Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυτές είναι ιδανικού τύπου μεταγραφές..το αν θα βγει η όχι είναι άλλη υπόθεση
πάντως στη σωστή κατεύθυνση
από αυτές τις χώρες πρέπει σαν ΠΑΟΚ να μαζεύεις την αφρόκρεμα σε αυτές τις ηλικίες
για Καντουρί αν πάει για καλοκαίρι πάντως θα είναι καλύτερα
διώχνοντας Ουάρντα και Καντουρί μαζί, στην ουσία δεν θα έχεις καμία επιλογή στον πάγκο σαν αλλαγή.
για παιχνίδι που θα χρειαστεί να παγώσεις ρυθμό, να κρατήσεις μπάλα, η να έχεις κάτι το απρόβλεπτο
αδειάζεις στα πλάγια και θα ελπίζεις απλά να έχει βελτιωθεί ο Ενρίκε μπας και προσφέρει στα εναπομείναντα παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επαναλαμβάνω κανείς δεν είπε ότι είναι κακή κίνηση η απόκτηση του,εγώ όμως θα αποκτούσα και κάποιον έμπειρο και θα άφηνα τον Καρέλη.Ειναι τεράστιο ρίσκο αυτό που περνουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:
pgetsos έγραψε:Εγω δηλωνω πολυ χαρουμενος με την μεταγραφη. Απο τα ελαχιστα που εχω δει και απο τους δυο, τον προτιμω ξεκαθαρα απο Μπονατινι. Θεωρω θα βγαλει ματια συντομα!
Το ερωτημα δεν ειναι αν μας αρεσει ως μεταγραφη και εγω μπορει να τον προτιμω απο Μπονατινι, αλλα αν ειναι αυτο που χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη.Και η μεταγραφη Μιχογεβιτς στο πλανο αποκτησης ταλαντουχων παικτων μου αρεσε αλλα πηρε συμμετοχη τελευταια αγωνιστικη.

Δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση ο ένας με τον άλλο, το παιδί αυτό είναι έτοιμο,παίζει σε ενα πολύ ανώτερο πρωτάθλημα από το βοσνιακο, έχει κοντά 130 παιχνίδια στα πόδια του.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή, αν είναι έτοιμος σωματικά,θα του δώσει παιχνίδια σίγουρα.
Στα videos που παρέθεσε ο φίλος δειχνει πολύ καλά στοιχεία,θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο προσαρμογής,οι λόγοι προφανείς,να μην τους αναφέρω.
Σίγουρα δεν είναι αντι Πριγιοβιτς,αντί Πριγιοβιτς είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι ο Ακπομ.
Άντε να δούμε και το χαφ,εκεί θέλουμε έναν έτοιμο παιχταρα,δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φέρουν εκεί δύο παίχτες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κανένα ρίσκο.
Η ΠΑΕ δείχνει να ορμάει στο πρωτάθλημα χωρίς φόβο , σε αντίθεση με εμάς.
Βάζουν εικοσάχρονος μέσα ομάδες δισεκατομμυρίων κ εμείς περιμένουμε κ εγώ δεν ξέρω τι.
Έτοιμος παίκτης είναι.πολυ πιο έτοιμος από ακπομ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τέτοιος χέστης και μίζερος λαός είναι αμαρτία να σηκώσει πρωτάθλημα.
Δε σήκωσαν οι πατεράδες μας που είχαν κάτι μπάλες να και από όπου περνάγανε οργώνανε τη γή και θα σηκώσουν οι προπονητές και τδ του καναπέ , οι χέστες και οι κλάψες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Όλο αυτό έγινε γιατί ο Akpom έκανε 1 καλή εμφάνιση; και έρχεται ο Πολωνός;

Ρισκάρουμε έτσι και το Πρωτάθλημα λες και το έχομε πάρει από την 16η αγωνιστική και η 15η δεν έγινε καν ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μ' αρέσει πολύ η περίπτωση του Πολωνού, που δείχνει πολύ πιο έτοιμος να παίξει απ' ότι ο Μπονατίνι. Μακάρι! Θεωρώ πολύ πιο κρίσιμη την απόκτηση δύο χαφ, που θα πρέπει να είναι πολύ καλοί. Όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά για το Ch.L. του καλοκαιριού. Όμιλοι και ξερό ψωμί.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μ' αρέσει πολύ η περίπτωση του Πολωνού, που δείχνει πολύ πιο έτοιμος να παίξει απ' ότι ο Μπονατίνι. Μακάρι! Θεωρώ πολύ πιο κρίσιμη την απόκτηση δύο χαφ, που θα πρέπει να είναι πολύ καλοί. Όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά για το Ch.L. του καλοκαιριού. Όμιλοι και ξερό ψωμί.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Λεεί πουθενά πόσα δώσαμε στην γιαγκελόνια;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Με αρέσει ο μικρός, δε θέλω να φύγει ο Ελ.
Δεν τον γουστάρει ο κόσμος αλλά είναι απώλεια
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυτο με τα χαφ που βλέπουμε όλοι, πόσο παραπάνω μπορεί να το βλέπουν οι ειδικοί μέσα στην ομάδα
πάρε χαφάρα να ανέβει σε ταχύτητα λίγο και ο άξονας
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ο νεος Τσουμπα ειναι
ετσι κι αλλιως ο τσουμπα απ το καλοκαιρι ακομα θα εχει προτασεις αλλα θα φύγει αλλα πριγιο το μεθεπομενο
με επιστροφη κουλουρη θα ειμαστε πλήρεις
το στοιχημα πλεον για φετος ειναι μια διπλή παραλαγή
να ερθει ο γιανουλης (για να γινει ο βιερίνια ουαρντα και καντουρί μαζί)
να φερει ΕΤΟΙΜΟ χαφαρο
ο ΠΑΟΚ πλεον μαγειρευει με ορίζοντα και οχι για το σημερα γιατι απλα σημερα ειναι μια κλαση πανω απ ολα τα λιμα της λίγκας μαζί
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

giapas έγραψε:Τέτοιος χέστης και μίζερος λαός είναι αμαρτία να σηκώσει πρωτάθλημα.
Δε σήκωσαν οι πατεράδες μας που είχαν κάτι μπάλες να και από όπου περνάγανε οργώνανε τη γή και θα σηκώσουν οι προπονητές και τδ του καναπέ , οι χέστες και οι κλάψες.
Αδερφε δεν εχω διαβασει κατι καλυτερο εδω και μηνες...αυτο ακριβως τπτ αλλο..μ
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Κλάψα κλάψα κλάψα σας βαρέθηκα! Τι θέλετε ρε; ο Ακπομ έπαιζε αλλαγή στην Αρσεναλ και δανεικός σε ομάδες τσαμπινσιπ που είναι καλύτερο επίπεδο από σουπερλιγδ έλεος. Ο Πολωνός δε είναι στυλ πελκα και είναι 1.85 και φέτος παίζει κορυφή. Μια χαρά είναι οι πολωνοι παίκτες ο λεβανροβσκι τι εθνικότητα είναι δηλαδή;;; ο κουκιελκα άσχημος ήταν;
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Προσωπικά θεωρώ τη καλύτερη επιλογή από όλους όσους ακούστηκαν σε σημείο ενθουσιασμού.
Δείγμα ότι πάμε μπροστά.
Βγει δεν βγει.

Όσο για τους φόβους ότι θα έχουμε 3 ταλέντα, προσωπική άποψη ότι ο Κουλούρης απέκτησε υπεραξια κ θ πωληθεί.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

Dimitris_L4 έγραψε:
giapas έγραψε:Τέτοιος χέστης και μίζερος λαός είναι αμαρτία να σηκώσει πρωτάθλημα.
Αδερφε δεν εχω διαβασει κατι καλυτερο εδω και μηνες...αυτο ακριβως τπτ αλλο..μ
καλα τα λεει φιλε μου αλλλα ευτυχως που ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι αυτοι
αυτοι απλά ακουγονται και διαβαζονται περισσοτερο γιατι κανουν αεριτζήδικο σαματα
κατι σαν τ αργιανα δηλ
δεν πειραζει
ΠΑΟΚ ειναι και αυτοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”