...που διδασκετε στα σχολειαSlade έγραψε:Ο συνδυασμός στο δεύτερο γκολ στα μούτρα του κάθε ξεφτίλα για να νοιώσουν ποιος παίζει "το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα"

...που διδασκετε στα σχολειαSlade έγραψε:Ο συνδυασμός στο δεύτερο γκολ στα μούτρα του κάθε ξεφτίλα για να νοιώσουν ποιος παίζει "το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα"
Και για μας φίλε που οι αργοί μας χαφ και και πατάνε όχι απλά περιοχή αλλά στην μικρή περιοχή.Παικτη σαν τον Μαουρίτσιο δεν έχει άλλη ομάδα.maceio έγραψε:...που διδασκετε στα σχολειαSlade έγραψε:Ο συνδυασμός στο δεύτερο γκολ στα μούτρα του κάθε ξεφτίλα για να νοιώσουν ποιος παίζει "το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα"![]()
![]()
![]()
![]()
και πλησιαζει της μπαρτσελονα
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς ήταν μια τυπική μέρα στην Τρίπολη που ξεκίνησε με ήλιο ,μετά με ψιλόβροχο και μετά ήρθε η. καταιγιδα ο ΠΑΟΚ.wickerman έγραψε:Εδώ να πούμε κι ένα μπράβο στους Τριπολιτσιώτες που απομάκρυναν σε ελάχιστο χρόνο το χιόνι κι έφτιαξαν σωστή κι ωραία ατμόσφαιρα για το σεξάκι που ακολούθησε.
Με συγκίνησε η συγκεκριμένη φάση, μου θύμισε την περίφημη φάση τού Κούδα με τον Καψή. Το μεγαλείο τής ΠΑΟΚτζήδικης ψυχής... Μ'αυτή τη φάση μεγενθυμένη στην πρόσοψη ενός προποτζήδικου τής Πλατείας Αντιγονιδών μεγάλωσα.wickerman έγραψε:Το Παγοθραυστικό γνωστό κι ως Icebreaker:
Υ.Γ. Θα το φτιάξω με καλύτερη ανάλυση όταν ανέβει το παιχνίδι.
paok re niamou έγραψε:Off Topic κλεμμενα
Δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ μέσα φίλοι από την οργανωμένη κερκίδα.. Απλά θα πω μια ιδέα από τώρα για το ματς με τον γαύρο..
Να φτιάξουμε ένα πανό τεράστιο στην θύρα 5 με ένα λευκό POLO... θα ξεχάσουν και το μηχανάκι που βάλαμε...
Εγώ λέω να κρεμάσουμε ένα polo στα καγκελα
4 πόλο αυτοκίνητα πίσω από τις τέσσερεις γωνίες των κόρνερ σ επάνω σε πλαίσια διαφήμιστικα