Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Μπορει η ειδηση που εβγαλε η παε για μπονατινι να ειναι μια πιεση προς την γουλβς. Ξερουν ολοι τωρα στην αγορα πως εχει χρημα ο ΠΑΟΚ και ζητανε τρελα πραγματα. Καλο ειναι να αγοραζουμε και να πουλαμε κοντα στις τιμες που θελουμε. Μην μας εκπληξη αν τελικα παρουμε μπονατινι
- Dimitris_L4
Οποιος διαμορφωνει γνωμη απο τους αρδ ειναι αξιος της μοιρας του..2 3 λενε διαφορα με βαρελα..αλλοι 2 3 λενε συμφωνησε ο βαρελα..τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβετε οτι ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..????
panpangr77 έγραψε:Εντάξει εγώ τον έχω γράψει από 7 Ιανουαρίου.Μια από τα ίδια.jibbie έγραψε:εγω το ανεφερα πρωτος περισσοτερο ως ευσεβη ποθο. επειδη ουτε πληροφορηση εχω, και μαυρη γατα ειμαι, ξεχασε τον καλυτεραpanpangr77 έγραψε:Ποιος έγραψε για τον μέσο από την Ζενίτ??![]()

Dimitris_L4 έγραψε:Οποιος διαμορφωνει γνωμη απο τους αρδ ειναι αξιος της μοιρας του..2 3 λενε διαφορα με βαρελα..αλλοι 2 3 λενε συμφωνησε ο βαρελα..τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβετε οτι ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..????
αυτο ακριβως
βγαινουν και καποια ονοματα απο ξενους αρδ και μιλανε ολοι μετα
εδω δεν ξερει ο γιωργος ποιον θα παρουμε αλλα ξερουν καμια διακοσαρια ατομα με inside info
βασικα μονο εγω ξερω
ΛΟΙΠΟΝ
ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
- Mauricio-8-
Αν είναι να πάρετε Γεντρισεκ και ισχύει χίλιες φορές να πάμε να πάρουμε τον Ιωαννιδη του Λεβαδειακου!
-
Ακριβώς κανένας δεν έχει πρόσβαση πλέον στα μεταγραφικά ..ότι βγαίνει από το hashtag PAOK απο το Twitter οποίος το δει πρώτος το παρουσιάζει ως αποκλειστικό...βέβαια το.ίδιο γινεται Όχι μόνο στα δικα μας αλλά κυρίως σε όλους τους ιστότοπους .Dimitris_L4 έγραψε:Οποιος διαμορφωνει γνωμη απο τους αρδ ειναι αξιος της μοιρας του..2 3 λενε διαφορα με βαρελα..αλλοι 2 3 λενε συμφωνησε ο βαρελα..τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβετε οτι ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..????
Το Μεταφραφές Καλοκαιριού 2018 (τόμος I) είχε κλείσει στις 500 σελίδες στις 2 Ιουλίου 2018. Τώρα έχουμε φτάσει ήδη στις 15 Ιανουαρίου 2019 και δεν έχουμε καν κλείσει τον πρώτο τόμο(έχοντας κάνει παράλληλα και την ακριβότερη πώληση της ιστορίας μας). Και μου θέλετε και μεταγραφές μετά και ανανεώσεις. Που είναι η μεταγραφολαγνία σας; Αν και υποψιάζομαι ότι φταίει η απουσία παπάδων από τους ΑΡΔ. Άλλες φορές διαβάζαμε κάθε μέρα και καινούριο όνομα τώρα έχουμε διαβάσει συνολικά μονοψήφιο αριθμό ονομάτων.
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν έχουμε και λαίμαι:
Δεν ανανεώνουν οι Crespo - Varela,
χάσαμε τον Ντοματίνι,
χάσαμε τον χάφαρο, επειδή χάσαμε τον Ντοματίνι
Διώξαμε Warda,
δεν έρχεται ο Henrique
Θα έρθει προσφορά για Πασχαλάκη και θα μείνουμε με Γλύκο
Προτείνω να πάμε για Moledo, Κουρμπέλη, και Yendrisek
χάσαμε τον Ντοματίνι,
Διώξαμε Warda,
δεν έρχεται ο Henrique
Μισό, Κρέσπο, Βαρέλα έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι!ΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λαίμαι:
χάσαμε τον Ντοματίνι,
Διώξαμε Warda,
δεν έρχεται ο Henrique

αλλά το σενάριο έχει βάση...

- denyparxeisalio
Σατανικό!ΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λαίμαι:
χάσαμε τον Ντοματίνι,
Διώξαμε Warda,
δεν έρχεται ο Henrique

Ρε σαν δεν ντρέπεσαι ρε....nothu έγραψε:Ευκολακι, παίζει και στον ΠΑΟΚ βασικός;sic-4 έγραψε:μπα δεν εννοω αυτον γιαπας.. αλλα ειμαστε οφφτοπικ, συγγνωμη

θα παρουμε χαφαρα δεν εχει γραφτει το ονομα
γκαραντι πληροφορια
οταν κλεισει θα σας πω και το ονομα
γκαραντι πληροφορια
οταν κλεισει θα σας πω και το ονομα