11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Πρέπει λίγο να τον πούνε να μη διαμαρτύρεται γιατί η κάρτα είναι σίγουρη πλέον...τον έχουν σταμπάρει....

Γνωριζει κανεις αν αυτο που αναφερεται στο εξωφυλλο της εφημεριδας ΦΩΣ σημερα ειναι αληθεια?(κατω χαμηλα)
- trobonaras
εχουνε μια λογικη ολα τα παραπανω γιατι ο ζλαταν θα εμενε αθηνα αφου συμμετεχει στην αποστολη της εθνικης του..
Αλλα ρε παιδια,και εγω βγηκα σε ταβερνουλα με παρειτσα και περασα καλα μετα το τριμπαλο,τι σημαινει αυτο θα με σφαξετε στο γονατο???
Αλλα ρε παιδια,και εγω βγηκα σε ταβερνουλα με παρειτσα και περασα καλα μετα το τριμπαλο,τι σημαινει αυτο θα με σφαξετε στο γονατο???
αν πάρει κίτρινη , οπότε λείπει σε 2 αγώνες, τότε στο τέλος να κερδίσει άλλη μία κίτρινη=κόκκινη και λείπει μόνο απο τον επόμενο αγώνα 

Ο Zlatan κάρφωσε το γκολάκι του σήμερα με την εθνική....5 λεπτα του ήταν αρκετά!!!!

Με μια Κροατικια ομαδα επαιζε σημερα την RIJEKA 3-2 εχασε η
Βοσνια και μολις στο 5ο λεπτο εκανε το 0-1 ο Ζλααααααααταν Μουσλιμοβιτς ...
Βοσνια και μολις στο 5ο λεπτο εκανε το 0-1 ο Ζλααααααααταν Μουσλιμοβιτς ...
- trobonaras
gcool1 έγραψε:Γνωριζει κανεις αν αυτο που αναφερεται στο εξωφυλλο της εφημεριδας ΦΩΣ σημερα ειναι αληθεια?(κατω χαμηλα)
Και να είναι αλήθεια μην χαλιέσε... την Δευτέρα είχανε ρεπό ούτος η άλλως.
Το πρόβλημα είναι γιατί δεν πήγανε στον Βέρτη που είναι ΠΑΟΚΙ, αυτό να μου πεις είναι πρόβλημα μάλιστα.

Καταλαβαίνω όμως τον προβληματισμό σου!!!
- trobonaras
E φουστια...
Νταξει βεβαια αυτος δεν ειχε παιξει σε ολα αυτα τα 8 ματς αλλα τον ηθελα να παρει ανασες γιατι ερχονται δυσκολα ματσακι τον επομενο μηνα..
Νταξει βεβαια αυτος δεν ειχε παιξει σε ολα αυτα τα 8 ματς αλλα τον ηθελα να παρει ανασες γιατι ερχονται δυσκολα ματσακι τον επομενο μηνα..
δε πειράζει καλό ήταν που έπαιξε τόσο.μη ξεχνάς ότι είχε χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω της ίωσης, οπότε βρίσκει πιο εύκολα ρυθμό με αρκετά λεπτά συμμετοχής, έβαλε και ένα μπαλάκι!
Θα βάλει κι ένα το Σάββατο!Το άλλο ο Χούτος!

Θα βάλει κι ένα το Σάββατο!Το άλλο ο Χούτος!

Παιδια επειδη γνωριζω καλα καποια πραγματα για τα νυχτοπερπατηματα του, εχω να σας πω οτι δεν συντρεχει κανενας λογος ανυσηχειας!REalcon έγραψε:gcool1 έγραψε:Γνωριζει κανεις αν αυτο που αναφερεται στο εξωφυλλο της εφημεριδας ΦΩΣ σημερα ειναι αληθεια?(κατω χαμηλα)
Και να είναι αλήθεια μην χαλιέσε... την Δευτέρα είχανε ρεπό ούτος η άλλως.
Το πρόβλημα είναι γιατί δεν πήγανε στον Βέρτη που είναι ΠΑΟΚΙ, αυτό να μου πεις είναι πρόβλημα μάλιστα.
![]()
![]()
![]()
Καταλαβαίνω όμως τον προβληματισμό σου!!!
Δεν ειναι απο αυτους που βγαινουν καθημερινα εξω και κανουν κακη ζωη! Ο Ζλαταν συνηθως βγαινει μια φορα τη βδομαδα μετα τα Σαββατιατικα ή Κυριακατικα παιχνιδια της ομαδας! (Και εχω την εντυπωση οτι η ιδια η ομαδα αφηνει τους ποδοσφαιριστες να βγαινουν αν θελουν τοτε)
Τον Μουσλιμοβιτς τον εχω δει παρα πολλες φορες στο "hotel", αλλα παντα μετα τα παιχνιδια της ομαδας (δηλ Σαββατο ή Κυριακη βραδυ)!
Αρκετες φορες ειναι παρεα με τον Κονσεισαο και τον Μπακαγιοκο!
Να πω κιολας οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ιδιοκτησια του Βιολιδη, οποτε οπως ολοι καταλαβαινετε ειναι σιγουρο οτι το γνωριζει η διοικηση και γινεται με την αδεια της!
Μην ανυσηχειτε για τετοια θεματα, η ομαδα μας ειναι ομαδα σε ολους τους τομεις! Απλα καποιοι ψαχνουν ψιλους στα αχυρα προσπαθοντας να διμιουργησουν προβληματα!
Ζλαταν αλανι γ@μα το λιμανι!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karabill την Πέμ 12 Φεβ 2009, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιο παλιά ήταν ο Τουρσουνίδης μεγάλο αλάνι και αργότερα ο Ζαγοράκης.
Τι ψάχνεις να βρεις απο κακεντρεχείς ανθρώπους τώρα...
Τι ψάχνεις να βρεις απο κακεντρεχείς ανθρώπους τώρα...