θα ομολογησω πως η γραφη παρα θυμιζει πορκυ με οτι αυτο συνεπαγεταιBlack--4 έγραψε:Γεια σου ματσο με τους παπαδες σου
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Δηλαδή εάν έρθει ο Μπονατίνι υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα μπεί σύντομα να παίξει βασικός; Νομίζω ότι όσο έρχονται οι νίκες θα βλέπουμε Ακπόμ στη θέση 9.
Προσωπικά πιστεύω στον Ακπόμ, είναι παιχταράς που αξίζει να επενδύσει ο ΠΑΟΚ πάνω του. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας Μπονατίνι να τον αφήσει στο νούμερο 2.
Προσωπικά πιστεύω στον Ακπόμ, είναι παιχταράς που αξίζει να επενδύσει ο ΠΑΟΚ πάνω του. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας Μπονατίνι να τον αφήσει στο νούμερο 2.
θεωρεις η ξερεις αστα αυτα...sourmenetes έγραψε:Θεωρω οτι θα διορθωσουμε πολλα λαθη του καλοκαιριου σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο.
- PAOKevolution
Εγω εχω μια απορια.Ο Μονατινι λογικα ερχεται για βασικος δεν νομιζω να του ειπαν ελα και βλεπουμε.Επομενως αυτο δεν κανει στην ακρη τον Ακπομ?Βεβαια ξαναλεω οτι οποιον φερουν ξερουν καλυτερα απλως μια απορια αποτυπωνω.. 
- Παλαιολόγος
δυσκολα θα παιξει ,εγω οπως ειπα θα προτιμουσα κουλουρη ή μπεργκ για τον λογο αυτο,ομως δεν τον εχω δει τον ανθρωπο και καθολου,μπορει να αξιζει εξισου, αν τον φερουν μακαρι να βοηθησει γρηγορα,Magpies4 έγραψε:Δηλαδή εάν έρθει ο Μπονατίνι υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα μπεί σύντομα να παίξει βασικός; Νομίζω ότι όσο έρχονται οι νίκες θα βλέπουμε Ακπόμ στη θέση 9.
ο ακπομ ειναι καλος αλλα δεν πιεζει τοσο
με τον χαφπαιδια τι γινεται εκει ειναι ασυλληπτη η τρυπα που εχουμε στον αξονα,βρηκαν τον ταχυδυναμοπαιχταρα που λεγανε;τι ονοματα ακουγονται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 14 Ιαν 2019, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπάρχει περίπτωση φίλε μου ο Μπονατίνι να γίνει το νούμερο 1. Ο Ακπόμ θα παίζει.PAOKevolution έγραψε:Εγω εχω μια απορια.Ο Μονατινι λογικα ερχεται για βασικος δεν νομιζω να του ειπαν ελα και βλεπουμε.Επομενως αυτο δεν κανει στην ακρη τον Ακπομ?Βεβαια ξαναλεω οτι οποιον φερουν ξερουν καλυτερα απλως μια απορια αποτυπωνω..
ο Μπονατσινι σιγουρα δεν ειναι παλτο μπορει να μην επαιξε πολυ πρεμιερ αλλα ηταν βασικοτατος στην τσαμπιον ...και ο Κανιας μπορει να τον κραζουμε καμια φορα αλλα εχει ενα επιπεδο και οταν ηρθε ηταν απο τους καλυτερους και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν τον θελει στην ομαδα εστω και σαν αναπληρωματικος...
επιπλεον ο μπρανκο τον ξερει και απο πορτογαλια που ηταν ενα χρονο μαζι ...
εδω καποιοι κραζαν για πριγιο πριν τον δουν ....ενω ειχε παιξει τσαμπιον λιγκ εχοντας βαλει γκολαρες αλλα και στη συνεχεια σε μας (στατικος κτλ ) ...
πιστευω οτι θα βγει παιχτουρα χωρις να ξερω αν θα τον κρατησουμε γιατι μπορει να εχει πολυ υψηλη οψιον αγορας ,αλλα πιστευω οτι θα κανει παρτυ και μην ξεχνατε οτι ακομη και αν παιζει με προτεραιοτητα ο ακπομ χρειαζεσαι 2 φορ αξιοπιστα ...
επιπλεον ο μπρανκο τον ξερει και απο πορτογαλια που ηταν ενα χρονο μαζι ...
εδω καποιοι κραζαν για πριγιο πριν τον δουν ....ενω ειχε παιξει τσαμπιον λιγκ εχοντας βαλει γκολαρες αλλα και στη συνεχεια σε μας (στατικος κτλ ) ...
πιστευω οτι θα βγει παιχτουρα χωρις να ξερω αν θα τον κρατησουμε γιατι μπορει να εχει πολυ υψηλη οψιον αγορας ,αλλα πιστευω οτι θα κανει παρτυ και μην ξεχνατε οτι ακομη και αν παιζει με προτεραιοτητα ο ακπομ χρειαζεσαι 2 φορ αξιοπιστα ...
- PAOKevolution
Εγω να συμφωνησω με αυτο που λες ομως ερχεται απο καπου που δεν παιζει,επομενως κοιταει να παει καπου που θα παιξει..Θελω να πω δεν κολλαει ολο αυτο.Magpies4 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση φίλε μου ο Μπονατίνι να γίνει το νούμερο 1. Ο Ακπόμ θα παίζει.PAOKevolution έγραψε:Εγω εχω μια απορια.Ο Μονατινι λογικα ερχεται για βασικος δεν νομιζω να του ειπαν ελα και βλεπουμε.Επομενως αυτο δεν κανει στην ακρη τον Ακπομ?Βεβαια ξαναλεω οτι οποιον φερουν ξερουν καλυτερα απλως μια απορια αποτυπωνω..
Καλά ρε, ένα ποστ σε χαλαρό ύφος είπα να γραψω και εγώ, αμέσως να πείτε....Alastor έγραψε:θα ομολογησω πως η γραφη παρα θυμιζει πορκυ με οτι αυτο συνεπαγεταιBlack--4 έγραψε:Γεια σου ματσο με τους παπαδες σου
Ήρθε το "αριστερά" νωρίτερα
- Mauricio-8-
Πορκιζει επικινδυνα θα ελεγαAlastor έγραψε:θα ομολογησω πως η γραφη παρα θυμιζει πορκυ με οτι αυτο συνεπαγεταιBlack--4 έγραψε:Γεια σου ματσο με τους παπαδες σου
- Mauricio-8-