Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
2020Mao_Mao έγραψε:Με τον henrique τι θα γινει τελικα;
Του οποιου το συμβολαιο ληγει και το καλοκαιρι
- navigator11
Το λοιπόν, πάνω από 2-3 μέρες δε γίνεται να τραβήξει αυτή η ιστορία. 2-3 ανακοινώσεις μέχρι Πέμπτη το πολύ. Είμαστε σε εύθραυστη ηλικία. Και οι προβοκάτορες εδώ μέσα δε βοηθούν διόλου ... 
- sourmenetes
- Moderator
Λοιπον για να μην παρεξηγηθει η κατασταση και εχουμε μουτρακια και μαλακιες.
Το οτι βγαινουν καποια πραγματα στο φορουμ, δε σημαινει ουτε οτι αποσκοπουμε καπου, ουτε οτι ολα ειναι δεδομενα και ετσι θα γινουν, ουτε οτι δεν μπορει να αλλαξουν οι ισορροπιες.
Επειδη το εργο το εχουμε ξαναδει και δε θελω να χαλαστουμε, οταν λεμε κατι ειναι γιατι κατι τετοιο μαθαμε.
Ουτε δημοσιογραφοι ειμαστε, ουτε αποσκοπουμε να γινουμε, ουτε τιποτα αλλο!
Για αυτο λεμε οτι και κατι αλλο να συμβει, ειναι πιθανο.
Αλλαζουν τα πραγματα καθε στιγμη.
Ηρεμια και θεωρω πως θα διορθωθουν καποια λαθη που γινανε το καλοκαιρι.
Το οτι βγαινουν καποια πραγματα στο φορουμ, δε σημαινει ουτε οτι αποσκοπουμε καπου, ουτε οτι ολα ειναι δεδομενα και ετσι θα γινουν, ουτε οτι δεν μπορει να αλλαξουν οι ισορροπιες.
Επειδη το εργο το εχουμε ξαναδει και δε θελω να χαλαστουμε, οταν λεμε κατι ειναι γιατι κατι τετοιο μαθαμε.
Ουτε δημοσιογραφοι ειμαστε, ουτε αποσκοπουμε να γινουμε, ουτε τιποτα αλλο!
Για αυτο λεμε οτι και κατι αλλο να συμβει, ειναι πιθανο.
Αλλαζουν τα πραγματα καθε στιγμη.
Ηρεμια και θεωρω πως θα διορθωθουν καποια λαθη που γινανε το καλοκαιρι.
- Mauricio-8-
Ιδανικό σενάριο μου ακούγεται τώρα η αποδεσμευση Χατσεριδη και η επιστροφή Χατζηισαια!
obanebane έγραψε:Εσυ καλο ειναι να ανοιξεις καμια πορτα και να βγεις.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
συμφωνω για χατσε. για χ''ισαια χορευε διαφωνω, τι να κανει ρε αδερφε να γυρισει πισω? αφου δε θα παιζει, αντε να παιξει 4-5 ματσ μεχρι το τελος, γι αυτο πιστευω εχουν κ τις ενστασεις τους για γιαννουλη. εχουμε σιγουρα 15+1(πατρα) τελικους συν 1 κυπελλο το οποιο μπορει να γινει 6 αν φτασουμε τελικο συνολο, 21 τελικοιMauricio-8- έγραψε:Ιδανικό σενάριο μου ακούγεται τώρα η αποδεσμευση Χατσεριδη και η επιστροφή Χατζηισαια!
Ελπίζω το κόστος που αναφέρεται για τον 6μηνο δανεισμό του Μπονατινι να βρίσκεται μόνο στη φαντασία αυτών που το έγραψαν...
Αυτό ξανά πες το.Black--4 έγραψε:Αντε παλι μιρλα, η περιπτωση κρεσπο δεν εβαλε μυαλο σε καποιους
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
- Mauricio-8-
Φίλε απτό να παίρνει 1,5εκ στα 31 του καλύτερα Χατζηισαια να συμμαζευτεί το ροστερ και ας είναι 3ος στόπερ!prax έγραψε:συμφωνω για χατσε. για χ''ισαια χορευε διαφωνω, τι να κανει ρε αδερφε να γυρισει πισω? αφου δε θα παιζει, αντε να παιξει 4-5 ματσ μεχρι το τελος, γι αυτο πιστευω εχουν κ τις ενστασεις τους για γιαννουλη. εχουμε σιγουρα 15+1(πατρα) τελικους συν 1 κυπελλο το οποιο μπορει να γινει 6 αν φτασουμε τελικο συνολο, 21 τελικοιMauricio-8- έγραψε:Ιδανικό σενάριο μου ακούγεται τώρα η αποδεσμευση Χατσεριδη και η επιστροφή Χατζηισαια!