Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Anthimox »

Να πω την προσωπική μου άποψη για Πρίγιοβις και μεταγραφές.

Πρίγιοβιτς.
Πέρυσι τον Φεβρουάριο ο Πρίγιοβιτς εκμεταλλευόμενος την προσφορά από Κίνα διπλασίασε τις αποδοχές του. Φέτος ίσως να περίμενε παρόμοια αντίδραση από τον Ιβάν. Θεωρώ πως ο Πρίγιοβιτς δεν αξίζει τα 3εκ που λέγετε πως ζητούσε από τον ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις Πρίγιοβιτς για Ιβάν είναι το λιγότερο unfair, καθώς δεν δείχνουν σεβασμό και ευγνωμοσύνη στον πρόεδρο και στην ομάδα που τον βοήθησε να εξελίξει την καριέρα του. Παικταράς ο Σέρβος, αλλά δυστυχώς στυγνός επαγγελματίας.

Μεταγραφή επιθετικού
Υπάρχουν δύο επιλογές. Βρίσκεις ένα αντί-Πρίγιοβιτς με την ίδια εκτελεστική δεινότητα και παρόμοιες αδυναμίες, είτε βρίσκεις ένα διαφορετικού τύπου παίκτη και διαφοροποιείς το παιχνίδι σου. Είναι ευκαιρία για την ομάδα να εξελιχθεί και να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της. Ο Πρίγιοβιτς είναι δεινός εκτελεστής, αλλά δεν βοηθάει καθόλου στην δημιουργία. Ίσως με ένα πιο συμμετοχικό επιθετικό να μπορέσουν να μπουν και τα χαφ στο παιχνίδι. Παράδειγμα το γκολ Μαουρίτσιο στην Τρίπολη με συμμετοχή και του Ακπόμ στην φάση.
Τον Βραζιλιάνο δεν τον γνωρίζω και δεν θα εκφέρω γνώμη. Προσωπικά δεν μιλάω για ποδοσφαιριστές με βάση κάποια βίντεο, παρά μόνο αν έχω δει τουλάχιστον 2-3 90λεπτα. Ο δανεισμός με οψιόν αγοράς δεν με χαλάει ακόμη και αν δωθεί το 1εκ ως ενοίκιο. Υψηλό ενοίκιο για ποδοσφαιριστή σημαίνει απλά πως η ομάδα έχει προαποφασίσει να τον αγοράσει. Ενοίκιο 1εκ και αγορά 4εκ σημαίνουν ουσιαστικά αγορά 5εκ, με την ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα να κάνει πίσω πληρώνοντας μόνο το 1εκ.

Μεταγραφή χαφ.
Από ότι φαίνεται η πίεση χρόνου που υπήρχε οδηγούσε την ομάδα στην λύση Μίσιτς. Η νίκη στην Τρίπολη αποφόρτισε την ομάδα και πλέον υπάρχει η άνεση χρόνου για εξεύρεση καλύτερης λύσης. Συμφωνώ με τους περισσότερους, η ομάδα χρειάζεται εξάρι και όχι ακόμη ένα ντελικάτο χαφ. Το πρόβλημα είναι πως η αντίπαλη ομάδα παίρνει την μπάλα και φτάνει στην περιοχή μας χωρίς να βρει αντίσταση. Μόνο οι Πέλκας-Κάνιας-Βερν μπαίνουν με δύναμη και προσπαθούν να κλέψουν μπάλες. Μαουρίτσιο και Σάχοφ είναι τραγικοί στο αμυντικό τρανζίσιον. Αν βρούμε μία κόπια του Τσίμιροτ θα είμαι ικανοποιημένος. Αν βρούμε κάτι καλύτερο θα πετάω στα ουράνια.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

1) Απ'ότι καταλαβαίνω ο Μπονατίνι είναι κοντά. Δανεικός με οψιόν, αλλά για κάποιο λόγο το θέμα δεν έχει κλείσει στο 100% ακόμα.

2) Στο 6-8 ψάχνουμε το κάτι παραπάνω. Θα παίρναμε παίκτη έτσι κι αλλιώς αλλά λόγω ffp δεν θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Πχ Μίσιτς. Μετά τα 9,2 του Πρίγιο και τα 1,8 του Γκάρι κινούμαστε για παίκτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο. Από πληροφορίες ή παπάδες τα ονόματα που έχουν ακουστεί και κάνουν κλικ είναι αυτά των: Σέρχιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Ντεφούρ (Μπέρνλι), Γιόχανσεν (Φούλαμ). Προσωπικά θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος αν ερχόταν ένας από τους 3, αν και θα ήθελα να γίνει κανά μπαμ-μπουμ με παίκτη ανώτατου επιπέδου (prist ξυπνάω και κοιμάμαι με το όνειρο του Άντριεν Σίλβα).

3) Παράλληλα, ίσως κινηθούμε για την απόκτηση κι άλλου 6-8αριου.

4-5) Τέλος, ο Ουάρντα λογικά φεύγει δανεικος (;) και στη θέση του γυρνάνε Ενρίκε και Γιαννούλης.

Οπότε έχουμε 4 (+1) προσθήκες και 2 αποχωρήσεις. Επιθετικός, μέσος, αριστερό μπακ, εξτρέμ (+μέσος).

Ελπίζω τα θέματα να κλεισουν μέσα στην εβδομάδα και στα ματς με την Παναχαϊκή και τον ΟΦΗ κάποιοι να είναι στην αποστολή.

Ακόμα, ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν ανακοινωθεί οι ανανεώσεις Κρέσπο, Βαρέλα και όποιου άλλου αποφασίσουν ο ΤΔ και ο προπονητής πως πρέπει να παραμείνει. Τελευταία κίνηση επιβάλλεται να είναι η ανανέωση Πασχαλάκη και ίσως Πέλκα ώστε να διατηρήσουμε τον ελληνικό κορμό για τα επόμενα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Μπορούμε να δώσουμε 6-7 παίκτες αυτής της ομάδας και μετά να κάνουμε αναρωτιόμαστε γιατί κάνουμε γκελα ακόμα και με την Παναχαϊκή στην Τούμπα.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε και με Στέφενς που άλλαξαν όλον τον άξονα?
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Έλα πες μου σήμερα τι σε πείραξε; Διάβασες ότι φεύγει και ο Ελ Καντουρί και αγχώθηκες; Πάει μας απέκλεισες και από το Κύπελλο, χάσαμε και το πρωτάθλημα... άστα να πάνε καημένε ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

giagoylas4 έγραψε:Μπορούμε να δώσουμε 6-7 παίκτες αυτής της ομάδας και μετά να κάνουμε αναρωτιόμαστε γιατί κάνουμε γκελα ακόμα και με την Παναχαϊκή στην Τούμπα.
Φίλε η αποχώρηση Πρίγιο δεν ήταν στο πλάνο, ούτε ήθελε κανένας να φύγει. Το να φύγουν ακόμα 2 εκ των Ουάρντα, Χατσε και Καντουρί που δεν είναι ούτε βασικοί, ούτε ηγετικές φιγούρες στα αποδυτήρια (οι 2 πρώτοι τουλάχιστον) δεν είναι κάτι τραγικό.

Επί Στέφενς είχες μία νέα ομάδα, που την ξανάλλαξες τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Black--4 έγραψε:Υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες εν ετη 2019 που περιμενουν να διαμορφωσουν αποψη απ τον ραπτοπουλα τι περιμενεις

εγω ειμαι ενα 50-60% βεβαιος οτι ενα νικ εδω μεσα ειναι ο ραπτοπουλας (η καποιος παρομοιος)

επισης οπως ολοι θα εχετε καταλαβει εχει επανεμφανιστει ο ace, πιθανον και με 2 νικς (για το ενα ειμαι σχεδον σιγουρος)
Ο τυπος ειχε μπουρδελιασει επανειλημμενα το φορουμ, και ειχε φερθει επανειλημμενα π@υστικα απεναντι σε ολους μας. Απλα το υπενθυμιζω να εχουμε το νου μας.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το κορυφαίο είναι που γράφουν ότι χάρισε 1.5 εκατομυρριο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Ο Ιβάν κατάφερε να φέρει και το βόρειο καιρό κάτω στη πρωτεύουσα.
Από προχτές έχει μια μουντάδα .... Κρύο , ομίχλη , ψιλόβροχο και μυρωδιά αυθεντικού ασπρόμαυρου παπαριού.
:lol: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sic-4 έγραψε:
Black--4 έγραψε:Υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες εν ετη 2019 που περιμενουν να διαμορφωσουν αποψη απ τον ραπτοπουλα τι περιμενεις

εγω ειμαι ενα 50-60% βεβαιος οτι ενα νικ εδω μεσα ειναι ο ραπτοπουλας (η καποιος παρομοιος)

επισης οπως ολοι θα εχετε καταλαβει εχει επανεμφανιστει ο ace, πιθανον και με 2 νικς (για το ενα ειμαι σχεδον σιγουρος)
Ο τυπος ειχε μπουρδελιασει επανειλημμενα το φορουμ, και ειχε φερθει επανειλημμενα π@υστικα απεναντι σε ολους μας. Απλα το υπενθυμιζω να εχουμε το νου μας.
σίγουρα αυτός ο νταρκ-κάτι είναι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

μπα δεν εννοω αυτον γιαπας.. αλλα ειμαστε οφφτοπικ, συγγνωμη
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Ο Καντουρι εχει προτάσεις από Ιταλία εδώ και καιρό. Το γνωρίζει ο Sourme. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε θέμα να πουληθεί ο παίκτης στα νούμερα που του πρόσφεραν αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Ακόμα και να αλλάξει στάση τώρα, σε συνδυασμό με φυγή Ουαρντα, θα χρειαστούμε και άλλο παίκτη ξαφνικά.

Όσο για το Μισιτς, και για αυτόν γνωρίζουμε πως τον έχει κλεισμένο on standby η ΠΑΕ ως δεύτερο χαφ, αλλά ακόμη δεν έχουμε πάρει επιβεβαίωση πως αφήνει την περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με αυτα που ακουσα με μια βολτα παντως στα μεσα του βορρα, Ραπτοπουλο μαλλον δεν με λες,αυτον δεν τον εχω ακουσει ποτε,αλλα Κολκα ευκολα,οτι και αν σημαινει αυτο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Napoli4 έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:Μπορούμε να δώσουμε 6-7 παίκτες αυτής της ομάδας και μετά να κάνουμε αναρωτιόμαστε γιατί κάνουμε γκελα ακόμα και με την Παναχαϊκή στην Τούμπα.
Φίλε η αποχώρηση Πρίγιο δεν ήταν στο πλάνο, ούτε ήθελε κανένας να φύγει. Το να φύγουν ακόμα 2 εκ των Ουάρντα, Χατσε και Καντουρί που δεν είναι ούτε βασικοί, ούτε ηγετικές φιγούρες στα αποδυτήρια (οι 2 πρώτοι τουλάχιστον) δεν είναι κάτι τραγικό.

Επί Στέφενς είχες μία νέα ομάδα, που την ξανάλλαξες τον Γενάρη.
Πιστεύεις ότι ο προπονητής συμφωνεί με αυτήν σου την άποψη
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

joshua έγραψε:Με αυτα που ακουσα με μια βολτα παντως στα μεσα του βορρα, Ραπτοπουλο μαλλον δεν με λες,αυτον δεν τον εχω ακουσει ποτε,αλλα Κολκα ευκολα,οτι και αν σημαινει αυτο... :mrgreen:
Μπα περισσότερο τζορμπα θα έλεγα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giagoylas4 εσυ πιστευεις οτι ο Λουτσεσκου συμφωνει με την αποκτηση Μπονατινι? Ειδατε ε για να μην κανω σχολιο εγω ρωταω αλλους... :mrgreen:

Υ.Γ Λιγο που ακουσα τον Κολκα σημερα για Μπονατινι,ακριβως τα ιδια λεω παντως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”