Nαι Gatemitsos έχεις δίκιο το διόρθωσα...gate4mitsos έγραψε:Το σαββατο δν εχει 14 κυριε admin??![]()
Thnx,The MoD TeaM

!!!!"Ότι να 'ναι" Admin Team!!!!
Nαι Gatemitsos έχεις δίκιο το διόρθωσα...gate4mitsos έγραψε:Το σαββατο δν εχει 14 κυριε admin??![]()
Thnx,The MoD TeaM
Εγώ μπορώ να "χειρίζομαι" το μηχάνημα που θα φυσάει τον αέρα πάνω σας την ώρα που θα λέτε τον καιρό και θα βγάζετε το υπέροχο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μπουφάν σας ... κε DREAM???????!!!!dreamwarrior έγραψε:Μετά από απαίτηση εκατομυρίων αναγνωστών μας οι οποίοι κατεβαίνουνε σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και ένα μεγάλο κομμάτι τους σε απεργία πείνας (Ε ναι!!!! ) θα σκεφτώ πολύ την ευκαιρία που μου δίνετε να παρουσιάσω το δελτίο καιρού στο κανάλι μας........
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου και έχει δεί το μάτι μου ... η αλήθεια είναι!!!!!!mi8rio έγραψε:aspromauri έγραψε:Κε DREAM ... επειδή κάποτε εσείς ο ίδιος είπατε ότι είστε το αντικείμενο πόθου ενός μεγάλου μέρους του γυναικείου πληθυσμού (όπως η πετρούλα για τους άντρες) γι αυτό σκεφτηκά εσάς!!!!!!!
κατι ξερεις....κατι ξερεις.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
εδώ πλέον τίθεται θέμα ηθικής τάξης στο κανάλι.......για να μην πώ και στις τάξεις των μετόχων του καναλιού..........................aspromauri έγραψε:
Εγώ μπορώ να "χειρίζομαι" το μηχάνημα που θα φυσάει τον αέρα πάνω σας την ώρα που θα λέτε τον καιρό ..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kareena4ever έγραψε:fidel wrote:
"Mελανουρι δαγκωτο.Kareena καμια θεα απο Ινδια............."
O λογος του fidel ειναι για μενα εντολη, για αυτο...
Εγω θελω πριγκηπεσσα απο την Ινδια μεσα
να 'χει σαρι με ουρα μια γυναικα μια φορα.
Περσι περασε απο 'δω κι εψαχνε να βρει γαμπρο,
διχως να το ξερω εγω μανα μου να σε χαρω.
Μ' ειδε κατω στον Περαια στου Καμινια με παρεα
κι απο τοτε μ' αγαπα και μου στελνει και γλυκα.
Μ' εκανε μαχαραγια περα εκει στην αραπια
κι ολα της θα τα 'χω εγω μανα μου να σε χαρω.
Τριγωνα και κουρκουμπινες κι οσες θελω βιταμινες
να περναμε τον καιρο με φαι και με χορο.
Θα μου κανει μπακλαβα και σαραγλια παλαβα
κι ο,τι αλλο θελω εγω μανα μου να σε χαρω,
500 ντερβισαδες με κορνεδες και χουρμαδες
θα μας φερνουνε ταψια στον ΠΑΟΚτσηδικο οντα.