δηλαδή ένα κράμα Ιμπραίμοβιτς, Πρίγιοβιτς και Φραντζεσκου.Nikos 74 έγραψε:Εγώ θέλω να παστελωνει και με εκτέλεση φάουλ!zissos έγραψε:Εγώ 2 στοιχεία θέλω από το φορ που θα αποκτηθεί, όποιος και να είναιθ αυτός.
1. Να παστελώνει με το κεφάλι
2. Να παστελώνει με τα πόδια εντός και εκτός περιοχής.
Αυτά
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Αν είναι υπό ατμό να το πάρουμε το παλικάριpaok re niamou έγραψε:Φιλος γερμανος που ειναι στα ενδοτερα της Μπαγερν, μου εστειλε μνμ οτι υπαρχει επαφη για Ριμπερι. Ο παικτης μετα τον μεγαλο ντορο που εγινε με την χρυση μπριζολα και τα βρισιδια που εριξε προς ολες τις κατευθυνσεις ειναι υπο ατμο.
- ΑποστόληςΑ
και η σοφια χρειαζεταιΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά το φόρουμ κατελήφθη από γέρους. Κατάντια!mbison έγραψε:Nαι Μπακαγιοκο και ειμαι 47
μην μας κατσικωθει κανας τηλεμαχος μονο
- ΑποστόληςΑ
Κανείς πάντως δεν αναφέρθηκε στην δική μου, βιολογική, ηλικία. Αυτό είναι καλό.
ΧααχαααΑποστόληςΑ έγραψε:Ριμπερί; Θα καταρρεύσει ο ΕΦΚΑ μας.
Αποστολη μακράν το καλύτερο π έχεις γραψει
- denyparxeisalio
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι καλυτερος ο φετινος σιμοες απο τον κανιας;;;Dimg4 έγραψε:Σε αυτες τις 3 περιπτωσεις το ξενο ειναι πιο καλο οχι πιο γλυκο.sourmenetes έγραψε:Για μολεντο δεν ξερω που βρισκεται τωρα.maceio έγραψε: ++++++ ετσι απλα
Ο γιοχανσον ξεχασατε ποσου τραυματισμους ειχε.ο σιμοες τον εχετε δει φετος;;;
Οι ιδιοι οι αεχτζηδες μιλανε για το χειροτερο τους παικτη.
Το ξενο βεβαια ειναι πιο γλυκο.
Ρωτα κανενα αεχτζη να σου πει για τον σιμοες.
Ο γιοχανσον τραυματιστηκε πολλες φορες οσο ηταν στην αεχ.
Ο μολεντο μετα απο τοσο κλασιμο που σου εριξε περυσι, εσυ θα τον ηθελες;;
Μονο για μολεντο θα ελεγα καλυτερος παικτης.για τους αλλους οχι.
Μα τον Μολέντο προσπάθησες να τον πάρεις. Ο ίδιος αρνήθηκε γιατί ήθελε να πάει Βραζιλία.
εχθες εκανα ενα ποστ και δευτερη φορα μεσα σε ενα μηνα χωρις να βριζω ή να ερχομαι σε αντιπαράθεση με κανενα δεν μου το αναρτάτε δεν γνωριζω τον λογο. και αν θεωρείτε οτι ειμουν οφ τοπικ δεν νομιζω να ειναι ολων των αλλων απο οτι διαβαζω
Sorry φίλε, αλλά το Μολέδο εσύ τον έχασες πέρυσι με την άθλια προσέγγιση σου, αντί να τον υπογράψεις για το καλοκαίρι με τα μισά λεφτά του Χατσερίδη και στη συνέχεια να πας να διαπραγματευτείς από το βάζελο. Επίσης ο Γιόχανσον ήταν τραυματίας να το δεχτώ, δεν θες να πάρεις το ρίσκο, ο Σιμόες όμως είναι κλάσεις ανώτερος από τον Κάνιας και από κάθε άλλον έχεις σε αυτή τη θέση. Και δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κανένα Αεχτσή, έχουμε μάτια (εκτός του ότι επειδή μένουμε Αθήνα, οι αεχτσήδες τον Σιμόες εξακολουθούν να τον βλέπουν Μόντριτς). Αν ήταν κι ο Κάνιας καλύτερος του Σιμόες σημαίνει ότι θα είχες μία ενδεκάδα με καλύτερο παίκτη από το δικό τους σε κάθε θέση. Υπερβολικό...
laskas86 έγραψε:εχθες εκανα ενα ποστ και δευτερη φορα μεσα σε ενα μηνα χωρις να βριζω ή να ερχομαι σε αντιπαράθεση με κανενα δεν μου το αναρτάτε δεν γνωριζω τον λογο. και αν θεωρείτε οτι ειμουν οφ τοπικ δεν νομιζω να ειναι ολων των αλλων απο οτι διαβαζω
Όλα τα ποστ έχουν αναρτηθεί φίλε απλά μπορεί να άργησε να εγκριθεί
Κι εγω πιστευω πως ο φετινος Κανιας ειναι καλυτερος του φετινου σιμοες.
Η τετραδα του κεντρο πρεπει να εχει 2 δημιουργικους και 2 αμυντικογενεις παικτες.
Δημιουργια: Μαουρισιο, Σακχοφ
Αμυντικογενεις: Βερνμπλουμ, Κανιας
Βεβαια αυτη τη στιγμη πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να παρεις κι αλλον αμυντικογενη για το κενο του Βερν. Πιο πολυ θα ηθελα να ερθει ενας παικταρας δημιουργικος που θα διωξει τον Σακχοφ απο το ροστερ και τον Μαου απο την 11αδα. Και το καλοκαιρι βλεπουμε αν θα επενδυσουμε σε μπακ απ του Βερν ή αν θα ανανεωθει ο Κανιας.
Η τετραδα του κεντρο πρεπει να εχει 2 δημιουργικους και 2 αμυντικογενεις παικτες.
Δημιουργια: Μαουρισιο, Σακχοφ
Αμυντικογενεις: Βερνμπλουμ, Κανιας
Βεβαια αυτη τη στιγμη πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να παρεις κι αλλον αμυντικογενη για το κενο του Βερν. Πιο πολυ θα ηθελα να ερθει ενας παικταρας δημιουργικος που θα διωξει τον Σακχοφ απο το ροστερ και τον Μαου απο την 11αδα. Και το καλοκαιρι βλεπουμε αν θα επενδυσουμε σε μπακ απ του Βερν ή αν θα ανανεωθει ο Κανιας.
Φίλε από πού κ ως που ο σιμοες ειναι κλάσεις ανωτερος του κανιας?ABALAEA2 έγραψε:Sorry φίλε, αλλά το Μολέδο εσύ τον έχασες πέρυσι με την άθλια προσέγγιση σου, αντί να τον υπογράψεις για το καλοκαίρι με τα μισά λεφτά του Χατσερίδη και στη συνέχεια να πας να διαπραγματευτείς από το βάζελο. Επίσης ο Γιόχανσον ήταν τραυματίας να το δεχτώ, δεν θες να πάρεις το ρίσκο, ο Σιμόες όμως είναι κλάσεις ανώτερος από τον Κάνιας και από κάθε άλλον έχεις σε αυτή τη θέση. Και δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κανένα Αεχτσή, έχουμε μάτια (εκτός του ότι επειδή μένουμε Αθήνα, οι αεχτσήδες τον Σιμόες εξακολουθούν να τον βλέπουν Μόντριτς). Αν ήταν κι ο Κάνιας καλύτερος του Σιμόες σημαίνει ότι θα είχες μία ενδεκάδα με καλύτερο παίκτη από το δικό τους σε κάθε θέση. Υπερβολικό...
Μήπως ο σιμοες έχει παίξει ΒΑΣΙΚΟΣ στην Πρέμιερ λιγκ με τη Σουόνσι?
Μήπως είχε χρονιές στην λα Λίγκα ως ΒΑΣΙΚΟΣ με Μπέτις Εσπανιόλ κλτ?
Μη λέμε ότι θέλουμε.. ένα τσεκούρι πολυτελείας είναι χωρίς τπτ άλλο σημαντικό στην καριέρα του
Όσο για μολεντο εγώ τον ήξερα από το φουτμπολ μάνατζερ αλλά και από τους μεταξύ μας αγώνες με τη μεταλιστ.. κ όταν γκρινιάζα να τον πάρουμε αντί να πάρουμε τον χησαια Μ την έλεγαν συνοπαδοι μας..