Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Mauricio-8- έγραψε:Στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης!!! Οπότε Σταφυλιδης λογικά καλοκαίρι!
α στεναχωρηθεί ο Τζος αλλά δύσκολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giagoylas4 την Δευ 14 Ιαν 2019, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

εγώ πιστεύω πως ο Μπονατινι μέχρι το Μαϊο θα είναι στη θέση που ήταν ο Ακπομ μέχρι τώρα. θα προπονείται με την ομάδα για να ενσωματωθεί και να είναι έτοιμος αν πωληθεί η αν τραυματιστεί ο Ακπομ. Το καλοκαίρι με τα προκριματικά τσ λ θα έχουμε ανάγκη οι παίκτες να είναι αρκετοι και να έχουν δέσει με την ομάδα .
Την μεταγραφική αυτή τη θεωρώ σημαντική για τα προκριματικά του τσ. λ γι' αυτό και προτιμώ Μπονατίνι απο μπερκ γιατί θέλουμε ταχύτητα και αντοχές .
Το πρωτάθλημα φέτος το έχουμε έτσι και αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε ναι ξεχναμε πλεον τον σταφυλιδη,μονο μην το δω με τη φανελα αλλης ελληνικης ομαδας...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

απο που προκυπτει αυτο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 14 Ιαν 2019, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ήρθε η ώρα να πάει ο Βιερηνια εξτρεμ!
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Παλαιολόγος έγραψε:
απο που προκυπτει αυτο;
https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... n-atromito
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Δεν ξέρω αν πλέον ψήνεται επιστροφή Στάφυ, αλλά βλέπω με την έλευση και του τρελοΕνρίκε να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε σε αγώνα δύο(2) κανονικότατα εξτρέμ και δη Ενρίκε και Αντελίνο :opaokara:

ε, ρε όσο νωρίτερα κλειδώσει η μεγάλη κούπα, τι show time θα έχουμε να απολαύσουμε. :nairepaok:

Πάμε για το χαφ να είμαστε αριθμητικά καλυμμένοι.

Πόσο ωραίες μπορεί να είναι οι Δευτέρες μας!
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

Που ειδατε για γιαννουλη? Εγω δεν βρισκω κατι
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Πάντως η άφιξη Γιαννούλη, εφόσον ισχύει θα βοηθήσει και σε έναν ακόμη τομέα. Πλέον θα μπορεί ο Vieirinha να καλύπτει και το δεξί άκρο της άμυνας όποτε λείπει ή πρέπει να ξεκουραστεί ο Matos(όπως το επόμενο ματς καλή ωρα, αφού έφαγε κόκκινη) χωρίς να χάνουμε σε επιθετικότητα, όπως θα γινόταν αν έπαιζε ο Tosca αριστερα κι ο Vieri δεξιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 14 Ιαν 2019, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ηθελα παντως κατι καλυτερο απο τον Ενρικε απο τη στιγμη που ανοιγει χωρος αριστερα.Τεσπα την διαφορα θα την κανει η μεταγραφη στο κεντρο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

PAOKevolution έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Εγω εχω μια απορια.Ο Μονατινι λογικα ερχεται για βασικος δεν νομιζω να του ειπαν ελα και βλεπουμε.Επομενως αυτο δεν κανει στην ακρη τον Ακπομ?Βεβαια ξαναλεω οτι οποιον φερουν ξερουν καλυτερα απλως μια απορια αποτυπωνω.. :pano:
Δεν υπάρχει περίπτωση φίλε μου ο Μπονατίνι να γίνει το νούμερο 1. Ο Ακπόμ θα παίζει.
Εγω να συμφωνησω με αυτο που λες ομως ερχεται απο καπου που δεν παιζει,επομενως κοιταει να παει καπου που θα παιξει..Θελω να πω δεν κολλαει ολο αυτο.
Σωστά. Πιστεύω θα τον δούμε πιό πολύ πρός το τέλος της σαιζόν και ίσως και βασικό τη νέα σαιζόν. Αυτή την στιγμή ο Ακπόμ είναι πολύ δυνατός, φοβερός στις μονομαχίες και στον αέρα και αρκετά καλός τεχνικά. Μιλάμε ο άνθρωπος πίεζε ψηλά στο 93 και αυτό για έναν προπονητή είναι ό,τι καλύτερο. Ο Μπονατίνι (γνώμη μου) είναι καλός παίκτης και θα βοηθήσει. Απλά θα βρεθεί πίσω στην προσαρμογή του στην νέα του ομάδα. Ο Ακπόμ είναι 8 μήνες μπροστά σε προσαρμογή. Ξέρει τί θέλει ο Λουτσέσκου και ξέρει τους συμπαίκτες του. Η λογική λέει ότι θα πάρει χρόνο για να μπεί και νομίζω ότι μιλάμε για 2 με 3 μήνες.
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

joshua έγραψε:Θα ηθελα παντως κατι καλυτερο απο τον Ενρικε απο τη στιγμη που ανοιγει χωρος αριστερα.Τεσπα την διαφορα θα την κανει η μεταγραφη στο κεντρο.
Ο γκαρεθ μπειλ δεν ηθελε να ερθει τι να κανουμε
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

macho δωσε κανα clue για το 6αρι το επιπεδο του εννοω
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

joshua έγραψε:Θα ηθελα παντως κατι καλυτερο απο τον Ενρικε απο τη στιγμη που ανοιγει χωρος αριστερα.Τεσπα την διαφορα θα την κανει η μεταγραφη στο κεντρο.
οι μεταγραφές στα χαφ.2 θα ερθουν απ'οτι διαβαζω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Black--4 έγραψε:
Ο γκαρεθ μπειλ δεν ηθελε να ερθει τι να κανουμε
Γελασαμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”