Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από omerta76 »

Οι Πολωνοί γενικά έχουν πολυ καλο όνομα, πολυ value for money περιπτώσεις , δουλευταράδες κτλ κτλ
Μακάρι να ισχύει η περίπτωση, ας πανε να πάρουν κ ενα χαφ απο εκει όπως τον παρακάτω

https://www.transfermarkt.com/szymon-zu ... ler/387234

Χαφ άμεσα χρειαζόμαστε κ να τελειώνει άμεσα και η τράμπα Ουαρντα-Γιαννουλη, αρχίζουμε να μειωνομαστε επικίνδυνα μπροστα χωρίς Κανιας, Βερνμπλουμ, Ουαρντα και Ελ Καντουρι
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ελπίζω να μην ασχοληθούμε με τα εξής θέματα:
1.τι έχει αυτός παραπάνω από τον Κουλούρη?
2.Αυτος θα μπει στα παπουτσα του πριγιογκολ?
3.προιον σκάουτινγκ η πάλι μας φορτώνουν κασέρι οι μανατζαραιοι?
4.Τελικα έχουμε η δεν έχουμε σκάουτινγκ?
5.Που τον είδαν αυτόν?αφού δεν έχουμε παίξει με τα κανελόνια.
6.Ο Μιχελ τι δουλειά έχει να φέρει παίκτες?
7.Ποιος καπελωσε τον Μπράνκο?
8.Γιατι δεν έχει πολλά βιντεάκια?πως θα το μαγαρισουμε?
9.θα είναι τρίτη η τέταρτη αλλαγή?
10.γιατι δεν είναι γκολ μασιν?

Λοιπόν παιδιά θεωρώ ότι έχουμε σημαντικό κενό στα χαφ.Αν καλυφθεί με ένα αθλητικό εξαρι κπροαιρετικα ένα αθλητικό οκταρι το πρωτάθλημα θα το πάρουμε με 15 βαθμούς διαφορά.Και με ακπομ + γιο κοστιν Λαζάρ που είναι αθλητικοτατοι κάνουμε extreme makeover από τα λίγα.
Σφαίρα η ΠΑΟΚαρα.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Τον παικτη πρωτη φορα τον ακουσα χθες βραδυ. Ηπια τον καφε μου τώρα και μπηκα να τον σκαουταρω. Δυστυχώς το youtube κοιμαται στην περιπτωση του σβιντερσκι οπότε βρήκα τα χαιλαιτς απο τα ματς που εβαλε γκολ φετος.

Τα παραθέτω:
https://www.ngolos.com/videos/2018-11-0 ... agiellonia
https://www.ngolos.com/videos/2018-12-2 ... agiellonia
https://www.ngolos.com/videos/2018-11-3 ... arkagdynia
https://www.ngolos.com/videos/2018-11-1 ... lechpoznan
https://www.ngolos.com/videos/2018-07-2 ... agiellonia

Τα σχόλια μου είναι :
Σιγουρα προκειται για εξωγαμο του τιμιου Κοστιν Λαζαρ, τετοιο σαγονι νόμιζα δεν θα ξαναδω.
Αέρινος φορ, γρήγορος, 2 ποδια, πετάει κάτι τούβλα έξω απο την περιοχή άλλο πράμα.
Εμένα μου αρεσε, φαίνεται φοβερά ταλαντούχος Ολα θα φανουν στο κορταρι!
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Καλή κίνηση, η τεχνική ηγεσία θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα νέα παιδιά στην επίθεση και πιστεύω οτι θα πάρουμε οπωσδήποτε έναν (τουλάχιστον) καλό και έμπειρο μέσο.

Επίσης στα πολύ θετικά οτι η διοίκηση κρατάει μυστικές τις κινήσεις της.

Νομίζω οτι μετά από τα οικονομικά μεγαλώσαμε και σε οργάνωση και σε νοοτροπία.
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Η περίπτωση του Πολωνού, μου δίνει θαρρος γιατί αυτό για μένα είναι σκαουτινγκ.
Σε αυτές τις αγορές θα πρέπει να κινούμαστε και όχι να πληρώνουνε υπεραξίες σε Wolves και Ρωσσια.
Εμενα μου θυμίζει Λέβα στα νιάτα του. Μου αρέσει το σουτ έξω από την περιοχή, δεν είναι τούβλα, πλασάρει ο τύπος και ξέρει να το κάνει. Έχει 128 συμμετοχές(όσες ο Κουλουρης, ο Ακπομ σε όλη τους την καριέρα). Ας τον δούνε λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ο πωλονος είναι επιλογή Λουμπος!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Το οποίο πραγματικά δεν έχει καμία σημασία.
Υγ. Αφήνω κ αυτό εδώ για να αντιληφθούμε ότι η ΠΑΟΚαρα κάνει βήματα μπροστά κ δε βασίζεται μόνο σε κουμπαριες και προσωπικές επιλογές.Το να χρεώνουμε κάθε παίκτη που έρχεται σε κάποιον εκτός από Παλαιοπαραγοντισμος και βλαχοδημαρχισμος υποτιμά κ τις σοβαρές προσπάθειες προόδου που γίνονται.

https://www.sdna.gr/podosfairo/article/ ... is-process
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 16 Ιαν 2019, 07:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Μια χαρά επιλογή είναι ο Πολωνός νέος ταλαντούχος θα τον βάλουμε μια καλή ρήτρα, φθηνά θα βγει για αγορά γύρω στο 1,5 χαρτί μια χαρά επιλογή! Τώρα όλα τα λεφτά στο χαφ και άμεσα στις ανανεώσεις και μετά στις αποδεσμευσεις! Ανανέωση όπωςδηποτε Βαρελα Κρεσπο Μπισεσβαρ επιστροφή Γιαννούλη Ενρικε και πούλημα Ουαρντα Ελ κάντουρι Χατσεριδης Γλυκός Λεβεκ!
Υ. Γ Όσα λεφτά και να ζητήσει ο Βαρελα έχει δίκιο και πρέπει να μείνει όταν παίρνει 1,5 εκ ο τουρίστας Χατσεριδης
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο παραπάνω στο ότι οι περισσότεροι Πολωνοί που έχουν έρθει κατά καιρούς στην χώρα μας ήταν άριστοι επαγγελματίες οι οποίοι τίμησαν το συμβόλαιο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν ξέρω αλλά βλέποντας μέσα θεωρείται στην χώρα του από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα που έχουν με εξαιρετικές συστάσεις και έχουν ενδιαφέρον που λέγεται ως next big thing του πολωνικου ποδοσφαίρου.
Είναι σημαντικό ότι ο παίκτης έρχεται εδω και δεν πάει σε χώρες όπου το πρωτάθλημα είναι παρασάγγας ανώτερο όπως η μπουτεσλιγκα και το καμπιονατο σε ομάδες που έχουν αποδεδειγμένα και μακράν καλύτερο scouting .
Αυτό που είναι προφανές ήταν ότι από την αρχή θέλανε να στηρίξουν κυρίως το project Akpom και να μην καπελωθει με μια πιο δοκιμασμένη και έμπειρη συνταγή ως προς τον επιθετικό. Μακάρι να τους βγει ενδεχομένως και εγώ θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό παίκτη που αποδεδειγμένα θα έπαιρνε την φανέλα βασικού με πιο σημαντικό βιογραφικό και με άλλες παραστάσεις που θα συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πάραυτα δεν το κρύβω ότι είναι στο γενικότερο πλαίσιο που βλέπουμε να θέλουν να ρίξουν το μέσο όρο της ηλικίας με σπουδαία ταλέντα που μπορεί να αποδειχθούν και value for money περιπτώσεις όπως πχ ο Jaba.
Θεωρώ όπως και αρκετοί άλλοι πως σημαντικότερο και πιο κομβικής σημασίας για την ομάδα την απόκτηση ενός βαρβάτο χαφ που θα κάνει την διαφορά στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.
Μακάρι να πέσουν εκεί τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Να πω κάτι δηλαδή αν κλείσαμε τον Πολωνό 21χρονό δεν θα πάμε για επιθετικό αντικαταστάτη του Prijovic.
Το θεωρώ βλακεία για να κλειδώσεις Πρωτάθλημα πάρε τον πιτσιρικά αλλά φέρε και 1 Keseru η Berg.

1η φορά μετά από όταν γεννήθηκα που πήραμε Πρωτάθλημα είμαστε στο +8 από τον gayρο και πάμε δλδ αντί να φέρουμε ένα γκολτζή έτοιμο να χάσουμε βαθμούς..;

Τι να πω..! Μέγα λάθος αν δεν παρθεί επιθετικός 1ης γραμμής αντικαταστάτης του Prijovic.

Μου αρέσει ο άλλος που λέει δώσε όλα τα λεφτά στο 6αρι αν έρθει κανένας Mišić που καλύτερα γύρνα τον Kace θα ξενερώσουμε ομαδικός και αν χάσουμε βαθμούς που θα μας παίζουν όλοι κλειστά αφού κατάλαβαν τον τρόπο παιχνιδιούμας + και με την Τρίπολη ήταν στ 1ο ημιχρ να τρώγαμε 3γκολ καλά που έβαλε ο Vieirinha το φάουλ.

Τέλος πάντον σαν ΠΑΟΚτσής γνώμημου.
Άντε να δω τι θα έρθει!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Υπάρχει και το σενάριο με την απουσία Πρίγιοβιτς και με την προσθήκη ενός καλού χάφ και την πιτσιρικαρία μπροστά (Λημνιός, Ζαμπά, Πολωνός, Ακπόμ), να ρίχνουμε 3άρες και 4άρες αντί να πηγαίνουμε για το 1 γκόλ διαφορά. Την Κυριακή ρίξαμε κανονική 4άρα, που θα ήταν και πεντάρα άν ο Λημνιός δεν έχανε το γκόλ στο τέλος. Εγώ κύριοι αυτό βλέπω...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Magpies4 έγραψε:Υπάρχει και το σενάριο με την απουσία Πρίγιοβιτς και με την προσθήκη ενός καλού χάφ και την πιτσιρικαρία μπροστά (Λημνιός, Ζαμπά, Πολωνός, Ακπόμ), να ρίχνουμε 3άρες και 4άρες αντί να πηγαίνουμε για το 1 γκόλ διαφορά. Την Κυριακή ρίξαμε κανονική 4άρα, που θα ήταν και πεντάρα άν ο Λημνιός δεν έχανε το γκόλ στο τέλος. Εγώ κύριοι αυτό βλέπω...
:pano: :pano: :pano: :pano:
Με το 1 αυτογκόλ και τον Πασχαλάκη να τον ανάβουμε στην Παναγία Σουμελά λαμπάδα που στο 1ο ημιχρ μας έκαναν γιογιό λες και παίζαμε με την Barcelona θα περιμένουμε δλδ πότε θα πάρουμε κανένα φάουλ να το εκτελέσει ο Vieirinha και να τα χάνουν ο κάθε αντίπαλος ενώ μας παίζει σαν την Real να ξυπνήσουμε..
Λάθος για εμένα το βλέπεις πολύ ενθουσιασμένο σε βλέπω!

Με πιτσιρικά να πας να κλειδώσεις Πρωτάθλημα θα τραβήξουμε του Χριστού τα πάθη σε ματς και στα derby επιθετικό γκολτζη αφού έγινε έτσι με Prijovic πας για έναν ισάξιο και καλύτερο όχι επενδυση για τ μέλλον πάρτον αλλά πάρε και κανονικό επιθετικό.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Φερόμαστε σαν να το έχουμε πάρει ήδη το πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
Οι ΠΟΚεμον πάνε να μας κοιμησουν πάλι και μάλλον τα καταφέρνουν
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πώς σε κοιμίζει το ΠΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

xrisitsapa έγραψε:Φερόμαστε σαν να το έχουμε πάρει ήδη το πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
Οι ΠΟΚεμον πάνε να μας κοιμησουν πάλι και μάλλον τα καταφέρνουν
:pano: :pano: :pano: :pano:
Είπα κάτι διαφορετικό; Εξήγησα και αναλυτικά τον @Maggpies
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”