χαχαχαχα ναι στην Πάρμα και τον Πάω και αεροδρόμιο αν θέλει!Μαυρο Χιονι έγραψε:Ανανέωση;Mauricio-8- έγραψε:Θέμα χρόνου να τελίωσει και του Ελ καντουρι!
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σουρμε όταν υπογράψει ο Κροάτης άνοιξε εσύ τοπικ, μήπως και γυρίσει το κουμπί με τον παίκτη. Ήδη έχει αποτύχει στα μάτια μαςsourmenetes έγραψε:Για πες...Μαυρο Χιονι έγραψε:Ω ρε και να είχα διακόσια πενήντα χιλιάρικα, πωπωπωπωπω τι θα έκανα!
Εμενα παντως κατι γρηγορο δε μου ερχεται..
- pagotatzis
Οποίοι λέτε μην ανησυχούμε για τον εγγονό του Γκμοχ αφού το έγραψε ο Κοντογιωργακης να σας επυνθυμυσω
και τι έγραψε για Πριγιοβιτς ;( Not for sale)
Η με μολεντο κουρμπελη ( νομίζω μετά και από αυτά είχε αλλάξει /σβήσει το ινστα)
Η να σας φέρω στο μυαλό την περίπτωση του Βραζιλιάνου Ματέους που είχε έρθει για ιατρικά ;
Όταν ανακινηθεί ,μόνο τότε έχει τελειώσει
και τι έγραψε για Πριγιοβιτς ;( Not for sale)
Η με μολεντο κουρμπελη ( νομίζω μετά και από αυτά είχε αλλάξει /σβήσει το ινστα)
Η να σας φέρω στο μυαλό την περίπτωση του Βραζιλιάνου Ματέους που είχε έρθει για ιατρικά ;
Όταν ανακινηθεί ,μόνο τότε έχει τελειώσει
-
Και ο Μαντσον με ΜακελελεBlack--4 έγραψε:Οσο περνανε οι μερες ο κουλουρης με μοιαζει ολο και ποιο πολυ στον μπατιστουτα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ευχάριστα τα νέα!
Από sfina.gr: Από τα πιο σημαντικά ζητήματα αποτελούν για τον ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου, η παραμονή του Εβγέν Σάκχοβ και του Ομάρ Ελ Καντουρί.
Στον Δικέφαλο δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν κανέναν από τους δύο παίκτες που θεωρούνται βασικοί μετά από απαίτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αυτός που στις συζητήσεις που είχε με τον Γιώργο Σαββίδη ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει κάποια νέα απώλεια στο ρόστερ, μετά από αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Για αυτόν τον λόγο ο ΠΑΟΚ είπε "όχι" στην πρόταση της Βίντι για τον Εβγέν Σάκχοφ, ενώ το ίδιο θα κάνει και αν έρθει κρούση από την Πάρμα για τον Ελ Καντουρί.
Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του Σάκχοφ τελειώνει το καλοκαίρι, με την Βίντι να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ωστόσο ο Ουκρανός θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης, συζητώντας με φίλους του Δικέφαλου στο Instagram, ο Γιόζιπ Μίσιτς δεν θα είναι ο μοναδικός χαφ που θα αποκτηθεί το Γενάρη.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1536 ... llos-mesos
Από sfina.gr: Από τα πιο σημαντικά ζητήματα αποτελούν για τον ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου, η παραμονή του Εβγέν Σάκχοβ και του Ομάρ Ελ Καντουρί.
Στον Δικέφαλο δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν κανέναν από τους δύο παίκτες που θεωρούνται βασικοί μετά από απαίτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αυτός που στις συζητήσεις που είχε με τον Γιώργο Σαββίδη ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει κάποια νέα απώλεια στο ρόστερ, μετά από αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Για αυτόν τον λόγο ο ΠΑΟΚ είπε "όχι" στην πρόταση της Βίντι για τον Εβγέν Σάκχοφ, ενώ το ίδιο θα κάνει και αν έρθει κρούση από την Πάρμα για τον Ελ Καντουρί.
Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του Σάκχοφ τελειώνει το καλοκαίρι, με την Βίντι να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ωστόσο ο Ουκρανός θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης, συζητώντας με φίλους του Δικέφαλου στο Instagram, ο Γιόζιπ Μίσιτς δεν θα είναι ο μοναδικός χαφ που θα αποκτηθεί το Γενάρη.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1536 ... llos-mesos
Αν στη πολυκατοικία σου έχουν πήξει στις φακές και στα νεροζούμια , ίσως είσαι τυχερός που τρως κάθε μέρα χοιρινό.Sera4 έγραψε:εχω την γυναικα μου...η γυναικα μου εχει στο ψυγειο 10 κιλα χοιρινο...εχω πηξει να τρωω χοιρινο, για να τελειωσει...την στελνω στο κρεοπωλη για κρεατα μπας και δουμε λιγη ποικιλια στη ζωη μας...
Γυναικα: "Τι καλο εχουμε σημερα?"
Κρεοπωλης: "Τα παντα εχουμε κυρια μου, εχουμε εξαιρετικα κοτοπουλα ελευθερας βοσκης, εχουμε μοσχαρακι ντοπιο δικο μας οχι τιποτα βουλγαρικα επικινδυνα, εχουμε πολυ ωραιο κιμα να σας τον κανω και λουκανιδκα αν θελετε κλπ κλπ κλπ "
Γυναικα: "Α παρα πολυ ωραια ολα, θα μου βαλετε μισο κιλο χοιρινο?"
Για ποικιλία μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ , https://www.argiro.gr/recipe-category/xoirino/page/7/, παράλληλα ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά ο χασάπης θα σου έχει κάτι καλύτερο.
Μια άλλη εναλλακτική είναι η απεργία πείνας μέχρι να μπει και λίγο κοτοπουλάκι στο σπίτι.
Σίγουρα πιο δραστικό είναι να αλλάξεις είτε τη γυναίκα σου , είτε το χασάπη... ότι είναι πιο εύκολο !
Τέλος , ένα πολύ διδακτικό πείραμα θα ήταν τις επόμενες φορές να στείλεις τη γυναίκα σου στο χασάπη με άδειο πορτοφόλι ... που θα το ανοίγει και αντί για 50ρικά θα έχει κέρματα και αντί για πιστωτική που της δίνεις τώρα θα βλέπει η γυναίκα τις τηλεκάρτες που είναι ξεχασμένες εκεί από το 2000.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 17 Ιαν 2019, 11:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ποια Αργυρω ρε Γιαπα;giapas έγραψε:Αν στη πολυκατοικία σου έχουν πήξει στις φακές και στα νεροζούμια , ίσως είσαι τυχερός που τρως κάθε μέρα χοιρινό.Sera4 έγραψε:εχω την γυναικα μου...η γυναικα μου εχει στο ψυγειο 10 κιλα χοιρινο...εχω πηξει να τρωω χοιρινο, για να τελειωσει...την στελνω στο κρεοπωλη για κρεατα μπας και δουμε λιγη ποικιλια στη ζωη μας...
Γυναικα: "Τι καλο εχουμε σημερα?"
Κρεοπωλης: "Τα παντα εχουμε κυρια μου, εχουμε εξαιρετικα κοτοπουλα ελευθερας βοσκης, εχουμε μοσχαρακι ντοπιο δικο μας οχι τιποτα βουλγαρικα επικινδυνα, εχουμε πολυ ωραιο κιμα να σας τον κανω και λουκανιδκα αν θελετε κλπ κλπ κλπ "
Γυναικα: "Α παρα πολυ ωραια ολα, θα μου βαλετε μισο κιλο χοιρινο?"
Για ποικιλία μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ , https://www.argiro.gr/recipe-category/xoirino/page/7/, παράλληλα ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά ο χασάπης θα σου έχει κάτι καλύτερο.
Μια άλλη εναλλακτική είναι η απεργία πείνας μέχρι να μπει και λίγο κοτοπουλάκι στο σπίτι.
Σίγουρα πιο δραστικό είναι να αλλάξεις είτε τη γυναίκα σου , είτε το χασάπη... ότι είναι πιο εύκολο !
Τέλος , ένα πολύ διδακτικό πείραμα θα ήταν τις επόμενες φορές να στείλεις τη γυναίκα σου στο χασάπη με άδειο πορτοφόλι ... που θα το ανοίγει και αντί για 50ρικά θα έχει κέρματα και αντί για πιστωτική που της δίνεις τώρα θα βλέπει η γυναίκα τις τηλεκάρτες που είναι ξεχασμένες εκεί από το 2000.
Ψαξτε εδω για χοιρινο.
https://akispetretzikis.com/el
Υποστηριζει τον Ο Α.Ρ.Η.Σ. ο Ακης αλλα τι να κανουμε...
το προβλημα νομιζω ειναι βαθυτερο, εχει να κανει με τον συμπαθη μοντ που ανοιξε το παρον τοπικ και ο οποιος εμπλεκεται και στις περσινες "μεταγραφες" του Ιανουαριου - Ζεβεδαιος, Μουλεν ΜιχογεβιτςΜαυρο Χιονι έγραψε: Σουρμε όταν υπογράψει ο Κροάτης άνοιξε εσύ τοπικ, μήπως και γυρίσει το κουμπί με τον παίκτη. Ήδη έχει αποτύχει στα μάτια μας

ξεστραβωθειτε.DimitrisS έγραψε: [.......]
Ποια Αργυρω ρε Γιαπα;
Ψαξτε εδω για χοιρινο.
https://akispetretzikis.com/el
Υποστηριζει τον Ο Α.Ρ.Η.Σ. ο Ακης αλλα τι να κανουμε...
ακους εκει ακης..
https://www.almazankitchen.com/
το ότι ήταν τώρα να μας αποχαιρετήσει ΚΑΙ ο Σάχοβ με ξεπερνάει.
Περί Καντουρί, ναι μεν ακριβός για την προσφορά, αλλά 20 γαμημένα κωλοπαιχνίδια μείνανε. Ας παέι στο καλό το καλοκαίρι.
Περί Καντουρί, ναι μεν ακριβός για την προσφορά, αλλά 20 γαμημένα κωλοπαιχνίδια μείνανε. Ας παέι στο καλό το καλοκαίρι.
Γκουχουtasso85 έγραψε:το προβλημα νομιζω ειναι βαθυτερο, εχει να κανει με τον συμπαθη μοντ που ανοιξε το παρον τοπικ και ο οποιος εμπλεκεται και στις περσινες "μεταγραφες" του Ιανουαριου - Ζεβεδαιος, Μουλεν ΜιχογεβιτςΜαυρο Χιονι έγραψε: Σουρμε όταν υπογράψει ο Κροάτης άνοιξε εσύ τοπικ, μήπως και γυρίσει το κουμπί με τον παίκτη. Ήδη έχει αποτύχει στα μάτια μας

Είδα το βιντεάκι του Ιωσήφ στο repress ... και γαμ@ τα δίδυμα θα κάνει με το Μουλέν στο κέντρο μας του χρόνου !!!