Καλός παίκτης ο Λέκι (κεντρικό μπακ), αλλά έχει μαλώσει με όλο τον κόσμο. Μακριά από εμάς κι ας πάει όπου θέλει.danirifle έγραψε:κάτι δεν παιζόταν το καλοκαίρι με αυτόν για μας? ρε λέτε να πάει σε κάνα νιόνιο? δεν ξέρω.. θα με ψιλοχαλάσει να πάει εκεί και να βγει παικταράς... γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό..
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??
Κάπου έχει πάει ο Χιμένεζ της Ίντερ,αν δεν κάνω λάθος ατλέτικο μαδρίτης...tad έγραψε:Συνεχίζω να θέλω τον παιχταρά της Inter ο οποίος συνεχίζει να μην παίζει πολύ.
Ταιριάζει απόλυτα με το σύστημα της ομάδας. Είναι το κλασικό οχτάρι ο οποίος έρχεται από το κέντρο και μπαίνει περιοχή.
Είναο γρήγορος και μεγάλος μπαλαδόρος. Δεν είναι κοντός 1.84 και σε καλή ηλικία 25-26
Ακριβός παίχτης αλλά αν τον πάρουμε δανεικό πιστεύω ότι μπορούμε να σηκώσουμε το συμβόλαιό του.
Νομίζω καταλάβατε ότι εννοώ τον Jimenez τον συμπαίκτη του Kontreras στην εθνική.
Αν καταφέρουμε να φέρουμε τέτοιου επιπέδου παίχτη το καλοκαίρι τότε μάλλον θα έχουμε αλλάξει οριστικά σελίδα.

Αυτό το τόπικ να το στείλετε στον Άγιο Βασίλη.
Δεν ξέρεις ποτέ.
Δεν ξέρεις ποτέ.
Συνέχεια απο το οφ τόπικ που έκανα πριν :
Humberto Suazo θέλω. Κράμα κοντοπούτ@νου, Χούτου και Rooney.
http://www.youtube.com/watch?v=gPmb6Nj9rfI
Χιλιανός. Ακούστηκε οτι τον έψηνε ο Contreras. Δεν έχει παίξει Ευρώπη.
Humberto Suazo θέλω. Κράμα κοντοπούτ@νου, Χούτου και Rooney.
http://www.youtube.com/watch?v=gPmb6Nj9rfI
Χιλιανός. Ακούστηκε οτι τον έψηνε ο Contreras. Δεν έχει παίξει Ευρώπη.
Παιχτούρα φαίνεται αυτός Agave.
Είναι killer απ'ότι δείχνει το βίντεο!Αν ερχόταν θα αναστέναζαν τα δίχτυα!!
Άντε ρε Πάμπλο ψήσε τον να έρθει!

Είναι killer απ'ότι δείχνει το βίντεο!Αν ερχόταν θα αναστέναζαν τα δίχτυα!!
Άντε ρε Πάμπλο ψήσε τον να έρθει!

Ζητήσαμε δανεικό τον Jimenez τον Δεκέμβριο, αλλά φάγαμε πόρτα από τον Μουρίνιο... Κρίμα...tad έγραψε:Συνεχίζω να θέλω τον παιχταρά της Inter ο οποίος συνεχίζει να μην παίζει πολύ.
Ταιριάζει απόλυτα με το σύστημα της ομάδας. Είναι το κλασικό οχτάρι ο οποίος έρχεται από το κέντρο και μπαίνει περιοχή.
Είναο γρήγορος και μεγάλος μπαλαδόρος. Δεν είναι κοντός 1.84 και σε καλή ηλικία 25-26
Ακριβός παίχτης αλλά αν τον πάρουμε δανεικό πιστεύω ότι μπορούμε να σηκώσουμε το συμβόλαιό του.
Νομίζω καταλάβατε ότι εννοώ τον Jimenez τον συμπαίκτη του Kontreras στην εθνική.
Αν καταφέρουμε να φέρουμε τέτοιου επιπέδου παίχτη το καλοκαίρι τότε μάλλον θα έχουμε αλλάξει οριστικά σελίδα.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
θα ηθελα δυο ζλαταν μπροστα!!
πως τον λενε μωρε τον αλλον της ιντερ??
πως τον λενε μωρε τον αλλον της ιντερ??

το βαλε το γκολακι του ο βαλβιδια!!!!!!!!!...........
- paoki_sweden
Φερτών στην τούμπα ζήση! Το κοντράτο με την ομάδα του τελειώνει το καλοκαίρι, μπορούμε να τον πάρουμε με λίγα λεφτά, τον θέλουνε στην γερμανία έμαθα! Αίντε ζισαρε αγόρι μου. Ο καινούριος Ιμπραχίμοβιτς τις σουηδίας είναι ο Ράσμους Elm! Έβαλε το gaolaki σήμερα με την εθνική σουηδίας.
πωπωπω ρε σουηδέ... τί σουτάρα έχει ο μικρός?? βολίδα μιλάμε.. τί θέση παίζει ο τύπος? για πες και χαρακτηριστικά...
Εγώ θέλω εμένα να με πάρει ο Ζήσης. Έλα Ζήση στην Αυστραλία
http://www.youtube.com/paiktaras/xamhla ... .trelenome

http://www.youtube.com/paiktaras/xamhla ... .trelenome
- paoki_sweden
Ράσμους Xριστοφορος Elm Kalmar FF (Σουηδία).
Γεννημένος 17 μαρτίου 1988 (20 χρ).
Ύψος 188 cm, 76 κιλά.
Πεζή στην θέση του επιθετικού στο κέντρο δηλαδή θέση Ίβιτς στο σημερινό ΠΑΟΚ!
Από το 2005 στην Kalmar έχει 78 εμφάνισης με την πρώτη ομάδα και έχει 10 goal.
Στην εθνική σουηδίας κάτω τον 21 έχει 11 εμφάνισης χωρίς goal. Στην εθνική ανδρών έχει 3 εμφάνισης και 2 goal.
Χτες αδέρφια έβαλε μια goalara με την εθνική έπαθα την πλακα μου. Πιστεύω παρα πολύ σε αυτόν τον παίκτη, τον βλέπει μια μεγάλη ομάδα στην μπουντεσλίγκα. Πιστεύω πως θα είναι μια παρα πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ μας! Για να δούμε τι θα δούμε.
Γεννημένος 17 μαρτίου 1988 (20 χρ).
Ύψος 188 cm, 76 κιλά.
Πεζή στην θέση του επιθετικού στο κέντρο δηλαδή θέση Ίβιτς στο σημερινό ΠΑΟΚ!
Από το 2005 στην Kalmar έχει 78 εμφάνισης με την πρώτη ομάδα και έχει 10 goal.
Στην εθνική σουηδίας κάτω τον 21 έχει 11 εμφάνισης χωρίς goal. Στην εθνική ανδρών έχει 3 εμφάνισης και 2 goal.
Χτες αδέρφια έβαλε μια goalara με την εθνική έπαθα την πλακα μου. Πιστεύω παρα πολύ σε αυτόν τον παίκτη, τον βλέπει μια μεγάλη ομάδα στην μπουντεσλίγκα. Πιστεύω πως θα είναι μια παρα πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ μας! Για να δούμε τι θα δούμε.
Το ερώτημα είναι ένα....έρχεται????Δε νομίζω....

- paoki_sweden
Από την στιγμή που πας σύμφωνα με το πλάνο για champions λεύγαι και χτυπάς πρωτάθλημα next season, από την στιγμή που το καλοκαίρι θα κανεις μεγάλες μεταγραφές γιατί να μην θέλει να έρθει ο μικρός? Ο αδερφός του πήγε σε μια ομάδα τις Ολλανδίας. Εγώ πιστεύω πως με καλή πρόταση και με τις προιπτικες τις ομάδος μας έρχεται με χίλια ο μικρός.
Αμα τον θελουν στην μπουντεςλιγκα,παιξαμε και χασαμε.