Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Κόουτς, αν δεν απατώμαι το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι το παίζουμε μετά από 3 αγώνες στην Τούμπα, στο φιλόξενο πλέον ΟΑΚΑ με ξένους διαιτητές.
Φρόντισε να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωση και εγρήγορση των παιχτών.
Στο ΟΑΚΑ θα πάμε για τη γιορτή.
Φρόντισε να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωση και εγρήγορση των παιχτών.
Στο ΟΑΚΑ θα πάμε για τη γιορτή.
- abc_o_ karpouzas
ελα τωρα ασε τα σαπια....Dimg4 έγραψε:Αν δε σου φερουν παιχταρα χαφ,μειωνω κατα 50% την αντιπαθεια μου προς εσενα ως προπονητη.
αφου εδω και καιρο ειναι η μεγαλη σου καψουρα...
αλλα επιδη ντρεπεσε να το παραδεχθεις κανεις τον....κοκοβιο....
ακου -50%
Οφείλει να αναπροσαρμόσει το σύστημα, που είχε χτιστεί πάνω στον Πρίγιο.
Ψηλές σέντρες για να κατεβάσει ο Πρίγιο την μπάλα και να μοιράσει δεξιά-αριστερά, δεν μπορούν να αποδώσουν με Ακπόμπ.
Κάτσε δούλεψε με το επιτελείο, φτιάξτε σύστημα για την ομάδα που έχεις σήμερα, ώστε να μπορούμε να αποδίδουμε καλύτερα και να δημιουργούμε ευκαιρίες.
Ψηλές σέντρες για να κατεβάσει ο Πρίγιο την μπάλα και να μοιράσει δεξιά-αριστερά, δεν μπορούν να αποδώσουν με Ακπόμπ.
Κάτσε δούλεψε με το επιτελείο, φτιάξτε σύστημα για την ομάδα που έχεις σήμερα, ώστε να μπορούμε να αποδίδουμε καλύτερα και να δημιουργούμε ευκαιρίες.
-
Οχι αλλο Πελκα ρε Λουτσε...ειδικα μεσα στην Τουμπα 10ρι μονο ο κωλης.
Ουτε τα στημενα στον Πελκα...πονεσαν τα ματια μας...εχουμε Μαου για τα στημενα.
Ουτε τα στημενα στον Πελκα...πονεσαν τα ματια μας...εχουμε Μαου για τα στημενα.
- paok re niamou
τι ειναι αυτο που αλλαζεις στο ημιχρονο που δεν μπορει να εφαρμοστει απο το 1 λεπτο, να γλιτωσουμε και τα εμφραγματα ?
- ΑποστόληςΑ
Η ομαδικότητα: περισσότερα τρεξίματα και πιο κοντά οι γραμμές. Για να είμαι πιο σωστός όμως, οι αντίπαλοι ήταν αυτοί που έτρεξαν περισσότερο από το κανονικό στο πρώτο ημίχρονο, για να μας κρατήσουν μακριά από το στόχο και να μας ρίξουν την ψυχολογία. Στο δεύτερο βέβαια ξεφουσκώνουν απότομα, αλλά αν είχαν καταφέρει κάτι καλό στο πρώτο η ψυχολογία θα τους βοηθούσε να αντισταθούν, ενώ θα στεκόταν εμπόδιο σ' εμάς σε οποιαδήποτε καλή επιθετική ανάπτυξη.
Στην Τρίπολη δεν δεχθήκαμε γκολ κι αυτό μας κράτησε στο παιχνίδι. Αν προηγούνταν ο Αστέρας στο ημίχρονο μπορεί να υπήρχε διαφορετική εξέλιξη. Από τη στιγμή όμως που δεν το κατάφεραν και δεν μας πήρε από κάτω, ήταν θέμα χρόνου να μιλήσει η διαφορά ποιότητας των παικτών.
Στην Τρίπολη δεν δεχθήκαμε γκολ κι αυτό μας κράτησε στο παιχνίδι. Αν προηγούνταν ο Αστέρας στο ημίχρονο μπορεί να υπήρχε διαφορετική εξέλιξη. Από τη στιγμή όμως που δεν το κατάφεραν και δεν μας πήρε από κάτω, ήταν θέμα χρόνου να μιλήσει η διαφορά ποιότητας των παικτών.
- Sick Bastard
Αυτό δεν είναι κριτική, είναι η ανάλυσή σου, μετά από ένα προσωπικό σου συμπέρασμα που προέρχεται απ τις δηλώσεις του Βιεϊρίνια.CCCP έγραψε:Για να κανουμε και λιγο κριτικη ετσι για να ριξουμε και λιγο βουτηρο στο ψωμι του Dim... δε μου αρεσε μια δηλωση του Βιειρινια που διαβαζω σε αρθρο σημερα.
«πολλές φορές διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το πρώτο ημίχρονο και μπαίνουμε καλύτερα στην επανάληψη»
Δηλαδη με αλλα λογια, για τα μπαζα διαβασμα του αντιπαλου και τακτικη προετοιμασια της ομαδας γίνεται. Πως να μην χανεται μετα το πρωτο ημιχρονο και να ψαχνωμαστε σε καθε ματς. Αυτο που λεω απο την αρχη της χρονιας, οτι η ομαδα μου δειχνει οτι μπαινει στα ματς χωρις τακτικο πλανο, ειδικα επιθετικα.
Το εχω ξαναπει οτι αντι για αυτο, αφου ειναι να το παρουμε το ματς στο δευτερο ημιχρονο ας μπουμε στο πρωτο να παιξουμε αμυνα λεωφοριο πισω και καντενατσιο...λιγοτερο θα ειχαμε κυνδηνευσει χτες! Τουλαχιστον θα ηταν μια συγκεκριμενη τακτικη ρε παιδι μου.
- PAOK_Antarctica
Το ότι η ομάδα κατά κανόνα φέτος ξοδεύει το πρώτο ημίχρονο είναι γεγονός πάντως.
- Sick Bastard
- giagoylas4
Κράτα γερά μάστορα, γιατί Μ αυτά που ακούς από δω και από κει για πωλήσεις κ αποδεσμεύσεις παικτών του συνόλου σου, μπορεί να πάθεις καμιά ζημιά
Ειναι ομως καποιες φορες τοσο εντονη η προσηλωση του στο υπαρχον γκρουπ που μοιαζει να μην ασχολειται καθολου με το ποιος θα ερθει να προστεθει σε αυτο και αυτο η ομαδα το πληρωνει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις.
Για μένα το λάθος είναι αυτό που παραδέχθηκε και ο ίδιος στην απολογιστική.
Ότι δέχεται παίκτες τύπου Μουλέν, ενώ οι ανάγκες είναι άλλες.
Και μετά δέχεται ο ίδιος τα βέλη που δεν τους χρησιμοποιεί.
Ότι δέχεται παίκτες τύπου Μουλέν, ενώ οι ανάγκες είναι άλλες.
Και μετά δέχεται ο ίδιος τα βέλη που δεν τους χρησιμοποιεί.
Αμανα γειά σουSick Bastard έγραψε:Αυτό δεν είναι κριτική, είναι η ανάλυσή σου, μετά από ένα προσωπικό σου συμπέρασμα που προέρχεται απ τις δηλώσεις του Βιεϊρίνια.CCCP έγραψε:Για να κανουμε και λιγο κριτικη ετσι για να ριξουμε και λιγο βουτηρο στο ψωμι του Dim... δε μου αρεσε μια δηλωση του Βιειρινια που διαβαζω σε αρθρο σημερα.
«πολλές φορές διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το πρώτο ημίχρονο και μπαίνουμε καλύτερα στην επανάληψη»
Δηλαδη με αλλα λογια, για τα μπαζα διαβασμα του αντιπαλου και τακτικη προετοιμασια της ομαδας γίνεται. Πως να μην χανεται μετα το πρωτο ημιχρονο και να ψαχνωμαστε σε καθε ματς. Αυτο που λεω απο την αρχη της χρονιας, οτι η ομαδα μου δειχνει οτι μπαινει στα ματς χωρις τακτικο πλανο, ειδικα επιθετικα.
Το εχω ξαναπει οτι αντι για αυτο, αφου ειναι να το παρουμε το ματς στο δευτερο ημιχρονο ας μπουμε στο πρωτο να παιξουμε αμυνα λεωφοριο πισω και καντενατσιο...λιγοτερο θα ειχαμε κυνδηνευσει χτες! Τουλαχιστον θα ηταν μια συγκεκριμενη τακτικη ρε παιδι μου.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aυτο που λεει ο Josh ειναι σωστο, σιγουρα δεν ειναι 100% αθωος στην ολη υποθεση ο Ραζβαν.