Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Λοιπόν θα κάνω μια έκκληση σε όλα τα παιδιά που έχουν χαθεί από το φόρουμ να τα αφήσουν όλα πίσω και να δώσουν ξανά το παρόν για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτό το γαμημένο το πρωτάθλημα που τοσο πολυ αξίζουμε,ομάδα και λαός.
Άντε ρε ΠΑΟΚΙΑ.
Άντε ρε ΠΑΟΚΙΑ.
Τιποτα δεν τελειωσε μεχρι να τελειωσει. Με λυσσα, μεταγραφες και νικες παντου
- zarathustra79
Δεν έχω γνώμη για το πότε, αλλά η γραμμή είναι σωστή. Φαίνεται να είναι λάθος λόγω προοπτικής, αλλά φαίνεται από το κούρεμα του χόρτου οτι είναι σωστή. Βασικά δεν είναι ποτέ λάθος γιατί μπαίνει με κάποιο software, το μόνο που μπορεί κάποιος να μαγειρέψει είναι το σημείο στο οποίο θα παγώσει η φάση.pilotos έγραψε:Η μεγάλη κλοπή είναι το ποτέ παγώνει το καρέjoshua έγραψε:Αυτος που εβαζε σημερα τις γραμμες στη νοβα στραβισμο ειχε? Ο Μπισεσβαρ καλυπτοταν 1 μετρο και λιγο ηθελε να τον βγαλει οφσαιτ στο ριπλει...
SM-G965F
Κατά τα άλλα διπλό τίτλου, MVP αναμφίβολα ο πασχαλάκης. Μου θύμισε την εμφάνιση που είχε κάνει στο ΠΑΟΚ-Γιαννενα 0-1 οταν τοτε στην κερκίδα είχα αντιδράσεις παρόμοιες μαυτες του οτσαλάν σήμερα...
το οφσαιντ του αστερα δεν το εδειξαν καν στις αμφισβητουμενες στην ερτ !!!!!!!!!!
Ρε zara ασε με και μενα μια φορα να απολαυσω την θεωρια συνομωσιας μου...
Δεν το κανω συχνα... 

Τεράστια νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι είναι ντερμπι.
Μεγάλη νίκη μισός τίτλος. Πλέον κάνουμε τα αυτονόητα και το απόλυτο μέχρι το ΟΑΚΑ και καθαρίζουμε το πρωτάθλημα στην Τούμπα με το γαύρο
Τεράστια νίκη σήμερα. Πραγματικά με τόσο εχθρική διαιτησία και το Χ μου έκανε. Μπράβο στην ομάδα για ένα διπλό που θα δώσει πάρα πολλά στη συνέχεια.
MVP Πασχαλάκης, ενώ μπροστά ήταν εξαιρετικός ο πολύ κινητικός Άκπομπ, που είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πράγματα.
Σαν σύνολο η ομάδα με προβλημάτισε πολύ όσον αφορά τα τρεξίματά της. Ο Αστέρας στο 1ο ημίχρονο μας έκανε γιογιό και αν νομίζουμε ότι με τέτοια απόδοση, πάντα θα μας κάθεται η μπίλια θα έρθουν πολλές γκέλες. Περιμένω από τον κόουτς να το δει σοβαρά, γιατί νιώθω ότι πουλάει εδώ και καιρό τρέλα. Ευτυχώς του βγαίνει στο πρωτάθλημα, και οι γκέλες γίνανε μόνο στις άλλες διοργανώσεις.
Η διοίκηση επιτέλους να ξυπνήσει και να προστατεύσει την ομάδα που σφαγιάζεται και παρουσιάζεται και ως ευνοημένη. Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση και ειδικά στα χαφ. Ο τραυματισμός έχει καιρό που έγινε. 1 Γενάρη έπρεπε το χαφ να είναι Τούμπα.
MVP Πασχαλάκης, ενώ μπροστά ήταν εξαιρετικός ο πολύ κινητικός Άκπομπ, που είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πράγματα.
Σαν σύνολο η ομάδα με προβλημάτισε πολύ όσον αφορά τα τρεξίματά της. Ο Αστέρας στο 1ο ημίχρονο μας έκανε γιογιό και αν νομίζουμε ότι με τέτοια απόδοση, πάντα θα μας κάθεται η μπίλια θα έρθουν πολλές γκέλες. Περιμένω από τον κόουτς να το δει σοβαρά, γιατί νιώθω ότι πουλάει εδώ και καιρό τρέλα. Ευτυχώς του βγαίνει στο πρωτάθλημα, και οι γκέλες γίνανε μόνο στις άλλες διοργανώσεις.
Η διοίκηση επιτέλους να ξυπνήσει και να προστατεύσει την ομάδα που σφαγιάζεται και παρουσιάζεται και ως ευνοημένη. Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση και ειδικά στα χαφ. Ο τραυματισμός έχει καιρό που έγινε. 1 Γενάρη έπρεπε το χαφ να είναι Τούμπα.
κριμα βρε που θα το χασει το πρωταθλημα ο....καταιγιστικος ολυμπιακος....αργομισθοι της ερτ !!!!!

- sourmenetes
- Moderator
ΣυμφωνωDimg4 έγραψε:Τιποτα δεν τελειωσε μεχρι να τελειωσει. Με λυσσα, μεταγραφες και νικες παντου
- PAOK_Antarctica
Στο ΟΑΚΑ δεν φοβάμαι, με ξένο διαιτητή το μενού έχει τσαπού.
Τα επίφοβα είναι τα "χαλαρά" 3 εντός συνεχόμενα, με Παναχαϊκή ενδιάμεσα.
Τα επίφοβα είναι τα "χαλαρά" 3 εντός συνεχόμενα, με Παναχαϊκή ενδιάμεσα.
- zarathustra79
Σόρρυ στο συγκεκριμένο ζήτημα έχω έναν αυτισμό...
Αξίζει να αναφερθει ένα σκηνικό που συνέβει κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μέτά τη λήξη του παιχνιδιού με τα ballboys του αστέρα να τρέχουν για high five στον πασχαλάκη. Μετά τα σπάτα γέμισε παοκτσάκια κ η τρίπολη!!

Αξίζει να αναφερθει ένα σκηνικό που συνέβει κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μέτά τη λήξη του παιχνιδιού με τα ballboys του αστέρα να τρέχουν για high five στον πασχαλάκη. Μετά τα σπάτα γέμισε παοκτσάκια κ η τρίπολη!!
Τα αγαπάω αυτα τα παιδιά ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΟΚΆΡΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΌΝΤΡΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ..... ΜΑΓΚΙΚΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΟΣ.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Την καρτα που επρεπε ν φαει ο ιγκλεσιας;;;maceio έγραψε:το οφσαιντ του αστερα δεν το εδειξαν καν στις αμφισβητουμενες στην ερτ !!!!!!!!!!
Την κοκκινη για το μαρκαρισμα στο μαουριτσιο;;
Αντε ρε με τους στημενους.
Asimos έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ; ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ!