Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μα πως όλα είναι καλά; Μέτροσπορ δεν διαβάζει;
Ο συγκεκριμένος υπέροχος κ κιμπάρης δημοσιογράφος έχει αποδείξει την αξιοπιστία τπυ
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μα πως όλα είναι καλά; Μέτροσπορ δεν διαβάζει;
Οκει δεκτον,επειδη ηταν αμεσως μετα το δικο μου θεωρησα πως ηταν απαντηση σε μενα. Οχι εννοειται πως δεν ειναι ολα μαυρα, απεναντιας. ΑΛΛΑ η καθυστερηση στο τεραστιο κενο μας ειναι απαραδεκτη απο οπου και να το δουμεΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Την απελπισία που μας διακατέχει και τα ισοπεδώνουμε όλα ήθελα να τονίσω με το σχόλιο μου Ντιμ και όχι να πω ότι δεν υπάρχουν κενά ή λάθη. Επίσης το σχόλιο μου ήταν απάντηση προς άλλο μέλος που έχει μπει και τα παρουσιάζει όλα μαύρα.
24 Χρονων 2.75 μυρια μεταγραφη με περσινα αρκετα καλα νουμερα δεν το λες παιχτη Manager που ψαχνει συμβολαια. Τον λες αποτυχημενη μεταγραφη που για λογους δεν εποιασε. Δεν μου φενεται φιασκο μουλεν. Κροατια επαιζε τον ξερει και Branco λογικα. Μην ειμαστε και μηδενιστεςgiliopoulos έγραψε:O misic ειναι κακος παικτης. Ειναι να απορεις καποιες φορες. Εψαχναν μισο χρονο η σπορτινγκ να τον δωσουν και δεν βρηκαν ομαδα. Δεν εχει σαν παικτης ΤΙΠΟΤΑ να τον χαρακτηριζει
Ουτε γρηγορος ειναι ουτε τεχνιτης ουτε κοφτης ουτε καλη πασα εχει. Κλασικος παικτης των μανατζερ. Απορω πραγματικα ωρες ωρες στην παε. 10000 φορες μπαλογιαννης απο τα αποτυχημενα σαπακια των μανατζερ
Σαν τον Ντάμπο του βρυζα;giliopoulos έγραψε:O misic ειναι κακος παικτης. Ειναι να απορεις καποιες φορες. Εψαχναν μισο χρονο η σπορτινγκ να τον δωσουν και δεν βρηκαν ομαδα. Δεν εχει σαν παικτης ΤΙΠΟΤΑ να τον χαρακτηριζει
Ουτε γρηγορος ειναι ουτε τεχνιτης ουτε κοφτης ουτε καλη πασα εχει. Κλασικος παικτης των μανατζερ. Απορω πραγματικα ωρες ωρες στην παε. 10000 φορες μπαλογιαννης απο τα αποτυχημενα σαπακια των μανατζερ
Να την παρουμε για Β ομαδα που ψαχνουμε.barlow4 έγραψε:Δηλαδή με λεφτά πριγιο κ Γκάρυ αγοράζουμε όλη την κανελόνια.
Demir έγραψε:θα τον δουμε τον κροατη ,αλλα σιγουρα περιμεναμε κατι καλυτερο ,τουλαχιστον σε χαρακτηριστικα και σε αγωνιστικο ρυθμο απο αυτον.. υποτειθεται εκει θα ριχναμε χρημα...
φιλε χαμπαρι δεν εχουνεMauricio-8- έγραψε:Αυτό πάντως που βλέπω να γίνεται με τον πωλονο ούτε με τον Βερνμπλουμ δεν έχει γίνει όλο το καλοκαίρι. Ένα site γράφει έχει κλείσει σίγουρα άλλο site γράφει ότι δεν έχει κλείσει πουθενά άλλο site γράφει ότι έχει πολλές προτάσεις το πρωί γράφανε ότι σήμερα το βράδυ θα είναι Θεσσαλονίκη και όχι την Παρασκευή όπως αρχικά ήτανε να ρθει.Τι να πει κανείς και τι να μην πει?Ποιον να πιστέψει τι Θέμα είναι να μην κρατήσει άλλες 10 μέρες αυτό το θέμα με τον φορ!Πάντως αν πραγματικά καίγομασταν για φορ θα ήταν ήδη εδώ θέλω να πιστεύω.