Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από gash04 »

Ή να διογκώνεται το χρέος...
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Αυτός ο μαυρούκος αν αποκτηθεί θα αποκτηθεί μόνο και μόνο γιατί βάση κανονισμού πρέπει να αντικατασταθεί ο Μούλα οπότε παίρνουμε ότι πιο φτηνό μπορούμε που ίσως είναι και ελπιδοφόρο λόγο ηλικίας. Δηλαδή από το τίποτα προσπαθεί να βγάλει κανά λαβράκι. Έτσι και αλλιώς με την κατάσταση που παρουσιάζουν τα άλλα playmaker μας δεν είναι δύσκολο να αποδειχθεί και καλή επιλογή. Στόχος δεν υπάρχει οπότε κάποιο επιπλέον κακό δεν μας κάνει αυτή η επιλογή ένας παραπάνω αθλητής που στοιχίζει ελάχιστα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και γιατί δεν πήραμε έναν ψηλό που τον χρειαζόμαστε περισσότερο?? Οσον αφορά τους στόχους πάντως είναι πολύ άδικο γι αυτό το roster (έτσι όπως είναι τώρα) να έχουμε στόχο να μην υποβιβαστούμε. δηλαδή αν το καλοκαίρι θα μας λέγανε οτι θα κατεβαίναμε με χαρίση, κυρίτση, gregory, johnsen και Tomasevic (+ αναπληρωματικούς Καυκή και Τσιάρα) τι θα λέγαμε????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

από gazetta:

Καθαρός με τη συνείδηση του είναι ο Δημήτρης Δρόσος ο οποίος τονίζει «Έγινα ΠΑΟΚ και ποτέ δεν θα κάνω πολιτική και πόλεμο σε κανένα. Αν έφευγα η ομάδα θα διαλυόταν». Παράλληλα δηλώνει ότι «Κανείς στον πλανήτη Γη δεν μπορεί να σταθεί (οικονομικά) στον ΠΑΟΚ».
Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα SportDay ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Δρόσος όπου επισήμανε «Από τη στιγμή που δεν κινδυνεύει πια η υγεία μου δεν φοβάμαι, θα ανακάμψω.Όλοι ξέρουν το καλοκαίρι ότι αν δεν ήμουν εγώ, ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβαινε στο πρωτάθλημα. Άρα οι όποιες εξελίξεις δεν θα οφείλονται στη διαχείριση του Δρόσου. Θα αποδείξουν ότι η προεδρία του ΠΑΟΚ είναι γολγοθάς που κανείς δεν τον θέλει. Όταν είδα πως αν απεμπλεκόμουν θα διαλυόταν η ομάδα, επέλεξα να μείνω, όπως μπορώ». Παράλληλα ο ισχυρός άντρας του «δικέφαλου» αποκαλύπτει «Άλλοι ούτε καν προσπαθούν για αυτό και ο ΠΑΟΚ είναι ακέφαλος και στη διάθεση όποιου σοβαρού ανθρώπου μπορεί να αναλάβει. Έχουμε έτοιμα όλα τα οικονομικά στοιχεία. Κανείς όμως δεν μπορεί να ενδιαφεθει». Επιπλέον ο Δημήτρης Δρόσος έχει κατανοήσει ότι «Ο κόσμος δεν είναι πια μαζί μου. Είχα πει πως ειδικά στον ΠΑΟΚ αν δεν με θέλει η πλειοψηφία, θα φύγω. Στην Ελλάδα μάθαμε να μη λέμε ξεκάθαρα τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι. Εγώ μιλάω πάντα με τα δεδομένα που υπάρχουν και χαράζω ανάλογη πολιτική. Κανείς από όσους πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν τίμιος απέναντι στον κόσμο».
«Πήρε όσα δούλεψε ο Βασιλειάδης»
Σε ότι αφορά το θέμα πληρωμής του Βασιλειάδης και τα υπόλοιπα οικονομικά ζητήματα των «ασπρόμαυρων» ο Δημήτρης Δρόσος ήταν ξεκάθαρος «Στο διάστημα που έλειπα ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 370.000 ευρώ, οι υποχρεώσεις όμως είναι τόσο πολλές που έμειναν τρύπες.Ήμασταν ξεκάθαροι και τίμιοι απέναντι στους παίκτες. Είναι όλοι ένα μήνα πίσω αλλά με όλους έχουμε συμφωνήσει. Για να χαρίσει χρήματα ο Βασιλειάδης πρέπει πρώτα να τα δουλέψει. Όσα δούλεψε τα πήρε, εξαιρούμενης μιας επιταγής, του ποσού των 50.000 ευρώ, καθυστερημένης κατά 15 ημέρες. Σε συζήτηση που είχαμε είπε πως δεν έχει πρόβλημα να περιμένει. Όταν αποφασίστηκε μείωση μπάτζετ δεν είπαμε σε κανένα να φύγει. Μερικά απιδιά όπως ο Τομάσεβιτς, ζήτησαν μείωση. Ο Κώστας και ο Μουλαομέροβιτς ζήτησαν να φύγουν». Ακόμα , ο Δημήτρης Δρόσος είπε «Έγινα ΠΑΟΚ και ποτέ δεν θα κάνω πολιτική και πόλεμο σε κανέναν. Ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από κανέναν. Ο ΠΑΟΚ και οι επιχειρήσεις είναι μέρος της οικογένειας μου. Ο εαυτός μου πάντα πάει στο τέλος». Τέλος, για την Ιωάννα Παπαδημητρίου ο Δημήτρης Δρόσος τόνισε «Άφησα την Ιωάννα στο πόδι μου, επειδή την εμπιστεύομαι πως θα δώσει χρήματα εκεί που πρέπει να πάνε. Και επειδή δεν υπάρχει κανείς στον πλανήτη Γη που θα μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Η Ιωάννα στάθηκε αντράκι σε μια κατάσταση που οι πραγματικοί άντρες κρύφτηκαν».
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε παιδιά να αρχίσω να κλαίω από το χιούμορ του ή από τα νεύρα μου???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Κυρ 08 Φεβ 2009, 05:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fotis52

Δημοσίευση από fotis52 »

Σε λίγο ρε free θα πει ότι πρέπει να του ζητήσουμε και συγνώμη....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν είπαμε σε κανέναν παίκτη να φύγει (εγώ άλλα θυμάμαι οτι έλεγε στα ραδιόφωνα πριν 2 βδομάδες???) αλλά μόνοι τους οι Mula και Βασιλειάδης ζήτησαν να φύγουν!!!Ενώ ο άγιος Tomasevic ζήτησε μείωση για να μείνει!!!!
Ρε τι θ' ακούσουμε από αυτον τον μηνάρα ακόμα?????
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Eνα άλλο θέμα με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που ήθελα να θίξω είναι αυτό που συμβαίνει φέτος με τα χρέη προς τους παίχτες. Άλλες χρονιές επί Πανελούδη μπορεί οι παίχτες να μην είχαν πληρωθεί για 3-4 μήνες αλλά κανείς δεν έκανε κιχ ή έκανε αλλά κανείς δεν το εβγαζέ προς τα έξω. Το μαθαίναμε στο τέλος της χρονιάς ή όταν ο κόμπος έφτανε στο χτένι και οι παίχτες θα έχαναν και τα σπίτια τους.
Φέτος αντίθετα οι παίχτες μας πήραν κάποιους μισθούς, μέχρι τέλος Νοέμβρη ήταν όλοι τακτοποιημένοι και επειδή αργησε να πληρωθεί ο Δεκέμβρης άρχισαν τα όργανα. Οι δημοσιογράφοι από κοντά να σιγοντάρουν λες και οι άλλες ομάδες δεν χρωστάνε τίποτα και ακόμα και σήμερα ακούμε από κάποιες πηγές ότι ο Δρόσος πλήρωσε κάποια λεφτά και από άλλες ότι δεν έχει πληρώσει σχεδόν τίποτα. Λογικό το βλέπω το σκίσημο προς τον Δρόσο που αποδείχτηκε παπαρολόγος αλλά μήπως κάποια πράγματα υποκινούνται και εκ των εσω και από πρώην παοκάρχες παράγοντες και βγαίνει προς έξω αυτή η εικόνα διάλυσης?
Μήπως και οι παίχτες που έχουμε φέτος γκρινιάζουν συνεχώς χωρίς να έχουν αποδείξει στο γήπεδο τι αξίζουν πρώτα?

Με αυτά που γίνονται στο καημένο το μπασκετάκι κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει αλλά η αλήθεια πρέπει να είναι κάπου στην μέση και κάποιοι μας την παρουσιάζουν τραγική. Ο Δρόσος από μόνος του έσκαψε τον λάκο του αλλά και κάποιοι βρήκαν ίσως πάτημα να βγάλουν το άχτι τους και όλο τον κομπλεξισμό τους για τον σύλλογο.

Απόψη μου, ίσως να κάνω και λάθος, εύχομαι και ελπίζω στο τέλος αυτής της χαμένης από κάθε άποψη χρονιάς τουλάχιστον να μην έχουμε άλλα φέσια από την φετινή χρονιά, να έχουν ρυθμιστεί κάποια παλιά χρέη και όποιος αναλάβει να έχει την στήριξη του κόσμου και τουλάχιστον να πει τη αλήθεια και όχι άλλο παπα
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΧΑΡΑ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...

ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...

ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ....

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...

Κλείστε το να τελειώνουμε....

:( :( :(
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DimisK έγραψε:ΧΑΡΑ. ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...

....
τι αγνοείται ρε συ?? φωτογράφηση με εσώρουχα έκανε προχθές... :) :)

(ας πούμε και καμιά λακαμία, γιατί...)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Ο Μαρμαρινός στην προπόνηση έδωσε αγκωνιά στον Σιμτσακ, ο Σίμτσακ είναι στο νοσοκομείο με ελαδριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ο Μαρμαρινός τέθηκε εκτός αποστολής. Μόλις το άκουσα...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Τι γίνεται ρε γαμώτο..όλα τα χαμε αυτό μας έλειπε τώρα..
Μακάρι να είναι καλά το παιδί και να μην είναι τίποτα σοβαρό!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αύριο δηλαδή Tomo 40 λεπτά?? παίξτε στοίχημα τον ψηλό του αιγάλεω οτι θα κάνει party κάτω από τα καλάθια! χωρίς να ξέρω καν ποιός είναι...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

οχι δεν είναι σοβαρό είπανε.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτός ο μαρμαρινός έδειρε και wesson και simcak κατά λάθος?? σαν τον Garcia στο τσεκούρι του Γαβρά μου θυμίζει να θέλει να εξολοθρεύσει όλους τους ανταγωνιστές του για τη θέση 5...χαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”