Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tzoker

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από tzoker »

Λαε του ΠΑΟΚ ψυχραιμια, συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.

Συντηρουσαμε θεμα 1 βδομαδα για παικτη που η ομαδα του ζηταει 4 εκατομμυρια για το 60%?
Τι ζουμε? :opaokara:
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Ε ρε γαμωτο, πανω που αρχισα να τον συμπαθω τον μπονατινι μας τα χαλανε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

sourmenetes έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Macho έγραψε:Είχαμε πει για ρητρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αγοράς εδώ μέσα μέρες τώρα. Υπάρχει συμφωνία όλο αυτό τον καιρό

Σήμερα αποφάσισαν να κάνουμε πίσω λογω μιχελ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχουμε όνομα, τουλάχιστον ακόμη. Το γνωρίζουν μόνο οι τρεις τους
Τελικά πόσους συμβουλεύονται οι Σαββιδηδες; μήπως να απευθυνθούν στο paokmania; μια χαρά προτάσεις γίνονται κατά καιρούς
Ποιος σου ειπε οτι δεν απευθυνονται;;;:lol::lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :geek:
prax

Δημοσίευση από prax »

Κ ο τοσκιτσης μόλις το έγραψε
Λέει χάλασε γιατί ήθελαν 40% μεταπώλησης κ υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι..
Αν ισχύουν το λες και λογικο
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

ε αν τον παρεις 4 εκατομμυρια για το 60% αποκλειεται το ενδεχομενο "επενδυσης", αφου το πολυ πολυ να τον πουλησεις 10 και να παρεις τα λεφτα σου πισω μαζι με τα συμβολαια.. Οποτε δεν βγάζει νοημα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Επειδή βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση πάλι και ακούγονται σοβαρά ποσά για μπροστά ...

εγώ αυτή την στιγμή που έχουμε βρεθεί πάλι πολύ απροετοίμαστοι θα έκανα τα εξής

1. Θα έπαιρνα πίσω από τον Ατρόμητο Κουλούρη και Γιαννούλη για να καλύψω τα δύο βασικά κενά μποστά και αριστερά. Από Μπονατίνι και μάλιστα με τα ποσά που ακούγονται χίλιες φορές Κουλούρης ... είναι σε μεγάλη φόρμα και σίγουρα έχει 5-6 γκολάκια ακόμα με την φανέλα της ομάδας του ... σε συνδυασμό με τα προσόντα Ακπομ και Καρέλη μια χαρά θα βγει η χρονιά.

2. Θα έδινα πίσω σε Ατρόμητο Ουάρντα και πιθανώς και Γαιτάνίδη. Επίσης θα αγόραζα με κανά 500άρικο και τον Κατράνη για συνιδιοκτησία με τον Ατρόμητο για να καλύψει και το κενό αριστερά. Μια χαρά θα είναι με αυτά ο Ατρόμητος.

3. Έπειτα όλα τα λεφτά στο ένα χαφ ...

4. Το μόνο κενό για εμένα που μένει είναι στα σέντερ μπακ αλλά εκεί δεν καιγόμαστε. Καλό θα ήταν ο Ευγένιος να μείνει μέχρι όσο γίνεται περισσότερο και να φύγει όταν φτιάχνονται ξανά τα ρόστερ της Ρωσίας ουκρανίας. έχουμε και τον ρουμάνο και τον Μαλεζά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Από ότι διάβασα και εγώ αθλητικά site το είπε και ο Τοσκιτσής και ραδιόφωνο χαλάει του Βonatini εμείς τον θέλουμε δανεικό για 6 μήνες με option 3χαρτιά από ότι είπαν και αυτοί ζητάνε 4χαρτιά ρήτρα και 40% μεταπώληση να έχουν η Wolves.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

Γλυτώσαμε από το βραζιλιάνικο παλτό;
Χαίρομαι που στην ΠΑΕ με διαβάζουν και με εμπιστεύονται.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ολοι το ιδιο γραφουν αρα το εδωσε η παε

πονταρω σε κεσερου και για χαφ προταση μιχελ
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Macho έγραψε:Είχαμε πει για ρητρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αγοράς εδώ μέσα μέρες τώρα. Υπάρχει συμφωνία όλο αυτό τον καιρό

Σήμερα αποφάσισαν να κάνουμε πίσω λογω μιχελ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχουμε όνομα, τουλάχιστον ακόμη. Το γνωρίζουν μόνο οι τρεις τους
Φίλε Macho συγνώμη αλλά αυτά που γράφεις εδώ και μέρες είναι απλά πληροφορίες που έχουμε και εμείς ήδη !

Δεν λες και τίποτα αμάν αμάν
Ούτε όνομα ανάφερες έως τώρα πτι βγει ούτε τίποτα

Θέλω να πω ότι τους Αρδ βρίζουμε αλλά από αυτόυς κρεμόμαστε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το καλοκαιρι αγορασες Ακπομ απο Αρσεναλ με 1 μυριο και καποιοι χτες οταν βγηκαν να νουμερα επεμεναν πως ειναι λογικο να δωσουμε το ιδιο ποσο για 6μηνο δανεισμο απο την Γουλβς οταν ο Σαββιδης ποτε δεν εδωσε λεφτα για ενοικιο δανεικου παικτη ουτε για τον Στοχ,ουτε για τον Μακ.Δεν πειραζει εχουμε εμπιστοσυνη σε αυτους που μας εφεραν στο 14-1-0...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Μάλλον απο Ρωσία μεριά πάμε να αγοράσουμε πάλι, αφού μπήκε ο Μίχελ στην εξίσωση....
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

tad έγραψε:Επειδή βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση πάλι και ακούγονται σοβαρά ποσά για μπροστά ...

εγώ αυτή την στιγμή που έχουμε βρεθεί πάλι πολύ απροετοίμαστοι θα έκανα τα εξής

1. Θα έπαιρνα πίσω από τον Ατρόμητο Κουλούρη και Γιαννούλη για να καλύψω τα δύο βασικά κενά μποστά και αριστερά. Από Μπονατίνι και μάλιστα με τα ποσά που ακούγονται χίλιες φορές Κουλούρης ... είναι σε μεγάλη φόρμα και σίγουρα έχει 5-6 γκολάκια ακόμα με την φανέλα της ομάδας του ... σε συνδυασμό με τα προσόντα Ακπομ και Καρέλη μια χαρά θα βγει η χρονιά.

2. Θα έδινα πίσω σε Ατρόμητο Ουάρντα και πιθανώς και Γαιτάνίδη. Επίσης θα αγόραζα με κανά 500άρικο και τον Κατράνη για συνιδιοκτησία με τον Ατρόμητο για να καλύψει και το κενό αριστερά. Μια χαρά θα είναι με αυτά ο Ατρόμητος.

3. Έπειτα όλα τα λεφτά στο ένα χαφ ...

4. Το μόνο κενό για εμένα που μένει είναι στα σέντερ μπακ αλλά εκεί δεν καιγόμαστε. Καλό θα ήταν ο Ευγένιος να μείνει μέχρι όσο γίνεται περισσότερο και να φύγει όταν φτιάχνονται ξανά τα ρόστερ της Ρωσίας ουκρανίας. έχουμε και τον ρουμάνο και τον Μαλεζά.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Δεν νομίζω ούτε 1% να παίρναμε τώρα ενώ έχουν 1000 πράγματα να βάλουν στη σειρά από ανανεώσεις + επιθετικό αντί-Prijovic+6αρι ποιο εύκολο ήταν να αγοράζαμε τον Πασαλίδη παρά τον Κατράνη.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Αν ισχύουν τα νούμερα του non paper δεν έπρεπε καν ν ασχολούνται τόσες μέρες, παράλογο το ποσοστό. Τα 4 μύρια που ξέραμε ως τώρα ήταν λογικό ποσό για παίχτη από Πρέμιερ και άφηναν και περιθώριο κέρδους αν ο παίχτης έπιανε, αλλά με 40% δικό τους δεν θα είχε λογική τέτοια κίνηση.
Ελπίζω πάντως να μη γίνει στροφή προς κανένα δεινόσαυρο και να μη γίνει ο Μπράνκο Άρνεσεν από τον πρώτο μήνα.
Δεν θα ευοδωθεί η ελπίδα μου αλλά τι να γίνει...
prax

Δημοσίευση από prax »

Θέλω να πιστεύω πάντως ότι ο Γιώργης είναι εδώ για να αποφευχθούν σκηνικά τύπου περιμένουμε το πράσινο φως από Ιβάν κτλ..
Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα κλείσουν οι κινήσεις μας.
Επίσης ο τζιομπανογλου επικοινώνησε με τον τδ του Ατρομήτου κ είπε ότι περιμένουν πρώτα τον ουαρντα, ο οποίος θα αποφασίσει μέχρι αύριο, κ μετά τα γίνει η τραμπα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Τρί 15 Ιαν 2019, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”