη η λογικη αποδειχθει σωστη θα το ξερουμε σε λιγο καιρο.
Όπως το βλέπω εγώ, στη μεταγραφική περίοδο αυτή θα έπρεπε να δοθεί περισσότερο βάρος στο "κλείδωμα" του πρωταθλήματος παίρνοντας αντίστοιχους ή καλύτερους αντικαταστάτες όσων έφυγαν ή τραυματατίστηκαν και ανανεώνοντας (όπως ορθά έγινε πλην Βαρέλα) όσων είναι απαραίτητοι για το στόχο αυτό.
Για το "μέλλον" και για το μ.ο. ηλικίας υπάρχει και το καλοκαίρι.
Αν τώρα πιστεύουν ότι πέτυχαν λαβράκι στον Σβιντερ, ΟΚ, πρσωπικά εκτιμω ότι είναι δύσκολο στοίχημα, ειδικά λόγω απειρίας και σωματοδομής. Μακάρι να βγει παιχτούρα.
Επίσης, αν ο Μίσιτς είναι ένας λίγο καλύτερος Σάχοφ, ΟΚ, αλλά δεν θεωρώ ότι ήταν η 1η προτεραιότητα μας, ειδικά εφόσον μένει ο Ουκρανός.
Αυτή η χαλαρότητα και η ευδαιμονία που διακατέχει πολλούς ότι "έλα μωρέ 8 βαθμούς μπροστά είμαστε, 3άρες ρίχνουμε και χωρίς πριγιο, ποια αεχ, ποιος γαυρος κλπ" εμένα με αγχώνει γιατί όποτε καβαλήσαμε το καλάμι το πληρώσαμε.
Προσωπικά, αν δεν κάνουμε 2 ήττες στα ντέρμπι ή έστω αν δε χάσουμε από το γαύρο, θα είμαι ευχαριστημένος, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα διατηρηθεί μέχρι εκείνο το σημείο μια διαφορά των "5,5" πόντων (5 αλλά στην ισοβαθμία θα τους έχουμε).
Φυσικα και είμαστε καλύτεροι κα μπορούμε να τους κερδίσουμε και τους 2 αλλά νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι θα χρησιμοποιήσουν ότι πιο βρώμικο κόλπο υπάρχει στο ρεπερτόριο τους και επίσης μπάλα είναι, συμβόλαιο με τη νίκη δεν έχει κανένας, ούτε κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Την εβδομάδα 3-10 Φεβρουαρίου, το σύστημα θα τα παίξει όλα για όλα.
Γιατί αν π.χ. χάσουμε βαθμούς από κούλα να πάμε χεσμένοι στο ντέρμπι στην Τούμπα; Γιατί είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθεί πίεση.
Για ποιο λόγο να μη φέρεις 2 έτοιμους παίκτες στο φορ και στο 68άρι και ας τους πληρώσεις και 1-2 εκ παραπάνω, από αρχές Γενάρη και να ελπίζεις και να παρακαλάς ο παροπλισμένος Μίσιτς να μπει και θα προσφέρει άμεσα και ότι ο φέρελπις Σβιντερ να μπει και να βάλει και 5-6 γκολ;
Τεσπα, ότι έγινε έγινε.
Ψύχωση για το πρωτάθλημα θέλει, όπως είπε και ο Πασχαλάκης.