34. Evgen Χατσερίδης
- john4serres
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
ελπιζω να μεινει ο χατσεριδαρος ,,παρεξηγημενο παιδι που δεν πηρε τις ευκαιριες που επρεπε
Για το στοπερ τους απο βενεζουελα; ή τον ντουμπια; να μην μας δωσουν μονο το καδρονι τον σβετς που εχουν στα χαφMANIAKOS έγραψε:Αντάλλαγμα στην Τρεκ γκριζνι
Ρε παιδες αν τυχον δεν μπορουμε να ξεφορτοθουμε το συμβολαιο του. Εγω θα ελεγα να τον κανουμε ενα reboot. Γενικα εμενα δεν μου ειχε φανει τοσο κακος ειχαν πεσει αρκετα στραβα εχει θετικα στοιχεια. Δεν ξερω αμα εχει ερθει σε ολικη ρικξ με Διοικηση και προπονητη με την σταση του βεβαια που οπως φενεται δεν ειναι και η ποιο ζεστη αλλα αυτο μου το βγαζει απο την οψη του γενικα μπορει να ειναι ετσι ψυχρος.
τον εχουμε που τον εχουμε ας παρει παιχνιδια για να ριξει κ τις απαιτησεις του ο βαρελα ...
- painkiller4
Ακούγεται ότι παίζει και πολύ δυνατά και με πολλές πιθανότητες να δωθει ακόμα και δανεικός καλύπτοντας και μέρος του συμβολαιου του. Μακάρι να μας αδειάσει την γωνιά και να απαλλαγεί από ένα βαριδιο που δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα.
Ελπίζω να μην επαναληφθούν τέτοια λάθη δυστυχώς λόγω εμμονής του υιού.
Ελπίζω να μην επαναληφθούν τέτοια λάθη δυστυχώς λόγω εμμονής του υιού.
- ΑποστόληςΑ
Στη 18άδα είναι αύριο.
Ήταν όμως και άτυχος. Η κόκκινη που παίρνει στο Λονδίνο τον έριξε πίσω. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει κάποιες από τις δυνατότητές του.
Ήταν όμως και άτυχος. Η κόκκινη που παίρνει στο Λονδίνο τον έριξε πίσω. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει κάποιες από τις δυνατότητές του.
- painkiller4