Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Νέο φόρουμ
επιτελους θα ερθει στην κεντρικη σελιδα αυτο που μου ελειπε απο τοτε που αλλαξε το site
Re: Γενικες προτασεις λειτουργιας φορουμ
Εγώ με τη σειρά μου κάνοντας το colpo grosso πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, ανακοινώνω και καλωσορίζω τον αδερφό agave ως νέο mod του forum!
Άντε για να ξεκουραζόμαστε οι παλιοί ... 8)
Υγ: Stallion δεν μπόρεσα να τον βάλω να φαίνεται έξω το όνομά του .. κάντο όταν μπορέσεις γιατί δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας!

Άντε για να ξεκουραζόμαστε οι παλιοί ... 8)
Υγ: Stallion δεν μπόρεσα να τον βάλω να φαίνεται έξω το όνομά του .. κάντο όταν μπορέσεις γιατί δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας!
- PRAKTORINOS
Re: Ερωτήσεις, βοήθεια για το φόρουμ
+1Less έγραψε:Δεν μπορώ να διαβάσω τα παλιά μου post και πολλών άλλων χρηστών και νομίζω οτι είναι μιά απώλεια.
Πολλά απο τα post διατυπώνουν τις θέσεις των χρηστών αφήνουν το στίγμα τους και είναι το πραγματικό τους προφιλ. Προσωπικά ανατρέχω στα παλιά γραφόμενα για να καταλάβω τί υποστηρίζουν όλοι οι φίλοι και θα ήθελα να με αντιμετωπίζουν και εμένα έτσι.
Τα 40 περίπου post μου που δεν φαίνονται πιά μου κόστισαν αρκετό απο τον χρόνο μου και δεν ήταν στο πόδι γραμμένα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να τα ξαναφέρει πίσω;
Πολύ μεγάλη ξερή, αυτή με τα ιερογλυφικά!
Παίδες, υπεύθυνοι τού site, λυπάμαι αλλά είναι αδιανόητο να έχουν χαθεί κείμενα.
Re: Προβληματα λειτουργιας
Mozilla firefox 3. Υπάρχει έτοιμο για να κατέβει αριστερά και κάτω στην κεντρική σελίδα, κάτω από το banner του fratelli... στα Best Viewed
- aparadektos
Δυστυχώς παιδιά είναι κάτι που δύσκολα θα γίνει.... Δεν ξέρω τώρα αν μπορούν όλα αυτά να υπάρξουν απλά ως αρχείο σε ένα λινκ. Αλλά στο υπάρχον φόρουμ δεν βλέπω να γίνεται...
- aparadektos
Καλοσωρίζω και εγώ με την σειρά μου τον agave ως νέο μοντ του φόρουμ
- aparadektos
ρε παιδιά αυτό το πρόβλημα με την αρχική σελίδα συμβαίνει σε όλους σας?? εμένα μ εμφανίζει μόνο τον τίτλο του πιο πρόσφατου άρθρου και όταν πάω να μπω να το δω, τπτ.. πάλι μόνο ο τίτλος βγαίνει... και έχω κάνει ήδη λογκ-ιν... ξέρετε τί παίζει?? πολύ κρίμα πάντως.. κουράστηκα να το παλεύω..
Αδερφέ με explorer υπάρχει πρόβλημα σε όλους απ'ότι φαίνεται. Μόνη λύση αυτή που σου λέει ο teacher πιο πάνω να αλλάξεις δηλαδή πρόγραμμα για το ίντερνετ -firefox.
βαλτε τις συμβουλες που κανετε στη πρωτη σελιδα του σαιτ σε ευδιακριτο μερος ωστε να τις βλεπει και ενας καινουργιος χρηστης....το σαιτ εχει γινει δυσκολο στη χρηση....
ευχαριστώ ρε αδέρφια για τη συμβουλή... αλλά δε νομίζω να το κατεβάσω... τί να κάνουμε.. θα αρκεστώ στα φόρουμ... έτσι κ αλλιώς εδώ υπάρχει το ζουμί..
Το paokmania δεν το θεωρώ σημαντικό μόνο για το γεγονός οτι συσπειρώνει ένα σημαντικό κομάτι του κόσμου μας και το βοηθάει να εκφραστεί αλλα κυρίως γιατι είναι ένας τόπος ζήμωσης των απόψεών μας. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό δεν φαίνεται τόσο αυτή την στιγμή αλλά θα φανεί αργότερα όταν ο λαός του ΠΑΟΚ απο συμπαραστάτης και υποστιρικτής μιάς φωτισμένης και τίμιας διοίκησης θα κληθεί ο ίδιος να γίνει το υποκείμενο της μοίρας του ΠΑΟΚ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στενοχωρήθηκα που χαθήκαν (ελπίζω οχι οριστικά) κείμενα σημαντικά με οργανωμένες και τεκμηριωμένες απόψεις, κείμενα που η απώλειά τους θα έχει πιθανόν οδηγήσει σε κάποια απογοήτευση τους χρήστες.
Αν δεν γίνεται να σωθούν, άς κοιτάξουν οι άνθρωποι του site ανάλογα ζητήματα που ίσως προκύψουν ξανά στο μέλλον.
Σταύρος
Αν δεν γίνεται να σωθούν, άς κοιτάξουν οι άνθρωποι του site ανάλογα ζητήματα που ίσως προκύψουν ξανά στο μέλλον.
Σταύρος
Το είκονίδιο διαγραφής που βρίσκεται κάτω δεξιά δεν το βλέπω στα παλαιότερα μου post . Μπορείτε να με ενημερώσετε παιδιά;