Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Αν πηγαν να παρουν λουτσο απο αεροδρομιο Ιβαν και Μπρανκο για μακ παλας, αυριο το βραδυ θα εχουμε ανακοινωσεις
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τα γελάκια πανε και έρχονται,αν όμως η μπαλα ήταν δοκάρι και έξω..αστειεύομαι. Το αξίζουμε μάγκες,χαρείτε κάθε στιγμή από όλο αυτο που ζούμε. Μιζέρια,ηττοπάθεια και εσωστρέφεια δεν έχουν θέση πια σε εμάς. Αυτό το σπορ αφήστε να το αρχίσουν άλλοι που περίμεναν στην γωνία σήμερα.
-
panpangr77
Το todomercado γράφει ότι έρχεται ο Μπονατινι δανεικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Δευ 14 Ιαν 2019, 02:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
+ 2.500.000 
Στο ποστ του Εβριτη πάνε τα μύρια...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Στο ποστ του Εβριτη πάνε τα μύρια...
panpangr77 έγραψε:Το todomercado γράφει ότι έρχεται ο Μπονατινι δανεικος
τελειώνει του Φορτούνη; ή αργεί ακόμα; άντε ρε παλικάρι μου, φύγε από τους ψεύτες και τους κλέφτες, θα σε πεθάνουν και θα σε θάψουν.
μια χαρα δανεικος ειναι ...και αν βγαλει ματια μενει .Αυτο σημαινει οτι θα τα χωσουμε σε χαφ !!σωστο!panpangr77 έγραψε:Το todomercado γράφει ότι έρχεται ο Μπονατινι δανεικος
παιρνουμε βραζιλιανο απο πρεμιερ !μακαρι να φερει κι αλλους απο κει !
-
panpangr77
Παικταρας είναι ...maceio έγραψε:μια χαρα δανεικος ειναι ...και αν βγαλει ματια μενει .Αυτο σημαινει οτι θα τα χωσουμε σε χαφ !!σωστο!panpangr77 έγραψε:Το todomercado γράφει ότι έρχεται ο Μπονατινι δανεικος
παιρνουμε βραζιλιανο απο πρεμιερ !μακαρι να φερει κι αλλους απο κει !
- V-olakiotis
Πάμε για μεταγραφάρες! Και το καλοκαίρι θα γίνει της Πόπης, εν όψει ομίλων!
maceio έγραψε:καλη λευτερια! προλαβαινει το πρωταθλημα??Macho έγραψε:Κύριοι με ένα τηλέφωνο στο χέρι είμαι και την Ισπανίδα τρελοπαοκι (και σε ενδιαφέρουσα) γυναίκα μου να φωνάζει ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ. Λίγο υπομονή
Dim στον χαφ δίνουμε λεφτά. Λεφτά ομως
Ευχαριστώ φίλε μου. Το φετινό από την κοιλιά. Του χρόνου live στην Τούμπα
- PAOKevolution
-
panpangr77
Για τον Adrien Silva γράφουν εδώ και μια εβδομάδα ότι φεύγει από την Λέστερ και γράφουν ότι τον προτείνουν σε ΠΣΖ ,Μονακό και Φενέρ. Είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει στο Λέστερ.
https://www.leicestermercury.co.uk/spor ... DM5Yv3b67h
https://www.leicestermercury.co.uk/spor ... DM5Yv3b67h
Καταρχάς μόνο τον Bonatini βλέπω να έρχεται σαν δανεικός με option στο 6άρι προσπαθώ να βρω ποιος θα μπορεί να είναι και το μυαλό μου πήγε στον Charles Kaboré νομίζω αυτός θα είναι.
Τώρα για Adrien Silva καλός παπάς το είπε νομίζω και ένας φίλος με ψευδώνυμο Παπάς.
17/18 Aug 31, 2017 Sporting CP
eicester 25,00 Mill. €
24,50 Mill. €
Έχει 4.4χαρτούρες συμβόλαιο+ τον πήρε η Λέστερ πέρυσι 24μισό Τεμάχια.
48.60 κοστίζει όλος ο ΠΑΟΚ δλδ το μισό που έδωσε να τον πάρει η Λέστερ.
Τώρα αν φεύγει θα τον δώσει σε καμιά μεγάλη ομάδα που τα χαρτιά είναι καφές εμάς δυστηχώς μέχρι στο 1,5 χαρτί πάμε στα 2 χαρτιά αν φτάσει που δεν φτάνει συμβόλαιο θα είναι μόνο στο Football Manager
Τώρα για Adrien Silva καλός παπάς το είπε νομίζω και ένας φίλος με ψευδώνυμο Παπάς.
17/18 Aug 31, 2017 Sporting CP
Έχει 4.4χαρτούρες συμβόλαιο+ τον πήρε η Λέστερ πέρυσι 24μισό Τεμάχια.
48.60 κοστίζει όλος ο ΠΑΟΚ δλδ το μισό που έδωσε να τον πάρει η Λέστερ.
Τώρα αν φεύγει θα τον δώσει σε καμιά μεγάλη ομάδα που τα χαρτιά είναι καφές εμάς δυστηχώς μέχρι στο 1,5 χαρτί πάμε στα 2 χαρτιά αν φτάσει που δεν φτάνει συμβόλαιο θα είναι μόνο στο Football Manager
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 14 Ιαν 2019, 02:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.