Δεν ξέρω αν είμαι εγκυρος στο θεμα γιατι δεν το κατεχω καλά, απλά καλό είναι να ακουγονται όλες οι γνωμες.
Θεωρώ πως το θέμα του γηπέδου είναι άμεσα συνδεδεμένο όχι μόνο με τον ΑΣ ΠΑΟΚ αλλα κυρίως με τα διοιηκητικά της ΠΑΕ.
1)Για να γίνει μία κάπόια αρχή θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπιο με τα χρέη και η ομάδα να εξυγιανθεί πλήρως (όταν χρωστας ακόμα στο δημόσιο δεν μπορεις ευκολα να απαιτεις διακανονισμό χρεων και διευκολύνσεις για το νέο γηπεδο ταυτοχρονα) Εκτός κι αν έχει ο Ζαγορ ασσους στο μανικι του που ακομα δεν εβγαλε.
2)Σε δευτερη φάση να γίνει και η επισημη μονιμοποιηση του Ζαγορακη ως προεδρου (χωρίς να μας γαργαλάνε τα γεννητικά καθε 3 και λίγο άραβες-βγενοπουλοι-και ΣΙΑ) ΝΑ ξέρει και ο λαος πού βαδίζει και κυρίως με ΠΟΙΟΝ. Με διοικηση πρωτοδικειου και με τους δημοσιογραφους να παιζουν τα παιχνιδια του εκαστοτε σαββιδη και του κυρ-γιαννη με τη βαρκα γηπεδο δεν κανεις.
3)Και στο καπακι ανοιγει το θεμα του γηπέδου.
Τώρα για το που θα γίνει συγκρουέται το συμφέρον με το συναισθημα. Εγω προσωπικα όντας ασχετος με οικονομικοτεχνικα θα γουσταρα ένα σκεπαστό 35 000 θεσεων στην ΤΟΥΜΠΑ. αλλα σε καμία περιπτωση δεν προκειται να αντιταχθω αν γίνει αλλου.
4)Απλά επειδη αναφερθηκε και η προοπτικη περι γηπεδου στο ΔΕΘ. ΠΟλύ καλη φάση αλλα μην ξεχναμε ότι , όλοι οι άλλοι μας μισουνε. Θυμίζω τον πρόσφατο υπογειο και φανερο πολεμο για την ΑΜΚ. Απίθανο το κόβω να μην αντιδρασουν οι αγαπημενοι μας συμπολιτες με τις πλατες των πολιτικων τους.
Και μπορει το σκορδο να μας προκαλει το γελιο αλλα τα σκουληκια είναι καλα χωμένα στο χώμα και στο συστημα και ας το παιζουν επαναστατες με κιτρινα καλτσον. Για να μην αναφερθω σε ξανθο, ψωμιαδη, παπαγεωργοβλαχοπουλο, μαμ-ρα και τα συναφη ερπετα.
Και κατι ατακες τύπου ''ο προεδρος του ΠΑΟΚ είναι πρωθυπουργος της βορειου Ελλαδας'' αποδειχτηκε στην πραξη ότι δεν ισχύουν τόσο πολύ όσο θα θελαμε.
Ας μην επαναπαυόμαστε στον όγκο του λαού μας και τη μαχητικότητα του Ζαγορ. Χρειαζόμαστε όλοι για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο.
Αυτά.