Sick Bastard έγραψε:καλή ιδέα.Rorschach έγραψε:οκ barlow δεν ξαναγραφω για Μπονατινι
βασικά αν μπορείς, μην ξαναγράψεις γενικά.
Φιλικά πάντα.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Προσωπικά διαφωνώ με την επιλογή Μπονατίνι.
Πριν δύο χρόνια διαφωνούσα απόλυτα και με την επιλογή Πρίγιοβιτς.
Πριν τρία χρόνια δεν καταλάβαινα γιατί δεχόμαστε τα κολπάκια του Μπεκάλι για να πάρουμε κάποιον άσχετο Αφρικανό, τον Βαρέλα.
Αν επαληθευτεί η προϊστορία λοιπόν, σε 2-3 χρόνια να περιμένουμε πρόταση 30-40εκ για τον Μπονατίνι. Εγώ πάντως εξακολουθώ να διαφωνώ...
Πριν τρία χρόνια δεν καταλάβαινα γιατί δεχόμαστε τα κολπάκια του Μπεκάλι για να πάρουμε κάποιον άσχετο Αφρικανό, τον Βαρέλα.
Αν επαληθευτεί η προϊστορία λοιπόν, σε 2-3 χρόνια να περιμένουμε πρόταση 30-40εκ για τον Μπονατίνι. Εγώ πάντως εξακολουθώ να διαφωνώ...
Προτρέχεις ρε Τζόσουα.προτρεχεις.ποιος ζει μέχρι το καλοκαίρι .τον φέρνουν για να βοηθήσει όχι για να βγάλουμε πάγκο στο μεταγραφικό παζάρι του χρόνου.θα παίξει.στοιχημα σου πάω.ντοματινι θα τρως κ θα σου φτιάχνει το κέφι.
Ωχ προς πώληση τον "κόβω"... Αυτές οι δύο βούλες μας έφαγαν και τον Πρίγιο...Jimypapa έγραψε:Γιώργος Σαββίδης ανέβασε φωτογραφία με τον Γιαννούλη στα ασπρόμαυρα.. και δυο βούλες άσπρο και μαύρο...Έχουμε επιστροφή άραγε ή επειδή αρνήθηκαν την πρόταση το ανέβασε;;
+++1926Anthimox έγραψε:Προσωπικά διαφωνώ με την επιλογή Μπονατίνι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μια απο τις καλυτερες επιθεσεις που εχω δει στον Π.Α.Ο.Κ.joshua έγραψε:Ειναι γνωστο πως η επιλογη Μπονατινι δεν με τρελαινει για πολλους λογους και ενδεχομενη αγορα με τρελαινει ακομα περισσοτερο ,αλλα απο τη στιγμη που οπως φαινεται προχωραει οφειλω να τη δεχτω.Τουλαχιστον ειναι επιλογη ανθρωπου που τον γνωριζει αρα κατι παραπανω ελπιζω να ξερει.Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν θα αποκτηθει εξτρεμ ,καθως πλεον δεν υπαρχει το φορ που περιμενει το ταισμα ,αλλα 2 φορ που βγαινουν απο την περιοχη και παιζουν συνδιαστικα.Θα πει καποιος επιστρεφει ο ενρικε.Περιμενω με αγωνια να δω στην πραξη αν ο Λουτσεσκου τον υπολογιζει.
Υ.Γ Δηλαδη αν ο Ακπομ οπως αναμενεται παρει συνεχομενα παιχνιδια και παει καλα η πιο ακριβη μεταγραφη μου θα καθεται να σκουπιζει παγκους? Γιατι να παμε σε αγορα? Θυμαστε τον Λουτσεσκου οταν ψαχναμε δευτερο φορ να λεει πως θα πρεπει να ειναι παικτης που να αποδεχεται πως υπαρχει αλλος σε πρωτο πλανο.Πλεον θα εχουμε 2 φορ χωρις ξεκαθαρη ιεραρχια κατι το οποιο ειναι ευχη και καταρα.
ηταν επι Κωστικου και προδοτη και παιζανε χωρις καποιο εξτερεμ που μαμουσε
αλλά με κεντρο που γαμουσε
με τις προσθηκες που θα ερθουν το κεντρο θα ανεβει πολυ, μα παρα πολυ
(αυτο γνωριζω τουλαχιστον)
λιγη υπομονη και αρκετη τυχη μονο
γιατι κινουμαστε σε πολυ ψηλα ραφια
- Mauricio-8-
η αληθεια ειναι οτι ο βαρελα με εντυπωσιασε στην στεαουα ,απο τα βιντεακια,εβλεπα στοιχεια καλα ..
ο πριγιοβιτς σαν στοιχεια απο λεγκια μου εκανε κλικ.. σε μπονατινι δεν βρισκω κατι να με φτιαξει,να με εντυπωσιασει.. ξεκαθαρα θα προτιμουσα να γυρισει ο κουλου.. το εχω πει 10 φορες,αλλα μαλλον τζαμπα λεφτα θα δωσουμε .. εστω για δανεισμο αρχικα, πανω απο 1,5 θα μας βγει η φαση..
ο πριγιοβιτς σαν στοιχεια απο λεγκια μου εκανε κλικ.. σε μπονατινι δεν βρισκω κατι να με φτιαξει,να με εντυπωσιασει.. ξεκαθαρα θα προτιμουσα να γυρισει ο κουλου.. το εχω πει 10 φορες,αλλα μαλλον τζαμπα λεφτα θα δωσουμε .. εστω για δανεισμο αρχικα, πανω απο 1,5 θα μας βγει η φαση..
- Παλαιολόγος
- Mauricio-8-
- sourmenetes
- Moderator
Αρα το πιο λογικο ειναι να τον δουμε στο γηπεδο και να τον κρινουμε...giagoylas4 έγραψε:Oσι λάθος είναι να κρίνει κάποιος αρνητικά τον παίκτη από τα βιντεάκια και το τρανσφερμαρκτ, άλλο τόσο λάθος είναι να λέει κάποιος στην Πρέμιερ λιγκ παίζει ( που δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου Πρέμιερ λιγκ αλλά Τσάμπιονσιπ) που είναι 10 επίπεδα πάνω από το ελληνικό,άρα εδώ θα διαπρέψει.
Τότε γιατί θες τον κανιας 4ο χαφ από την στιγμή που έχει παίξει ( βασικός και όχι να χαμε να λέγαμε) πρεμιέρ λιγκ και Πριμέρα?
- sourmenetes
- Moderator
Καλα το πας...Anthimox έγραψε:Προσωπικά διαφωνώ με την επιλογή Μπονατίνι.