Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marley 4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από marley 4 »

καντουρι τελος

3.5 χρονια στηνπαρμα
δανεικος με υποχρεωτικη αγορα το καλοκαιρι

ακυρο γραφει το χαζετα ...

θα μας σκασουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Τετ 16 Ιαν 2019, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giokgr

Δημοσίευση από giokgr »

https://footballtalentscout.net/2016/01 ... swiderski/

με ολα τα χαρακτηριστικα του και 1 πολυ ωραιο βιντεακι οχι μονο με τα γκολ αλλα και το πως κινειτε μεσα στο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Black--4 έγραψε:Θα παρουμε και αλλο χαφ?
Εγώ λέω όχι.
george188

Δημοσίευση από george188 »

marley 4 έγραψε:καντουρι τελος

3.5 χρονια στηνπαρμα
δανεικος με υποχρεωτικη αγορα το καλοκαιρι

ακυρο γραφει το χαζετα ...

θα μας σκασουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αυτό θα σου γραφα, για γκαζετα. Δεν υπάρχει λογική στο να φύγει τώρα ο Καντουρί απο τη στιγμή που ο Λουτσέσκου τον υπολογίζει
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Περιμένουμε σίγουρα ένα χαφ με αμυντικά χαρίσματα από καλό πρωτάθλημα. Περιμένουμε απάντηση δηλαδή, όχι άφιξη...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω λεω ναι...

Ποσο να το παιξουμε;;χαχα
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

100%
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ο Ελ δε θα πάει πουθενά, θα μας φέρει το πρωτάθλημα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ελπίζω ο νεαρός Πολώνός να βγει λίρα εκατό, είναι πολύ καλό το ότι θα υπάρχει από τον Φεβρουάριο και μετά, ανταγωνισμός με τον Ακπόμ και θα έχουμε φυσικά εναλλακτική στη θέση του φορ.
Για τον Μίσιτς, δεν έχω άποψη, περιμένω να δω τη γραφή του στο γήπεδο.
Αυτό που καίει είναι η ανανέωση του Βαρέλα. Απ' ότι έμαθα ζητάει τριπλασιασμό αποδοχών. Αληθεύει;
Μήπως αυτό συμβαίνει επειδή είδε τις αποδοχές Χατσερίδη ο οποίος εισπράττει 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο ζεσταίνοντας την κερκίδα και αισθάνθηκε, δικαιολογημένα ίσως βάσει της μέχρι σήμερα προσφοράς, ριγμένος; Δυστυχώς αυτά μπορεί να συμβαίνουν όταν κλείνεται μια μετεγγραφή βάσει του θέλω ή της "καψούρας" κάποιου, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή για το αν ταιριάζει αυτός ο παίκτης στα στάνταρ της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

sourmenetes έγραψε:Εγω λεω ναι...

Ποσο να το παιξουμε;;χαχα
η λογική αυτό λέει..οτι θα ερθει αμυντικο χαφ
είσαι χωρίς Βερνμπλουμ ηδη για φετος
θα χασουμε στη μεση τη σεζον Ουαρντα, Πριγιοβιτς ισως και Καντουρι
και θα πάρουμε Σβιντέρσκι και Μισιτς? αντε και Γιαννουλη για πισω
θα λειψει παλι κανενας Κανιας και δε θα κοβει κανενας στο κεντρο, μηδεν ταχύτητα σε ματς που θα θέλουμε να καθαρίζουμε και να μη μας κάνουν εύκολα φασεις..
στην τελικη αν εχει παρθει η αποφαση να μην ανανεωθει το συμβολαιο του Σακχοβ, θα μπορουσες απο τωρα να κανεις κινηση για εναν χαφ, για να μειωσεις τις απαιτουμενες μεταγραφικες κινησεις του καλοκαιριου
δε ξερω γιατι δε κοιτανε αγορες Γαλλιας, ακομα και Β Γαλλιας, να φέρουν κανενα μαυρο σκυλο αφρικανο γαλλοαναθρεμενο με διπλά πνευμόνια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Τζιολης ποτε δεν ηταν κακος παίχτης ακόμα και τώρα, στην ηλικια του Κροατη έκανε ήδη καλή καριερα,δεν είχε όμως ποτέ ένα χαρακτηριστικό που να τον κάνει να ξεχωρίζει,το ίδιο και ο Μίσιτς.
Δεν έχει καμία σχέση με τον Σαμαρη,εντελώς διαφορετικοί παίχτες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι ηλικιες παντως ειναι πολυ καλες..

Για να δουμε...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αφού (πολύ σωστά για εμένα) πήρε την απόφαση η παε με τα χρήματα του Πριγιοβιτς σε φορ να φέρει έναν ταλαντούχο παίχτη, σωστό θα είναι να σκάσει άλλο ένα χαρτί στην Άρσεναλ να αγοράσει το ποσοστό του Ακπομ που έχει. Αν αρχίσει να παστελώνει ο ΑΚ47, γιατί όλα τα άλλα στοιχεία τα έχει, τα κάπου 8εκ που είχαμε βάλει ρήτρα θα είναι πολύ λίγα. Δείχνεις και στον παίχτη πως θα είναι το πρώτο βιολί, και αποκτάει άλλη ψυχολογία. Μια λεπτομέρια για τον Πολωνό, παίζει κορυφή, αλλά στην μέχρι τώρα καριέρα του, τον έχουν βάλει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, και εξτρεμ και δευτερο επιθετικό, για εμένα πιο πολύ σε αντι-Πέλκα μου κάνει η κίνηση αυτή. Αν στο τέλος της χρονιάς τελικά αγοράσουμε και τον Καρέλη, ,θα θεωρώ δεδομένη την πώληση Πέλκα κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά. Με την επιστροφή Κουλούρη, έχουμε μετά για επίθεση Ακπομ-Σβιντέρσκι, Κουλούρης-Καρέλης. Για τον Μίσιτς, όσο είδα πιο πολύ μου θύμησε έναν πιο ψηλό και δυνατό Κάνιας, παρά Σάχοφ ή Βέρνμπλουμ, αυτό που μάλλον θέλουν είναι να ελευθερωθεί ο Μαουρίσιο. Λογικά τώρα που φεύγει ο Καντουρί θα πάρουμε ακόμα ένα χαφ, όπου ο Ματέους Ολιβέιρα μου αρέσει αρκετά, μακάρι να φέρουν ακόμα πιο καλό παίχτη. Για να δούμε μην σκάσει και κανένα εξτρεμάκι. Αν μας φαίνονται πολλές οι κινήσεις, ή ότι αλλάζει τρελά το ρόστερ, θα πω ότι με 3 νίκες στα επόμενα 3 παιχνίδια στην Τούμπα το πρωτάθλημα θα έχει κλειδώσει. Σωστά η ομάδα πλέον κάνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και ετοιμάζεται για την νέα σεζον και τα προκριματικά του τσ λ
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Καλά, καλά... Μη σας δω να κράζετε κάθε μισάωρο την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών επειδή δεν έρχεται ο χαφ 8-) :)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η καλύτερη μεταγραφή θα είναι μια πώληση Καντουρή, όχι δανεισμός. Δε θέλω να τον ξαναδώ στην ομάδα μας.

Η ομάδα είναι κομπλέ στα 10άρια, έχοντας 2, και είναι λογικό να αναζητά περισσότερα καθαρά χαφ. Κάπως έτσι πάμε σε κίνηση Μίσιτς με μιρκο μακροπρόθεμσο ρίσκο, καθώς δανεικός. Τον παικταρά στο 6 που ζητάμε, 31 Γενάρη, ως συνήθως. Βέβαια μπορεί να μας βγει Ρικάρντο Κόστα... Για μένα θέλει επένδυση εκεί και όχι τσιγγουνιές. 5-6εκ αγορά παίκτη.

Η κίνηση φορ εννοείται ότι λέει πολύ και ελπίζω να του κλείσουν ένα νορμάλ μισθό και όχι οι χαζές 500άρες που έτσι απλά δίνουμε. Γιατί από τους μισθούς γίνεται η σοβαρή εξοικονόμηση, που έχουν και εφορία και όχι τόσο από εισπράξεις μεταγραφών.

Με την πώληση Πρίγιο + Γκάρυ, η ομάδα πήρε 11εκ + ελευθέρωσε 2.2εκ στο wage budget. Αν πουληθεί ο Καντουρής, που αμοίβεται με 800Κ καθαρά, η ομάδα θα έχει επιπλέον 1,5εκ χαμηλοτερο wage budget. Γενικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να το ρίξει στα 28εκ, από 35εκ που είναι τώρα, με στόχο να είναι κοντά στα 25εκ με παίκτες σε καλές ηλικίες και όχι γυρολόγους. Αν καταφέρουν και διώξουν τον Χατσερίντι, θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, καθώς οι ανανεώσεις θα γίνονται πιο άνετα. Ας τον δώσουν και ας δίνουν και κομμάτι του μισθού του. Δε νομίζω να θέλει κανείς να καλύψει το 100% του συμβολαίου του, αλλά έστω το 70% να το καλύψει μια ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση το wage budget θα μειωθεί επιπλέον 2εκ, ενώ αν καλυθφεί ολόκληρο το συμβόλαιο, περίπου 3εκ.

ΠΑΟΚ με 25εκ μπάτζετ, έχει την ευκαιρία κάθε χρόνο να αγοράζει παίκτες 10εκ, δηλαδή να κάνει 2-3 δυνατές επενδύσεις σε νέους παίκταράδες. Αν επιλέξει αυτό το πρότζεκτ, οι πωλήσεις θα είναι απίστευτες και σε κάποια φάση, με Τσουλού, ενδέχεται να έχει η ομάδα και 30εκ διαθέσιμα για αγορές μόνο παικτών. Έτσι χτίζεις ομάδα Τσάμπιονς Λινγκ, και όχι με βαρύ wage budget. Στην πορεία, όταν έχεις ανεβεί σκαλί ανεβάζεις και το wage budget, γιατί πλέον είσαι σταθερά στο Τσουλού και έχεις πάγια έσοδα ανεβασμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 16 Ιαν 2019, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”