Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Το ειπα ρε παιδια οτι εκανα λαθος και οπως βλεπω ειναι στοχος πολλων αγγλικων ομαδων.
[youtube]TAnnX9i5GQ4[/youtube]
[youtube]o1ElAJyf-uc[/youtube]
[youtube]o1ElAJyf-uc[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 19 Ιαν 2019, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε τον ξέρω τον παίχτη,ο συνδυασμός καταγωγή,ηλικία και το ότι είναι ήδη διεθνής τον κάνουν σίγουρα πολύ δύσκολη περίπτωση.
Να δούμε και κάνα βιντεάκι, άντε μάγκες ρίχτε highlights από φετινά του παιχνίδια.
Να δούμε και κάνα βιντεάκι, άντε μάγκες ρίχτε highlights από φετινά του παιχνίδια.
joshua έγραψε:Το ειπα ρε παιδια οτι εκανα λαθος και οπως βλεπω ειναι στοχος πολλων αγγλικων ομαδων.
Εντάξει μη βαράς, ίδια στιγμή ποστάραμε, που να προλάβω να δω.
Από τη στιγμή που πήραμε Μίσιτς, μου κάνει για αρδολογία. 4 οχτάρια θα χεις.
Τούτου είναι δεκάρ βλέπω το Λούτσο να φρικάρ,
Πλάκα πλάκα αν ανανεώσουμε Κάνιας και με επιστροφή Βερν ίσως δεν υπάρχει χώρος για άλλο καθαρό 6άρι.
Με την περίπτωση του Τσέχου που είναι έτοιμος πάιχτης που μπαίνει και παίζει (αν απασχολεί και αν αποκτηθεί) χτυπάνε ίσως και καμπανάκια για Μπίσε ή Πέλκα
Πλάκα πλάκα αν ανανεώσουμε Κάνιας και με επιστροφή Βερν ίσως δεν υπάρχει χώρος για άλλο καθαρό 6άρι.
Με την περίπτωση του Τσέχου που είναι έτοιμος πάιχτης που μπαίνει και παίζει (αν απασχολεί και αν αποκτηθεί) χτυπάνε ίσως και καμπανάκια για Μπίσε ή Πέλκα
- paok re niamou
-
paokpantou
Εγώ θέλω μπουζούκη και τον Τραβνικ πακέτο.
Να έχουμε καμία δεκαριά χαφ...
Να έχουμε καμία δεκαριά χαφ...
Συμφωνώ. Πώληση το καλοκαίρι Πέλκα και φέρνεις αυτόν και Μπουζούκη και είσαι μπερεκέτι στο 10
- ΑποστόληςΑ
Όχι. Στα 5 είναι και τα μισθά. Νομίζω ότι η αγορά ήταν γύρω στα 2,5.mbison έγραψε:Πιο μεγαλη του Ζαμπα, 5 μυριαSRV έγραψε:Πάντως το ότι έχουμε ανέβει επίπεδο φαίνεται από το ότι σκάει η ομάδα 3 χαρτιά και εμείς είμαστε χαλαρά, ταλεντάκι και τέτοια. 3 χαρτιά σημαίνει η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του συλλόγου. Και επειδή στο ποδόσφαιρο ισχύει πλην εξαιρέσεων το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" κοιμάμαι ήσυχος και ονειρεύομαι ομορφιές από τον πιτσιρικά...
Αυτός ο παίχτης πάντως στην ηλικία που είναι κάτω από 4-5 μύρια δύσκολα έρχεται.
Aποστόλη τόσο περίπου φίλε νομίζω και εγώ.
Κατα 2ον ο ΠΑΟΚ πάντα ανεβαίνει επίπεδο από πέρυσι.
Όσο αφορά τα 3 χαρτιά αν δεν είχαμε πώλησει 10τεμάχια Prijovic δεν θα γινόταν τα έσοδα δεν περίσευαν με το ffp αν έμενε ο Prijovic θα ερχόταν μόνο ο Γιαννούλης πίσω και αν εφεύγε ο Warda θα γυρνούσε όπως τώρα ο Henrique δεν υπήρχε με τόσα βαριά συμβόλαια+εφορία ούτε σάλιο να ερχόταν παίχτης με αγορά που έχουμε και αυτούς που κάθονται και τα παίρνουν.
Leveque/Γλύκος El-Kaddouri 1 έτσι 1 γιουβέτσι.
Μόνο από αυτούς από 450.000χιλ του Leveque και τα 400χιλ του Γλύκου +ο 1 χαρτί του Kaddouri βγαίναν μεταγραφές καλές.
Κατα 2ον ο ΠΑΟΚ πάντα ανεβαίνει επίπεδο από πέρυσι.
Όσο αφορά τα 3 χαρτιά αν δεν είχαμε πώλησει 10τεμάχια Prijovic δεν θα γινόταν τα έσοδα δεν περίσευαν με το ffp αν έμενε ο Prijovic θα ερχόταν μόνο ο Γιαννούλης πίσω και αν εφεύγε ο Warda θα γυρνούσε όπως τώρα ο Henrique δεν υπήρχε με τόσα βαριά συμβόλαια+εφορία ούτε σάλιο να ερχόταν παίχτης με αγορά που έχουμε και αυτούς που κάθονται και τα παίρνουν.
Leveque/Γλύκος El-Kaddouri 1 έτσι 1 γιουβέτσι.
Μόνο από αυτούς από 450.000χιλ του Leveque και τα 400χιλ του Γλύκου +ο 1 χαρτί του Kaddouri βγαίναν μεταγραφές καλές.
obanebane έγραψε:Αυτός ο παίχτης πάντως στην ηλικία που είναι κάτω από 4-5 μύρια δύσκολα έρχεται.