Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από barlow4 »

ελπιζω να ερθει με το αμαξι του ο μισιτς γιατι αν ερθει με αεροπλανο θα φαει ξυλο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε::lol: :lol: :lol:
Μπάνε, έχεις βγάλει τ' όπλο σου εσχάτως, ε;;

Τι να κάνω; Με έφαγε η ευγένεια τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

obanebane έγραψε:Πραγματικά τώρα ασχολείστε με αυτόν τον τύπο;
Αφήστε τον να γράφει ότι θέλει, μόνο αυτός καταλαβαίνει τι γράφει.
Μιλάμε για τον ace επί τρία,οδοστρωτήρας μαλακιας και βάλε.
Ενώ καταλάβαίνω τι γράφεις εσύ ε; Ασχολείσου με σένα τι γράφεις που ούτε τα διαβάζω!

και 2ον εμένα να δεις τι ευγένια με έφαγε με αυτά που βάζεις και το παίζεις ιστορία όχι σαν τον ace είσαι αλλά σαν πόσοι που διαβάζουν και σταμάτησαν εξαιτίας σου που μου το είπαν να μπαίνουν στο φόρουμ.

Αντίο μην με ξανα ενοχλήσεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 16 Ιαν 2019, 14:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Μίσιτς έρχεται στη θέση του Καντουρή, και δεν εννοώ 10άρι. Απλά είμαστε κομπλε στα 10άρια και έρχεται για βάθος στα χαφ. Θα αποκτήσουμε και ένα καλό 6άρι και είμαστε κομπλέ στο κέντρο. Αριστερό μπακ αν γυρίσει ο Γιαννούλης, θα έχουμε πληρότητα στα μπακ, γιατί ο Βιέϊρίνια παίζει και δεξί μπακ, αλλά και σε κάποια παιχνίδια ίσως μπει και ως εξτρέμ για κάποια λεπτά. Νομίζω ότι με αυτές τις 3 κινήσεις στο Γενάρη έχουμε καλύψει όλες τις τρύπες, και μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε πια Ευρώπη, δηλαδή η ομάδα δεν έχει ανάγκη από ροτέισον. Παίκτη σαν τον Μίσιτς καλώς τον παίρνουν δανεικό.

Το τέλειο θα έρθει σε αυτές τις μεταγραφές, αν μπορέσουν να ξεφορτωθούν και το Χατσερίντι, μιας που ο Τόσκα παίζει στη θέση του Κρέσπο, και ο Μαλεζάς στου Βαρέλα. Κομπλέ και οι Κ.Αμυντικοί σε αυτή τη φάση (χωρίς Ευρώπη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 16 Ιαν 2019, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

[youtube]JIp9_5rXw0o[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Εν έτει 2019 φέρνουμε τον Γκμοχ και στο καπάκι έναν Κροάτη Μίσιτς λίγο πιο όμορφο, που κάνει για χαφ λιγότερο από τους περισσότερους στο φόρουμ. Και με θέλουν και πρώτάθλημα... 3η θέση επειδή η αεχ ειναι χειροτερη, γιατί θα πάρουμε Γιαννούλη πίσω και δε θα πάει ο Αμρ και θα θυμωσει ο Σπανός και θα μας περάσει. Και κύπελλο μέχρι τους 8 πολύ μας είναι. Και του χρόνου μας βλέπω για φούντο και του παραχρόνου θα πανηγυρίζουμε πρωτάθλημα στη Β' και θα λέμε ο ρούλης όμως ποτέ δεν το πήρε. Και άι σιχτίρ πια η ομάδα πάει τρένο και αντί να είμαστε όλη μέρα με το χαμόγελο και στο γήπεδο τρέλα και ΠΑΟΚΟΛΕ είμαστε μέσα στη μιζέρια. Άμπαλοι όλοι γίναμε παντογνώστες...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

CCCP έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνουμε τον Μίσιτς εφόσον κινούμαστε για ακόμα ένα 6-8άρι.

Δηλαδή από τους 3 θα πάμε στους 5 +Μπαλογιάννης; Μου φαίνεται υπερβολικό.
2μισι παικτες για 2 θεσεις εχεις αυτη τη στιγμη.
Ρε φίλε, που τους είδες του 2,5; Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννης. Με τον Μίσιτς έχεις 4 (+1) επιλογές για 20 αγώνες.

Μια χαρά μου βγαίνουν τα νούμερα. Αν έρθει κι άλλος (ειδικά αν είναι από το πάνω ράφι) κάποιος από τους παραπάνω δε θα παίξει καθόλου. Και λόγω Λου εικάζω πως αυτός θα είναι ο Μίσιτς.

Εκτός κι αν ο Μίσιτς υπολογίζεται για άλλη θέση ή σκοπεύουμε να αλλάξουμε σύστημα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ θα ήθελα σύντομα να κλείσει το θέμα του Βαρελα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

vs40 έγραψε:Ο Μίσιτς έρχεται στη θέση του Καντουρή, και δεν εννοώ 10άρι. Απλά είμαστε κομπλε στα 10άρια και έρχεται για βάθος στα χαφ. Θα αποκτήσουμε και ένα καλό 6άρι και είμαστε κομπλέ στο κέντρο. Αριστερό μπακ αν γυρίσει ο Γιαννούλης, θα έχουμε πληρότητα στα μπακ, γιατί ο Βιέϊρίνια παίζει και δεξί μπακ, αλλά και σε κάποια παιχνίδια ίσως μπει και ως εξτρέμ για κάποια λεπτά. Νομίζω ότι με αυτές τις 3 κινήσεις στο Γενάρη έχουμε καλύψει όλες τις τρύπες, και μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε πια Ευρώπη, δηλαδή η ομάδα δεν έχει ανάγκη από ροτέισον. Παίκτη σαν τον Μίσιτς καλώς τον παίρνουν δανεικό.

Το τέλειο θα έρθει σε αυτές τις μεταγραφές, αν μπορέσουν να ξεφορτωθούν και το Χατσερίντι, μιας που ο Τόσκα παίζει στη θέση του Κρέσπο, και ο Μαλεζάς στου Βαρέλα. Κομπλέ και οι Κ.Αμυντικοί σε αυτή τη φάση (χωρίς Ευρώπη).
Πέστα!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Γρήγορος, δουλευταράς και με μεγάλη προοπτική ο Σβιντέρσκι!

Ο Κριστόφ Βαζέχα αναλύει στο SDNA τα χαρακτηριστικά του Κάρολ Σβιντέρσκι που έκλεισε ο ΠΑΟΚ, καταθέτει τις πληροφορίες που συνέλεξε και εκτιμά ότι μπορεί να κάνει το… μπαμ στην Ελλάδα και να κληθεί στην Εθνική Πολωνίας!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφέρω για την περίπτωση του Κάρολ Σβιντέρσκι που αποτελεί τον εκλεκτό του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επίθεσής του, είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Πρίγιοβιτς.

Ο Σβιντέρσκι είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και στα άκρα, αλλά και λίγο πιο πίσω από τον επιθετικό, ενώ ο Πρίγιοβιτς είναι αποκλειστικά ένας επιθετικός κορυφής που κινείται μέσα στο «κουτί» και οι κινήσεις τους αφορούν το συγκεκριμένο χώρο, όπου έχει αποδείξει ότι διαθέτει υψηλή εκτελεστική ικανότητα.

Αυτή είναι η πρώτη βασική διαφορά. Η δεύτερη έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Σβιντέρσκι, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ως μεγάλο πλεονέκτημα την ταχύτητά του και κυρίως το γεγονός ότι κινείται συνεχώς χωρίς τη μπάλα.

Είναι αριστεροπόδαρος, είναι πολύ καλός στο «ένας εναντίον ενός», αλλά επαναλαμβάνω ότι το πιο μεγάλο του προσόν είναι η διαρκής κίνηση που κάνει χωρίς τη μπάλα, ένας τομέας στον οποίο είναι εξαιρετικός.

Κατά τη γνώμη μου αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι πολυσύνθετος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από μία θέσεις στην επίθεση και γενικά οι συστάσεις από την Πολωνία είναι πολύ θετικές για την περίπτωσή του.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι οι πληροφορίες που έμαθα για τον χαρακτήρα του αναφέρουν ότι είναι πολύ σοβαρός και δουλευταράς, έχει περάσει απ’ όλες τις «μικρές» Εθνικές Πολωνίας (U18, U19, U20 και U21), ενώ έχει και πολύ καλό ύψος για επιθετικός (1.84 εκ.).

Τα χαρακτηριστικά του στοιχεία, ο χαρακτήρας του και το γεγονός ότι είναι μόλις 22 ετών, τον καθιστούν έναν παίκτη με πολύ καλή προοπτική.

Αυτό που του λείπει είναι εμπειρία και παραστάσεις, τίποτα άλλο.

Κάθε μεταγραφή για κάθε ομάδα κρύβει πάντα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μπορεί να έρθει ένας άγνωστος και να κάνει το… μπαμ και μπορεί να έρθει ένα «αστέρι» και να μην κάνει τίποτα.

Κάθε μεταγραφή είναι ένα ρίσκο και για τις δύο πλευρές, αλλά είναι δεδομένο ότι το παιδί αυτό έχει πολύ καλά στοιχεία.

Τη φετινή σεζόν στα πρώτα 17 ματς σημείωσε 8 γκολ με τη Γιαγκελόνια, που από το 2014 μέχρι σήμερα βρίσκεται πάντα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος στην Πολωνία, έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο και γενικά βρίσκεται πάντα μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τίτλους.

Επαιξε τέσσερα χρόνια εκεί, από τα στατιστικά που είδα είναι «γεμάτες» οι συμμετοχές του όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν πέτυχε τόσα πολλά γκολ γιατί στην κορυφή της επίθεσης βρίσκονταν ο Ιρλανδός Σέρινταν και ο Σβιντέρσκι έπαιζε πιο πολύ στα άκρα.

Πρέπει επίσης να τονίσω ότι το πρωτάθλημα στην Πολωνία είναι πολύ δύσκολο. Ειδικά στο γκρουπ των ομάδων που είναι ανταγωνιστικές και διεκδικούν τον τίτλο, δεν μπορείς να παίξεις και να ξεχωρίσεις εάν δεν έχεις σημαντικά προσόντα.

Ο Σβιντέρσκι θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους και ανερχόμενους επιθετικούς της χώρας και αν ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ και αγωνιστεί στην Ευρώπη, είμαι σίγουρος ότι θα κληθεί και στην Εθνική Πολωνίας.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Το βράδυ θα ναι εδώ ο Πολωνός!!! Λογικά αύριο ανακοινωνεται!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

D4rKShaDow έγραψε:Λες να ξέρω ρε: Την άποψήμου λέω εσύ ξέρεις να με πεις:
@bane1980 πεσμου λοιπόν γιατί βλπεπω πετάς μηνύματα λες και υποτιμάς την γνώμη του άλλου εσύ είσαι ευχαριστημένος σαν ΠΑΟΚ;
Δεν υποτιμάω τίποτα. Εάν υποτιμούσα, θα ήσουν στο ignore.
Είπες 3η (υποθέτω εννοούσες 3οι). Και ρώτησα από ποιον ανησυχείς οτι θα χάσουμε τη 2η θέση.

Εγώ από τον ΠΑΟΚ ευχαριστημένος είμαι, 1οι είμαστε, στο +8, με ρεκόρ, μια χαρά. Γιατί να μην είμαι; Για την ισοπαλία στο Περιστέρι;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

obanebane έγραψε:Εγώ θα ήθελα σύντομα να κλείσει το θέμα του Βαρελα.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Στο μόνο που συμφωνώ με αυτό που έγραψες!
Απλά μην με ξανά-ενοχλήσεις όπως δεν το κάνω ούτε εγώ σε εσένα αναφέρθηκα και πάνω!
prax

Δημοσίευση από prax »

το θεσσπορτ γραφει για προταση της τζενοα στους πολωνους, κ λεει τπτ δεν εχει τελιωσει..

εμενα μ αρκει να τελειωσουν οσο πιο γρηγορα γινεται τις προσθαφαιρεσεις.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

οποιος θελει μπορει να δει λιγο μισιτς κοντρα στην κουλα

https://www.dailymotion.com/video/k7r0rYHTSSARDXpOaU6
https://www.dailymotion.com/video/k3Zi216kydSaTNpOc36
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”