Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
billsko

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από billsko »

Ο ρόλος του Ζαγόρ θέλω να είναι στο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια μιλώντας για ενιαίο ΠΑΟΚ κτλ και η μεγάλη μάζα θα ακολουθήσει. Δεν θέλω να εμπλακεί οικονομικά η ΠΑΕ για να μην έχουμε άλλα τράβαλα σε περίπτωση όπως είπε και ο gash που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Φιλε Bilisco ενα δικιο το εχεις με αυτα που λες!!!! Σιγουρα!!!!

Πιστευω ομως οτι ο κοσμος θα στηριξει το Ζαγορ και στα δυσκολα, και στα στραβα!!!

Δυστυχως ή ευτυχως δεν υπαρχει καποιος με φραγκα να μπει τωρα μπροστα...αλλα και να υπηρχε πρεπει να ειναι καποιος που να ποναει την ομαδα κι οχι ο καθε τυχοδιωκτης desperado που χρησιμοποιει την ομαδα για να προσθεσει prestige στο profil του...

Προτιμω να ειμαι φτωχος με τα δικα μου χρηματα στην τσεπη και να αποφασιζω εγω για τον εαυτο μου, παρα πλουσιος με ξενα και να γινομαι ερμαιο των βιτσιων του.

Κεχαγια στ' α@@@δια μας δε γουσταρω αλλο!!!! Τερμα αυτα!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Βιολίδης είναι μια καλή περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Ο δροσος ειναι εξαφανισμενος , και σαν να μην εφτανε αυτο διεκοψε καθε ενεργεια για ελεγχο στα βιβλια της καε απο τον Α.Σ ...
Βρωμαει και ζεχνει η κατασταση με τον Booker....
Manolis4

Δημοσίευση από Manolis4 »

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βιολίδης είναι κουμπάρος και συνεργάτης σε επιχειρήσεις με τον Πέτζα..Οπότε δεν υπάρχει καταλληλότερος για να προετοιμάσει το έδαφος..Για τον ίδιο τον Ζαγοράκη το βλέπω δύσκολο γιατί δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη είναι δύσκολο να κρατηθούν..Χώρια που το ένα μόλις που έγινε φρέσκο ενώ το άλλο είναι σάπιο..Όσο για τα ιδιωτικά συμφωνητικά του Δρόσου με τους παίκτες δεν είναι δίκαιο να υπάρχει πρόβλημα..Δεν θα πληρώνει ο ΠΑΟΚ τους λαγούς με πετραχήλια που μπορεί να έταξε ο κύριος Δρόσος στους παίκτες..Θεωρητικά στην εταιρεία του δεν ανήκουν?Άρα αυτός δεν είναι ο καθαρά υπεύθυνος για τις πληρωμές?Σε όποιον δεν αρέσει η πόρτα της εξόδου είναι ανοικτή..Το κακό είναι ότι σύμφωνα με την σημερινή sportday o Δρόσος δεν τα έχει παρατήσει ακόμα...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μία μόνο επισήμανση. Να προσέξουμε μην τυχόν φτιάχνοντας κάτι, χαλάσουμε κάτι άλλο...Απο εκεί και πέρα όποιος βρεθεί να βάλει πλάτη ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ και με χειροπιαστές αποδείξεις, εγώ θα τον στηρίξω. Αν η εμπλοκή του Βιολίδη κάνει κακό στην ΠΑΕ, καλύτερα να μείνει στην ΠΑΕ. θέλει προσοχή γιατί οι ισορροπίες είναι λεπτές...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο Δρόσος δεν άφησε τον Παπαδόπουλο να κάνει έλεγχο στην ΚΑΕ, αλλάζοντας εντελώς τα όσα είχε υποσχεθεί πριν λίγες μέρες. Οπότε ο ΑΣ θα προσπαθήσει να πάρει δικαστική απόφαση που να υποχρεώνει πλέον τον δρόσο να αφήσει τον έλεγχο. Ποιος ξέρει τι έχουν να δουν τα ματάκια μας όταν ολοκληρωθελι η διαδικασία... Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο πατρινός είναι ανεπιθύμητος στην ασπρόμαυρη οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω βλεπω βιολιδη στο βαθος για τη καε, και παπαδοπουλος για τον ερασιτεχνη επισης στο βαθος....νεα γενια..... ενιαιος ΠΑΟΚ
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Φιλε diniko80 και εγω αυτο νομιζω ειναι η μονη λυση.
Ενιαιος ΠΑΟΚ ΚΑΕ-ΠΑΕ-Ερασιτεχνης χωρις ομως να ζημιωνετε κανενα τμημα του.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άντε να δούμε τι θα δούμε....ευτυχώς οι ενέργειες γίνονται γρήγορα αυτή τη φορά νομίζω....

:?
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ πάλι δε βλέπω καμια κίνηση αλλα μονο λόγια όπως πάντα και από αυτά χορτάσαμε.
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Δημοσίευση από aparadektos »

Παιδιά μην ξεχνάτε κάπιοι τι έπαθε ο Μπατατούδης με το που ασχολήθηκε και με το μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο Μπατατουδης τα ιδια θα παθαινε ακομη και αν ασχολουνταν με το χοκευ..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

aparadektos έγραψε:Παιδιά μην ξεχνάτε κάπιοι τι έπαθε ο Μπατατούδης με το που ασχολήθηκε και με το μπάσκετ...
Πολύ σωστά. Είπα μην πάμε να φτιάξουμε κάτι, χαλώντας κάτι άλλο..Θέλει προσοχή...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

DimisK έγραψε:Εδώ που φτάσαμε παιδιά δεν περισσεύει κανένας. Όποιος είναι διατεθειμένος να προσφέρει επί της ουσίας είναι ευπρόσδεκτος. Χρειάζεται λήθη στο παρελθόν, πίστη στο μέλλον για να πάμε μπροστά. Αν κοιτάμε πίσω, τι έκανε στο παρελθόν ο ένας και ο άλλος καήκαμε...

Κοιτάμε μπροστά και τους περιμένουμε όλους. Μόνο ενωμένοι θα ξανακάνουμε τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο....
Ακριβώς. Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολου και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφαιρούμε ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν, γιατί απλά δεν τους γουστάρουμε. Όλοι μας γουστάρουμε π.χ τον Βεζυρτζή αλλά η αγάπη του και η τρέλα του για τον ΠΑΟΚ φοβάμαι πως δεν φτάνουν. Τα χρέη και οι παίκτες δεν εξοφλούνται με συναίσθημα αλλά με πολλά ευρώ. Δεν νομίζω πως υπάρχει παοκτσής που να μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος μόνος του. Χρειάζονται όλοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”