Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από wickerman »

Κι εγώ νομίζω πως το κάνετε επίτηδες με τις παραθέσεις με αποτέλεσμα η σελίδα να αποκτά τιτανοτεραστιοκολοσσιαίο μέγεθος και να γίνεται πολύ κουραστικό το scroll-down(μου έκανε παράπονα η ροδέλα του ποντικιού). Γράψτε απλά το όνομα του παλικαριού και απαντήστε του ή βάλτε στην παράθεση ένα τμήμα του μηνύματος όχι όλο το μήνυμα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Με βάση αυτό που ανέβασε ο JohnDag (ευχαριστούμε φίλε), και με μια γρήγορη ανάγνωση, βλέπω έναν παίκτη καλύτερο από Σάκχοφ και (λίγο) χειρότερο από Μαουρίσιο.

Δεν πιστεύω πως είναι ο παίκτης που θα αφήσει τον Μαουρίσιο στον πάγκο (δυστυχώς). Πιο πολύ πιστεύω πως θα μοιράζονται τη θέση. Σίγουρα φαίνεται πως είναι αναβάθμιση του Ουκρανού σχεδόν σε όλα. Ελπίζω να είναι φανερά καλύτερος και στην ταχύτητα/τρεξίματα.

Θετικό το ότι παίρνουμε έναν παίκτη πιο νέο, που δεν πιάνει θέση ξένου και έρχεται δανεικός ώστε να δείξει την αξία του. Από αυτά που διαβάζω εκτός από ικανός παίκτης, δείχνει να έχει δυνατή προσωπικότητα, πράγμα απαραίτητο για το επίπεδο της ομάδας.

Στα αρνητικά του η ρήτρα αγοράς και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ο συνδυασμός των 2 πιστεύω πως μειώνει τις πιθανότητες απόκτησής του, αλλά αν δείξει πράγματα μέσα σε μόλις 6 μήνες σημαίνει πως έχουμε πετύχει λαβράκι.

Η καρτέλα στο φμ μπορεί να μη λέει πάντα την αλήθεια αλλά σε περιπτώσεις τόσο γνωστών παικτών είναι αρκετά αντιπροσωπευτική. Για αυτούς που δεν παίζουν μάνατζερ, να πω πως ο παίκτης -με βάση το παιχνίδι- θα ήταν αναντικατάστατος για όλες τις ελληνικές ομάδες, εκτός από ΠΑΟΚ και οσφπ. Στην Ευρώπη δεν ξέρω αν μπορει να κάνει τη διαφορά στο επίπεδο που θέλουμε (όμιλοι τσου λου, 32-16 γιουρόπα).

Για να κλείσω, είμαι αισιόδοξος για τη μεταγραφή του Μίσιτς αλλά περιμένω να δω το άλλο 6-8άρι που θα έρθει (είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι). Αν αυτός κάνει τη διαφορά ή έχει την προοπτική να την κάνει, τότε ο Μίσιτς φαντάζει ιδανική περίπτωση για παίκτη που θα είναι 3-4ος στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

navigator11 έγραψε:Πλάκα πλάκα, κάτι παίζει με τον τζος. Μεταφυσικές καταστάσεις.

Αν ο Μίσιτς αποδείξει πως το ... έχει, μια χαρά υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ακόμα κι αν παίξει σε 3-4 ματς μέχρι το τέλος. Ποιότητα και ποδοσφαιρικό μυαλό διαθέτει; Αυτό έχει σημασία.

το χεσιμο ηταν
αν ξαναρχισει την γκρινια θα του λεμε "δε μας χεζεις ρε Joshua", αλλα θα κυριολεκτουμε
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

O misic είναι δανεικός μέχρι τέλος πρωταθλήματος;
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

2 Μυρια ειναι πολλα για παιχτη που θελουμε για rotation αν και η ομαδα δειχνει να μεγαλωνει. Φτασαμε σε σημειο να λεμε παιχτη 2 μυριων για rotation. Εχω την αισθηση οτι θα ποιασει. Πλεον δεν εχουμε πολλα ματς αλλα φετος στην Ευρωπη το γεγονος οτι ο Mauricio δεν εβγαινε ποτε σε κανενα σχεδον ματς εκτος αμα τραυματιστει τον ελιωσε. Εκανε καποια τρομερα ματς τον Αυγουστο επειτα αρχισε να παιζει ποιο συντηριτικα. Πρεπει να υπαρχει φρεσκαδα σε τετοιες θεσεις. Εγω πιστευω θα τον δουμε να παιρνει μερικα λεπτα σαν αλλαγη και μετα σε κανα αγωνα κυπελου. Αντε να βγουν οι ανανεωσεις να ερθει και ο Swiderski να μπουμε σε μια ταξη να περιμενουμε το μπαμ μονο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Λογικά ναι, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για χρονική διάρκεια δανεισμού, οψιόν κλπ
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Μετά τον Πασχαλακη αναμένεται αύριο και επίσημη ανακοίνωση για τον Μπισεσβαρ που έρχεται ο ατζέντης του για να κλείσει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι δανεικοι γενικα στον ΠΑΟΚ δεν πιανουν,ισως ο μοναδικος που επαιξε απο ολη την καραβια παιχτων που εχουν ερθει,ηταν ο Στοχ και λιγο ο Ινσαουραλδε.
Στατιστικα παντως και μονο,καιρος να πιασει καποιος,ας ειναι ο Κροατης που ειναι και σε θεση που υπαρχει προβλημα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

JohnDag έγραψε:@laska4 Τα στατιστικά δείχνουν ότι πέρυσι έκανε μια καταπληκτική χρονιά και επίσης μας δίνουν αρκετά στοιχεία για το αγωνιστικό του στυλ.

Το αν είναι καλύτερος ή χειρότερος από αυτούς που έχουμε είναι αδύνατο να απαντηθεί από τώρα για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως π.χ. το διαφορετικό πρωτάθλημα και το ότι κανένας δεν μπορεί αν εγγυηθεί ότι θα επαναληφθεί τέτοια χρονιά.
Μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά ήθελα να πω ότι είχε καλύτερα στατιστικά από τους υπάρχοντες.Συμφωνω
prax

Δημοσίευση από prax »

JohnDag έγραψε:@prax, βασικά αυτό που δείχνουν τα στατιστικά είναι ότι έκανε καταπληκτική χρονιά πέρυσι και έτσι δικαιολογείται το πόσο που έδωσε η Sporting να τον αγοράσει.

Κι εμένα μου μια φαντάζει ως μια πιο νέα, βελτιωμένη έκδοση του Σάκοφ.
ναι ναι, συμφωνω!

ασχετο αλλα ξερεις τι, μολις ειχε τελειωσει η πρωτη χρονια του σαχοφ κ θελαμε τον μπαταλια, που τελικα πηρε η σπορτινγκ, και θυμαμαι μια αναλυση που ειχε κανει ο τσακαλεας, αλλα ο μπαταλια φιλε εξεληχθηκε πολυ σε αντιθεση με τον σαχοφ οπου δεν ειχε την ιδια εξελιξη.. βεβαια την πασα που βγαζει στο γκολ του ακπομ με τη λαρισα φιλε δεν την εχω δει απο καποιον αλλο δικο μας τοσα χρονια.. αυτο που λεει ο λουτσος μπαλανς, οπου η ποιοτητα του ροστερ μας αρχιζει κ αποδιδει πλεον αλλα ΣΑΝ συνολο.

τελος παντων, σορρυ για το οφ τοπικ γι ακομα μια φορα
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Τελικά η μικρή ομάδα της γιαγκελονια.... πριν φύγει ο βασικός επιθετικός της έκανε μεταγραφή..... Και εμε ις μια οργανωμένη ομαδα ακόμη ψάχνουμε επιθετικο μετά την φύγη του πριγιο ...
prax

Δημοσίευση από prax »

obanebane έγραψε:Οι δανεικοι γενικα στον ΠΑΟΚ δεν πιανουν,ισως ο μοναδικος που επαιξε απο ολη την καραβια παιχτων που εχουν ερθει,ηταν ο Στοχ και λιγο ο Ινσαουραλδε.
Στατιστικα παντως και μονο,καιρος να πιασει καποιος,ας ειναι ο Κροατης που ειναι και σε θεση που υπαρχει προβλημα.
Ινσαουραλδε ρε φιλε, ο μοναδικος που εκανε τακλιν με το κεφαλι, στο τηγανι με τον γκευ για το κυπελο, τρομερος αμυντικος
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Pilote

100 κομάντο με το έτσι θέλω στο βοθρολιμανο χωρίς εισητηρια, με άγνοια κινδύνου και μετά από τόση ταλαιπωρία με τα σκηνικά με τα βαζέλα... ΕΚΕΊ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΎΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΆΛΗ.... Να σαι πάντα καλά ρε αδερφέ!!!!!

Σορρυ μάγκες για το off topic..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αν δεν παρουμε φορ, να παιξει ο Χατσεριντι εκει
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Από τα στατιστικά, αυτός που φάνηκε παικταράς είναι ο Βέρνμπλουμ. Όσο 2 παίκτες μαζί έχει αυτός μόνος του, και με φοβερα ποσοστά, ειδικά αμυντικά, που μας ενδιαφέρει περισσότερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”