Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο να εχει ανυσηχιες ο Λουτσεσκου. Ουτε κανενας βασικος εχει φευγει (μετα τον πριγιο) ουτε καμια περιεργη κινηση εχει γινει. Ξεκαθαρα κενα συμπληρωνοντε.
Το μονο που πιστευω ειναι να τον πειραξει αν φυγει ο Καντουρι που με το κολημα που του ειχε δε θα μου εκανε εντυπωση
CCCP έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο να εχει ανυσηχιες ο Λουτσεσκου. Ουτε κανενας βασικος εχει φευγει (μετα τον πριγιο) ουτε καμια περιεργη κινηση εχει γινει. Ξεκαθαρα κενα συμπληρωνοντε.
Το μονο που πιστευω ειναι να τον πειραξει αν φυγει ο Καντουρι που με το κολημα που του ειχε δε θα μου εκανε εντυπωση
Κατσε ρε αδερφε, οι μισοι απο εδω λετε να φυγει ο κατουρι να φυγει ο σαχοφ. Με αυτους δεν εχεις κανει μονο νικες εδω και 1 χρονο? Εστω και σαν αλλαγες?
Πολυ σημαντικο αυτο που λεει ο στρατηγος λουτσι για το γκρουπ και το ποσο σημαντικο ειναι να μην αλλαζει. Ειμαστε τελη γεναρη, δυσκολα καποιος να μπει κατευθειαν στα βαθια. Αν φυγει ο καντουρι εμεινες μονο με 2 που κρατανε μπαλα πελκας και μπισεσβαρ. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
Και ναι πλαγιως σημερα το ειπε ο λουτσεσκου, δεν θελω να φυγουν παικτες. Σαχοφ και καντουρι ειναι παικτες του γκρουπ, αντε τωρα να βρεις αλλους που θα μαθουν τα συστηματα και τους συμπαικτες τους και θα μπαινουν σαν αλλαγη και θα εγκληματιζονται κατευθειαν. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι μανατζερ2005
Στυλιστικά πήγε σήμερα να το διορθώσει μετά το χθεσινό κράξιμο, αλλά δεν ... πάει απο το κάκό στο χειρότερο Με μπλουζάκι μείξη ιτιχαντ γατούλι θα βάλει την υπογραφή του;
Προσωπικά όλα μου τα post σχετικά με τον παίχτη, αν δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο από τον τρόπο που τα γράφω, είναι χιουμοριστικού περιεχομένου(το γνωστό κι ως λέμε καμία μ@λακία να περάσει η ώρα). Δεν έχω κανένα μίσος ή πρόβλημα με τον παίχτη και πως θα μπορούσα άλλωστε αφού δεν τον έχω δει να παίζει ούτε ένα ημίχρονο με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Κι επίσης, στα σοβαρά, εφόσον είναι απλός δανεισμός με 300.000 η συμφωνία είναι πολύ καλή. Αποκτάμε έναν παίχτη για κάλυψη του Mauricio(ο Shakhov έχει προσπαθήσει πολλές φορές να παίξει αυτόν τον ρόλο αλλά δεν νομίζω ότι τα έχει καταφέρει) κι αν μας αρέσει τον αγοράζουμε. Τώρα το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής αυτό είναι καθαρά δικό του θέμα. Με τον Wernbloom τραυματία όμως, τον Canas φέτος να βγάζει τρεις την ώρα και καινούριο τραυματισμό και τους αντίπαλους να μας παίζουν όπως ο Αστέρας, πολύ καλά έκαναν και έφεραν τον παίχτη, γιατί σε περίπτωση που λείπουν ταυτόχρονα 2 από τους Canas,Shakhov,Mauricio τότε ο δεύτερος χαφ που θα πρέπει να αγωνιστεί είτε θα είναι ο πιτσιρικάς είτε δεν θα είναι καθαρός χαφ με ότι ρίσκο αυτό εμπεριέχει.
Εγώ θα πω μακάρι να φέρουν και δεύτερο χαφ, γιατί με τους δανεικούς που μοιράζει αριστερά δεξιά ο γαύρος προβλέπεται όλοι να κατεβαίνουν για πόλεμο εναντίον μας, καλύτερα να έχουμε πολλές λύσεις παρά να ξεμείνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 17 Ιαν 2019, 17:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έχει γίνει επίσημη πρόταση της Στάνταρ Λιέγης για τον Ελ κάντουρι, δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ 1.8 με 2 εκ ευρώ αλλά 1.4 και είναι ικανοποιητική αλλά τα χαλάει ο Μάνατζερ του Ραιολα που ζητάει προμήθεια από τους Βέλγους.Ο Ραιολα παίρνει 200.000 τον χρόνο σαν προμήθεια από τον ΠΑΟΚ και κατάλαβενετε ότι οι Βέλγοι δεν είναι θύματα,γράφουνε ότι τα χει σπάσει ο Ελ κάντουρι με τον Μάνατζερ του καθώς θέλει να πάρει μεταγραφή στην Seria A αρχικά!