Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όλα χάλια πάνε. Δεν θα παρουμε ούτε χάφ. Μας κοροϊδεύουν. Θα πεσει και ο λευκός πύργος έμαθα.
Οχι ολα ειναι τελεια. Ο Καντουρι βγαζει φωτιες, ο Σαχοβ μεταμορφωθηκε σε Γκαρσια και ο Ουαρντα σε Βιερινια των 26. Επισης οι 8 βαθμοι στην ουσια ειναι 20 αν το καλοσκεφτεις και εχουμε μαθηματικα κλειδωσει το πρωταθλημα οποτε δεν υπαρχει λογος μεταγραφων.
Πως σου φαινονται τα 2 ακρα? Οσο γραφικη και προβλεψιμη ηταν η απαντηση σου αλλο τοσο ηταν η δικη σου
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μα πως όλα είναι καλά; Μέτροσπορ δεν διαβάζει;
:lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

To πιο σίγουρο από όλα είναι ότι μάλλον έρχεται αυτός που δεν πολυθέλαμε (εγώ και κάποιοι άλλοι). Εδώ γιατί δεν έχει μπάσιμο από άλλες ομάδες? Προφανώς ρητορικό το ερώτημα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

Απ τον φορ εχουμε κανα νεο?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το θεμα ειναι πως δεν φαινεται αν ειναι αυτο που εχουμε ως πρωτη αναγκη, δηλαδη ενας συγχρονος κοφτης. Ενας ακομη σαχοβ δειχνει να ειναι
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και για τον κρεσπο γιατί δεν υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες και αυτό ρητορικό το ερώτημα......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Και όμως υπήρχαν.

Εκτιμώ όμως ότι η όποια αμφισβήτηση έγκειται στο ότι περιμέναμε ποδοσφαιριστή που θα κάνει άμεσα τη διαφορά. Αν είναι αυτός καλώς να κοπιάσει. Είναι όμως? Ένα χρόνο προσπαθούν να τον σπρώξουν και νομίζω ότι έρχεται μόνο επειδή δεν πιάνει θέση ξένου. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τον αντικαταστάτη του (Ντουμπιά) που τον σκανάραμε από πέρσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 16 Ιαν 2019, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ένα πιο προσφατο βιντεο με Μισιτς, γιατι στο youtybe κυκλοφορει ενα που ειναι πριν 5 χρονια.
Εδω ειναι απο την καλη χρονια του Μισιτς πριν δυο χρονια στην Ριεκα.
https://vimeo.com/254095257
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ο ένας τον έβγαλε 24χρονο.ο άλλος πιο όμορφο από το σβιντερσκι.εσενα σου άρεσε κιόλας.στο τέλος θα μας φέρει το Ζωγραφάκη κ θα πούμε ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Dimg4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όλα χάλια πάνε. Δεν θα παρουμε ούτε χάφ. Μας κοροϊδεύουν. Θα πεσει και ο λευκός πύργος έμαθα.
Οχι ολα ειναι τελεια. Ο Καντουρι βγαζει φωτιες, ο Σαχοβ μεταμορφωθηκε σε Γκαρσια και ο Ουαρντα σε Βιερινια των 26. Επισης οι 8 βαθμοι στην ουσια ειναι 20 αν το καλοσκεφτεις και εχουμε μαθηματικα κλειδωσει το πρωταθλημα οποτε δεν υπαρχει λογος μεταγραφων.
Πως σου φαινονται τα 2 ακρα? Οσο γραφικη και προβλεψιμη ηταν η απαντηση σου αλλο τοσο ηταν η δικη σου
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... _the_snow/
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

prax έγραψε:
Anthimox έγραψε:
prax έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει τουίτ ή όχι. Πάντως τον άκουσα ζωντανά στον Αρένα. Είπε πως από την διοίκηση της Γιαγκελόνια του είπαν πως έχουν πρόταση και από την Τζένοα που τους ικανοποιεί και πως δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
Τώρα το τι σημαίνει αυτό και αν υπάρχει περίπτωση ναυάγησης της μεταγραφής δεν το γνωρίζω. Πάντως σχεδόν σε όλες τις μεταγραφές εμφανίζονται κωλύματα και εναλλακτικές. Ας περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις.
α μαλιστα. αν το ειπε ο αρενα(βασιλοπουλος-κουβεντιδης τζιομπανογλου-τσορματζογλου) νομιζω οτι ισχυει οπως επισης ισχυει οτι θα παει ιταλια...

αν ο μανατζερ του επιβεβαιωνει την προταση χλωμο μαγκες, για να λεμε κ την αληθεια..
Μάλλον δεν το είπα με σαφήνεια. Άκουσα στον Αρένα τον Πολωνό δημοσιογράφο να λέει πως του είπαν από την διοίκηση της Γιαγκελόνια ότι έχουν και πρόταση της Τζένοα. Ο Πολωνός (Κομίτσκι ή κάπως έτσι το όνομά του) δημοσιογράφος έδωσε την είδηση. Το ότι το άκουσα σε ένα ραδιόφωνο και όχι στο άλλο δεν έχει σημασία.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Λοιπον ο Savvidis Jr ειναι πολυ σιγουρος οποτε εγω θεωρω οτι ειναι κλεισμενος swiderski. Ερχεται και ο Misic,που για rotation ειναι μια χαρα οσο εχω δει αναβαθμηση sakhov και δεν ποιανει και θεση ξενου. Σαν δοκιμαστικο το βλεπω να τον πηραμε δεν θα παρει πολυ χρονο συμμετοχης μονο σε αναγκη. Παντως δεν μου φαινεται για moulin νουμερο 2. Και συμφωνα με Savvidi θα περιμενουμε μαλλον ακομα ενα χαφ. Θα το παν μεχρι τερμα εκεινο μαλλον αρα καλο Φλεβαρη. Με Γιαννουλη-Misic-Swiderski-Henrique γενικα δεν φενεται ασχημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

[youtube]uYXEt7xOh1M[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Την απελπισία που μας διακατέχει και τα ισοπεδώνουμε όλα ήθελα να τονίσω με το σχόλιο μου Ντιμ και όχι να πω ότι δεν υπάρχουν κενά ή λάθη. Επίσης το σχόλιο μου ήταν απάντηση προς άλλο μέλος που έχει μπει και τα παρουσιάζει όλα μαύρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τετ 16 Ιαν 2019, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”