ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 19/1-19:30,NS1HD
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 19/1-19:30,NS1HD
Τον ιδιο προβληματισμο που εχουμε εμεις τον εχουν και στην παε αλλα απο το να τον βγαζουμε αχρηστο εχει διαφορα.Εγω πχ εχω σαφως μεγαλυτερο θεμα με τον Λημνιο που ακομα και σημερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΗ.Πρεπει να ειναι το εξτρεμ με τις λιγοτερες τελικες ενεργειες στο πρωταθλημα.
- Lacedaemonian
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΕΥΡΙΚΑ!
Ο Πανιώνιος πηγαίνει επίτηδες το παιχνίδι στις κάρτες αφού δεν μπορεί να κόψει βαθμούς.
+4
το σχεδιο αυτο θα ειναι σε αυτο και τα επομενα "ευκολα" παιχνιδια. Να φορτωθουμε καρτες εν οψει των ντερμπυ. Παρε και μια αποβολη του αντιπαλου (που ετσι κι αλλιως δεν αλλαζει κατι, το αποτελεσμα ασσος ειναι) για να σε βγαζουμε κι ευνοημενο αν πας να διαμαρτυρηθεις.
- Παλαιολόγος
Napoli4 έγραψε:Ο ιδανικος του ρολος ειναι σε 433 με ενα 6αρι και δυο 8-10αρια. Ουτε εξτρεμ ειναι ουτε 10αρι. Και μπορει να ειναι καλος, αλλα με 2-3 ποιοτικες ενεργειες σε καθε 90λεπτο, λογικο ειναι να θελουμε περισσοτερα απο παικτη που ηρθε με περγαμηνες και συμβολαιο 1,2.joshua έγραψε:Οποιος δεν βλεπει την ποιοτητα του Ελ Καντουρι ειναι εμπαθης, αλλα δεν μπορει να μην βλεπει καποιος οτι δεν ειναι εξτρεμ, ποσο μαλλον οταν απο την αλλη πλευρα ειναι ο επισης ακινδυνος ως εξτρεμ Λημνιος.
Καθαρο δεκαρι ειναι, την καλυτερη του χρονια στην Ιταλια την ειχε στην Τορινο σε αυτο τον ρολο. Αν θυμαμαι καλα εχει δηλωσει πως 4-3-1-2 ειναι το συστημα που του παει πιο πολυ. Σε αυτο που επαιζε Ιβιτς θα ηταν καλυτερος
Γι αυτο πρεπει να γινει μπακ. Κατα ταλλα την οργωνει την πλευρα και τιμια ντριμπλα + τεχνικηjoshua έγραψε:Τον ιδιο προβληματισμο που εχουμε εμεις τον εχουν και στην παε αλλα απο το να τον βγαζουμε αχρηστο εχει διαφορα.Εγω πχ εχω σαφως μεγαλυτερο θεμα με τον Λημνιο που ακομα και σημερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΗ.Πρεπει να ειναι το εξτρεμ με τις λιγοτερες τελικες ενεργειες στο πρωταθλημα.
- Παλαιολόγος
με δεκα παιζουν απαγορευεται να κανεις σεντρα στα ακρα!πεπει να φτιαχνεις παιχνιδι
εγω ανημουν προπονητης θα τους ελεγα οχι σεντρες,μπουκες...να δουλεψουν ρε γμτ και λιγο σε κανονικες συνθηκες αυτην την αδυναμια τους.
τι σεντρες; τελειωσε ο πριγιοβιτς,δεν εχουμε.
εγω ανημουν προπονητης θα τους ελεγα οχι σεντρες,μπουκες...να δουλεψουν ρε γμτ και λιγο σε κανονικες συνθηκες αυτην την αδυναμια τους.
τι σεντρες; τελειωσε ο πριγιοβιτς,δεν εχουμε.
Πλακα πλακα ο λημνιος ισως γινει τρομερο φουλ μπακ. Ανασταλτικα ειναι πολυ καλος κ εχει καλα ανεβασματα. Διδυμο με ζαμπα
Φιλε, απο Ναπολι που τον θυμαμαι επαιζε σε 433 σαν 8-10αρι στη θεση του Χαμσικ. Τορινο αν δεν κανω λαθος επαιζε παλι σε 3αδα κεντρου στο 5-3-2. Αλλα ομολογω πως δεν ειχα δει πολλα ματς, οποτε μπορει να κανω κ λαθοςGoMaRoS έγραψε:Napoli4 έγραψε:Ο ιδανικος του ρολος ειναι σε 433 με ενα 6αρι και δυο 8-10αρια. Ουτε εξτρεμ ειναι ουτε 10αρι. Και μπορει να ειναι καλος, αλλα με 2-3 ποιοτικες ενεργειες σε καθε 90λεπτο, λογικο ειναι να θελουμε περισσοτερα απο παικτη που ηρθε με περγαμηνες και συμβολαιο 1,2.joshua έγραψε:Οποιος δεν βλεπει την ποιοτητα του Ελ Καντουρι ειναι εμπαθης, αλλα δεν μπορει να μην βλεπει καποιος οτι δεν ειναι εξτρεμ, ποσο μαλλον οταν απο την αλλη πλευρα ειναι ο επισης ακινδυνος ως εξτρεμ Λημνιος.
Καθαρο δεκαρι ειναι, την καλυτερη του χρονια στην Ιταλια την ειχε στην Τορινο σε αυτο τον ρολο. Αν θυμαμαι καλα εχει δηλωσει πως 4-3-1-2 ειναι το συστημα που του παει πιο πολυ. Σε αυτο που επαιζε Ιβιτς θα ηταν καλυτερος
Η ομάδα είναι στιγμές που προβληματίζει πολύ...Μπορεί να κερδίσουμε σήμερα με 4-0 αλλά το πρόβλημα στα χαφ είναι πλέον τόσο ξεκάθαρο που καταντάει αηδία να το λέμε συνέχεια...Περιμένω πως και πως να παίξει ο Μίσιτς μπας και φιλοτιμηθεί να παίξει μπάλα ο Μαουρίτσιο λόγω ανταγωνισμού....Ο Τόσκα, καθαρά παίκτης β' εθνικής...Ο Άκπομ φαίνεται πως μπορεί περισσότερο δημιουργικά παρά εκτελεστικά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Σάβ 19 Ιαν 2019, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε Dim4, προσωπικά πιστεύω πως ο Λημνιός έχει όλα τα στοιχεία να γίνει δεύτερος Μάτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltirim την Σάβ 19 Ιαν 2019, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
Κρίμα δεν του ήρθε καλά. Πρέπει να χώσει ένα σήμερα να πάρει πάνω του