Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Jimypapa

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Jimypapa »

Jimypapa έγραψε:Ποτέ μα ποτέ δεν κυκλοφόρησε κάποιο όνομα και ήταν στην επικαιρότητα σε όλα τα μέσα (τηλεόραση , ραδιόφωνα , εφημερίδες , site ) για τόσες πολλές μέρες χωρίς καμία αντίδραση από την ΠΑΕ.....Κάτι άλλο ετοιμάζεται κάτι άλλο ψήνεται και πιστεύω ότι ο παίκτης που θα δούμε δε λέγεται Bonatini..... :nairepaok:

:nairepaok: :opaokara: :pano: 8-) 8-) 8-) οι αρδ με καθυστέρηση το πήραν χαμπάρι!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

GoMaRoS έγραψε:Μια λεπτομερια για τα μεταγραφικα της ζενιτ, μιας και ειδα να αναφερεται ο ματιας κρανεβιτε, εχουν γραψει πως η ζενιτ πουλαει τον Παρεδες στην τσελσι για 30εκ με οτι μπορει αυτο να σημαινει για το ροστερ τους, σε οτι αφορα τα χαφ

Οσο για τον βαρελα μαλλον πηγαμε να ετοιμασουμε με χατσεριδη την αντικατασταση του, αλλα δεν μας βγηκε. Ετσι δειχνει μεχρι τωρα. Μπορει να βγαλει ματια ο χατσεριδης αλλα δυσκολα.. Μακαρι ο μιχελ να εκανε τα κονε με γκροζνι να φερει τον Ανκελ για στοπερ

Οσο για τον μπονατινι, κλασικα θα περιμενουμε καμια ανατροπη μεχρι 31
:pano: :pano: :pano: :pano:
Απλά θέλει να ξεφορτωθεί παίχτες + ισχυεί για τον Paredes με σχεδόν 30τεμάχια για Chelsea+έχει τον Marchisio/Noboa
Kranevitter και Hernani(που αναφέρθηκε Καλοκαίρι για να ερχόταν) άρα μην έρθει κανένας Hernani γιατί ο Kranevitter (8χαρτιά έδωσαν στην Athletic Madrid να τον πάρουν) παίζει ο άλλος δεν έχει πολλές συμμετοχές και φύγει κανένας Khacheridis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 15 Ιαν 2019, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GI4NNEN4 έγραψε:Ο Ζαμπίδης ...
...Για κόφτης καλός είναι. Δε θα κόβει τη μπάλα, θα τους κόβει τη μπάλα :lol:
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Βλέπω τον Βαρελα να πηγαίνει και αυτός σε καμία Al ittihad να κάνει παρεα τον πριγιο στο παρά πέντε με κανένα μυριο....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tzoker έγραψε: Δεν γινεται αυτο.Οταν ηρθε ο Βαρελα, ειχαν πει οτι εχει μισθο 600 χιλιαδες.Το ρεπορταζ λεει οτι εμεις κανουμε αυξηση 50% δλδ περιπου 900 και αυτος θελει τριπλασιασμο.
Αν ειναι αληθεια οτι ζηταει τοσα, να παει στο καλο και να περασει ο επομενος. Και σιγουρα με τοσα λεφτα βρισκεις πολυ καλυτερο.
Αυτο ειναι εκβιασμος (αν αληθευει). Ζηταει να χρυσοπληρωσουμε την ομοιογενεια της ομαδας που απειλειται αν αποχωρησει. Γιατι το νουμερο αυτο δεν αντιστοιχει στην πραγματικη αξια του.
Αλλα επειδη εχθες επεσε το κραξιμο της αρκουδας στον Ουαρντα απλα για μια ακυρη φημη, δεν το εκλαμβανω ως δεδομενο οτι ζηταει τοσα αν δεν επαληθευτει καπως εγκυρα.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Η ομαδα παντως με τους 4-5 δανεικους που εχει και το ανεβασμα 2-3 πιτσιρικάδων,με 2 μεταγραφες δυνατες για του χρονου ειναι κομπλε!δεν χρειαζεται να αλλαζουμε τον κορμο!βεβαια πρεπει να γινουνε και οι ανανεωσεις!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

panpangr77 έγραψε:Ποιος έγραψε για τον μέσο από την Ζενίτ??
εγω το ανεφερα πρωτος περισσοτερο ως ευσεβη ποθο. επειδη ουτε πληροφορηση εχω, και μαυρη γατα ειμαι, ξεχασε τον καλυτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επειδή αυτές οι διαρροές συνήθως είναι μορφή πίεσης προς τον παίχτη που γίνονται οι συζητήσεις,ας μην μπούμε στη διαδικασία "σταύρωσης"του Βαρελα.
Ας μείνουμε σε αυτό που μεταφέρει ο macho,αν και έχω την αίσθηση ότι σε αυτή την περίπτωση έχει λάθος πληροφόρηση.
Ούτε το δημοσίευμα είναι τυχαίο,ούτε η δυσφορία του παίχτη σε καθε επαφη με τον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Τοσκίτσης στο Sportime έγραψε ότι ανανεώνουν Μπίσε, Βαρέλα και Κρέσπο

http://www.sportime.gr/paok/239097/anan ... mpisesvar/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 15 Ιαν 2019, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα πάρουμε τελικά Σάμαρη, Misic και Yendrisek
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

seaman έγραψε:O Τοσκίτσης στο Sportime έγραψε ότι ανανεώνουν Μπίσε, Βαρέλα και Κρέσπο
Διαβάζει τον macho, προφανώς.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πολύ πιθανό. Βέβαια έχει τη δική του εκδοχή για Κάνιας, ότι δηλαδή η ανανέωση θα εξαρτηθεί από το χαφ που θα έρθει. Που και αυτό βέβαια μπορεί να αναγνωσθεί ότι ο παίχτης θέλει να υπογράψει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 15 Ιαν 2019, 21:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giagoylas4 έγραψε:Άντε μιχελ αγόρι μου, όλες οι ομάδες στην Γαλλία έχουν από 2-3 χαφ με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε,πάνε αγόρασε έναν να τελειώνουμε.
Όσο για τον επιθετικό...ο θεός τους φωτισε :lol:

Υγ κ μια ερώτηση για τον βαρελα
Υπάρχει περίπτωση να βρει συμβόλαιο στην Ευρώπη πάνω από 7-8 κατοσταρικα?
Στην ευρωπη ισως οχι,αλλα απο αλλου ειχε πολυ καλη προταση.

Πανω απο μυριο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

jibbie έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Ποιος έγραψε για τον μέσο από την Ζενίτ??
εγω το ανεφερα πρωτος περισσοτερο ως ευσεβη ποθο. επειδη ουτε πληροφορηση εχω, και μαυρη γατα ειμαι, ξεχασε τον καλυτερα :lol:
Εντάξει εγώ τον έχω γράψει από 7 Ιανουαρίου.Μια από τα ίδια. :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έχει όμως και 3 παιδιά, τα βλέπουμε και στις ακαδημίες και στο γήπεδο που δεν είναι εύκολο και δεν πρέπει να τους αλλάξει περιβάλλον (πόσο μάλλον να τα τρέχει στις Αραβίες ή στην Τουρκία, που και σε αυτή δεν παίζουν πλέον πολλά φράγκα) για μερικά ευρώ παραπάνω. Και νομίζω ότι αυτό η ομάδα το έχει στο μυαλό της κατά τις διαπραγματεύσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 15 Ιαν 2019, 22:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”