Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Mauricio-8- έγραψε:Σήμερα το βράδυ έρχονται και οι δύο αυτό βγαίνει έτσι μου έρχεται να πάω αεροδρόμιο για να δω τον Πωλονο για να πιστέψω ότι τελικά ήρθε οποίος ξέρει τις Πτήσεις ας τις στείλει εδώ μέσα να τις δω από Βαρσοβία.
ποια πτηση ρε τουρκια ειναι με ιχ ερχεται
κατσε σπιτι...
- anekfrastos
Ο μινος είναι ήδη εκεί, στο αεροδρόμιο, μεταμφιεσμενος φοράει στολή πιλότου.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Mauricio-8-
Α ρε θα μας τρέλανε που είσαι ρε Μικρέ Πολωνε?Εμένα πάντως μόνο απτά μούτρα μου φενεται μεγάλος Κιλερ θα εξελιχθεί και θα φτιαχτεί πολύ σαν παίκτης σε εμας και απτου χρόνου θα ναι βασικό γρανάζι όπως ο Τσιμιροτ!
https://www.skg-airport.gr/el/flight-li ... %3A05%3A08Mauricio-8- έγραψε:Σήμερα το βράδυ έρχονται και οι δύο αυτό βγαίνει έτσι μου έρχεται να πάω αεροδρόμιο για να δω τον Πωλονο για να πιστέψω ότι τελικά ήρθε οποίος ξέρει τις Πτήσεις ας τις στείλει εδώ μέσα να τις δω από Βαρσοβία.
η γκαγκελονια κανελονια πως λεγονται ειναι στην αταλεια για προετημασια
λογικα εκει ειναι και ο δικος μας
σε αλλα νεα το παραρτημα παιρνει φετφα
και ο πας μανο
ξυπναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
λογικα εκει ειναι και ο δικος μας
σε αλλα νεα το παραρτημα παιρνει φετφα
και ο πας μανο
ξυπναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
- Mauricio-8-
prax έγραψε:https://www.skg-airport.gr/el/flight-li ... %3A05%3A08Mauricio-8- έγραψε:Σήμερα το βράδυ έρχονται και οι δύο αυτό βγαίνει έτσι μου έρχεται να πάω αεροδρόμιο για να δω τον Πωλονο για να πιστέψω ότι τελικά ήρθε οποίος ξέρει τις Πτήσεις ας τις στείλει εδώ μέσα να τις δω από Βαρσοβία.
- Mauricio-8-
- Παλαιολόγος
72 λεπτα επαιξε εκει(τα 59 τον δεκαπενταυγουστο!!),δεν θα το λεγα λοιπονΑποστόληςΑ έγραψε:O Misic έρχεται από τη χώρα του Branco.
πιο σωστο ειναι να λεμε πως ερχεται απο την ριεκα,διοτι απο τοτε εχει να παιξει μπαλα ουσιαστικα.στην σπορτινγκ προπονησεις εκανε ουτε καν αποστολη δεν τον παιρναν στα περισσοτερα ματς
απο ριεκα λεοβατς δεν πηραμε;
για να τον δουμε και αυτον...εχει δει κανενας ματς του με ριεκα να πει καμια γνωμη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 16 Ιαν 2019, 20:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
πανε στα συνορα κ λαδωσε τον τουρκο εκει να σ αφησει εσυ να κανεισ τον ελεγχο των οχηματων προς ελλαδαmarley 4 έγραψε:Mauricio-8- έγραψε:Σήμερα το βράδυ έρχονται και οι δύο αυτό βγαίνει έτσι μου έρχεται να πάω αεροδρόμιο για να δω τον Πωλονο για να πιστέψω ότι τελικά ήρθε οποίος ξέρει τις Πτήσεις ας τις στείλει εδώ μέσα να τις δω από Βαρσοβία.
ποια πτηση ρε τουρκια ειναι με ιχ ερχεται
κατσε σπιτι...
- PAOKevolution
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ακόμη δεν γνωρίζω πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά»
Για Καντουρι,απο ΙνΠΑΟΚ
«Ακόμη δεν γνωρίζω πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά»
Για Καντουρι,απο ΙνΠΑΟΚ
Αυτό βλέπω και εγώ φίλε μου.Δεν θα κοιμηθώ και ας μην ξυπνήσω το πρωί να πάω για δουλειά.Mauricio-8- έγραψε:Βλέπω και σήμερα να μην κοιμόμαστε πάντως....!
Ας με απολύσουν δεν πειράζει. Αρκεί να έρθει ο μισιτς και η μιτσαινα.
- Παλαιολόγος
κατι ιστοριες που ελπιζω να μην ισχυουν περι δανεισμου με οψιον αγορας!
δηλ και να χασουμε στο δευτερο μισο βασικο μας παιχτη και να μην τον πουλησουμε !να στειλουμε βασικο μαςπαιχτη στα μισα της σεζον,ενω εχουμε αποδυναμωθει και θελουμε τιτλο
και αντ αυτου ναπαρουμε...ελπιδα
και γμ τα deals
δεν νομιζω να ισχυουν οκ
δηλ και να χασουμε στο δευτερο μισο βασικο μας παιχτη και να μην τον πουλησουμε !να στειλουμε βασικο μαςπαιχτη στα μισα της σεζον,ενω εχουμε αποδυναμωθει και θελουμε τιτλο
και αντ αυτου ναπαρουμε...ελπιδα
δεν νομιζω να ισχυουν οκ