ο Ματεους που ειχε ακουστει θα ηταν παικτης της πρωτης κατηγοριας ή της δευτερης ? για να εχουμε ετσι μια εικονα μεγεθουςMacho έγραψε:Χαφ, με τα χαρακτηριστικά που όλοι λίγο πολύ όλοι επιθυμούν, εχουν βρει.
Με απόλυτη βεβαιότητα.
Και πρόταση κάναμε.
Και αποδεκτή έγινε.
Παίκτες όμως που κοστίζουν χρηματιστηριακά τόσο πολύ προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο περιμενοντας καλύτερο πρωτάθλημα και παράλληλα να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το μισθό τους.
Το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να θέσει συγκεκριμένο deadline και ανάλογα να προχωρήσει στην επόμενη συμφωνία του. Και ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ τέτοιες συμφωνίΕς έτοιμες.
Η ποιότητα όμως του προαναφερόμενου με αυτές απέχει. Αρκετά
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Της δεύτερηςmaceio έγραψε:ο Ματεους που ειχε ακουστει θα ηταν παικτης της πρωτης κατηγοριας ή της δευτερης ? για να εχουμε ετσι μια εικονα μεγεθουςMacho έγραψε:Χαφ, με τα χαρακτηριστικά που όλοι λίγο πολύ όλοι επιθυμούν, εχουν βρει.
Με απόλυτη βεβαιότητα.
Και πρόταση κάναμε.
Και αποδεκτή έγινε.
Παίκτες όμως που κοστίζουν χρηματιστηριακά τόσο πολύ προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο περιμενοντας καλύτερο πρωτάθλημα και παράλληλα να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το μισθό τους.
Το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να θέσει συγκεκριμένο deadline και ανάλογα να προχωρήσει στην επόμενη συμφωνία του. Και ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ τέτοιες συμφωνίΕς έτοιμες.
- PAOKevolution
Γιατί στην Ελλάδα το επικοινωνιακό παίζει τεράστιο ρόλο δυστυχώς.buffalobill4 έγραψε:αυτο το δεν ανακοινωνουμε παικτη σημερα επειδη αυριο παιζουμε ειναι ΠΑΟΚτσηδικη πρωτοτυπια.
τον εχουν ετοιμο δηλαδη οι δικοι μας αλλα νταξει θα τον ανακοινωσουν μετα το ματς.
Χρησιμεύει πάντα ως μαξιλαράκι απορρόφησης κραδασμών στο σενάριο αρνητικού αποτελέσματος.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη έτσι λειτουργούν όλοι οι μεγάλοι.
Μπερδεύεται με μπεργκμαν.cellophan έγραψε:Μπεργκ, μιαμ μιαμ. Έλεος πια.
Δυόμιση χρόνια με τα λεφτά που ζητάει απ' ότι λένε τα αρδς στα 33 του ,ούτε στην Κίνα δε θα βρει.
- buffalobill4
Συμφωνω οτι αυτο συμβαινει εδωMacho έγραψε:Γιατί στην Ελλάδα το επικοινωνιακό παίζει τεράστιο ρόλο δυστυχώς.buffalobill4 έγραψε:αυτο το δεν ανακοινωνουμε παικτη σημερα επειδη αυριο παιζουμε ειναι ΠΑΟΚτσηδικη πρωτοτυπια.
τον εχουν ετοιμο δηλαδη οι δικοι μας αλλα νταξει θα τον ανακοινωσουν μετα το ματς.
Χρησιμεύει πάντα ως μαξιλαράκι απορρόφησης κραδασμών στο σενάριο αρνητικού αποτελέσματος.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη έτσι λειτουργούν όλοι οι μεγάλοι.
Αν ο αγωνας δηλαδη μιας και εχει χιονια εκει ακουσα, αναβληθει καμια βδομαδα, να φανταστω θα περιμενουμε
Ίνγκριντ;barlow4 έγραψε:Μπερδεύεται με μπεργκμαν.cellophan έγραψε:Μπεργκ, μιαμ μιαμ. Έλεος πια.
Δυόμιση χρόνια με τα λεφτά που ζητάει απ' ότι λένε τα αρδς στα 33 του ,ούτε στην Κίνα δε θα βρει.
ούτε και να παίξει πριν το Μάρτιο ακόμα και αν είναι ο CR7obanebane έγραψε:Και κλεισμένο παίχτη να έχουν,δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί πριν το τέλος του αυριανού αγώνα.
προσωπικά ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ
ακόμα και αν δεν έρθει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
ακόμα και αν έρθει όλη η μπαρτσα και ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΟΤΑΝ με το καλό πιάσει Ιούνιος θα κάνω ταμείο
πάμε ΠΑΟΚΙΑ
πάμε ΠΑΟΚαρα
διαβασμένοςΑποστόληςΑ έγραψε:Κι αν ο αγώνας γίνει Δευτέρα θα ανακοινωθεί Δευτέρα βράδυ.
+++++++ 1926 x 4
ινγκμαρrainmaker έγραψε:Ίνγκριντ;barlow4 έγραψε:Μπερδεύεσαι με μπεργκμαν.cellophan έγραψε:Μπεργκ, μιαμ μιαμ. Έλεος πια.
- navigator11
Ειλικρινά, γελάω με την σκέψη μόνο ότι μπορεί να υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δώσουμε στην εν λόγω παλαίστρια αυτά που φέρεται να ζητάει. Ρε Μπονατίνι μέχρι να ομολογήσουν οι μούτσοι του ακυβέρνητου μαριNoor1 ...barlow4 έγραψε:Μπερδεύεται με μπεργκμαν.cellophan έγραψε:Μπεργκ, μιαμ μιαμ. Έλεος πια.
- Παλαιολόγος
τι ζητανε δηλ οι μεν και τι οι δε;
εγω παντως "ζηταω" πρωταθλημα ,αν ειναι να γλυτωσουμε λεφτα και να το χασουμε δεν ...
και τοτε με τσιμιροτ τον δωσαμε για 2.5(αληθεια μεταπωληση βαλαμε;) και τελικα μας κοστισε μουλεν+ ενας χρονος βερνμπλουμ + ο φερομενος νεος
απο δε αποτελεσματα αγνωστο,στο πρωταθλημα καλυτερα μαλλον δεν γινοταν.
σχετικα δηλ ειναι τα πραγματα.
εγω παντως "ζηταω" πρωταθλημα ,αν ειναι να γλυτωσουμε λεφτα και να το χασουμε δεν ...
και τοτε με τσιμιροτ τον δωσαμε για 2.5(αληθεια μεταπωληση βαλαμε;) και τελικα μας κοστισε μουλεν+ ενας χρονος βερνμπλουμ + ο φερομενος νεος
απο δε αποτελεσματα αγνωστο,στο πρωταθλημα καλυτερα μαλλον δεν γινοταν.
σχετικα δηλ ειναι τα πραγματα.
ρε παλαιολογε εχεις φαει σκαλωμα ρε φιλε.τι πραμα ειναι αυτο?
οκ παικταρας ο μπεργκ, γκολτζης κλπ κανεις δε διαφωνει.δυο χρονια ομως ηταν χαλαρουιτα μπαλιτσα σε αστειο πρωταθλημα.αν το πεις πρωταθλημα.ειναι 33 και και γνωστος γυαλινος.και ζηταει να εναν σκασμο λεφτα απ'οτι λενε για να το εχουμε ντε και καλα εδω μεχρι τα 35+ του.μπορει δε μπορει.
Σου εγγυηθηκε εσενα κανενας οτι δε θα τραυματιστει μετα απο τετοιο διετη χαβαλε οταν ερθει εδω με τα δρεπανια τα κορακια και τα χωραφια?Θα μπει αμεσως να παιξει μετα απο δυο χρονια χαλαρης μπαλιτσας?Εη μηοως εχει καποιο συμβολαιο με το πρωταθλημα?Τον παρουσιαζεις σαν σιγουρη και αχαστη συνταγη επιτυχιας ρε παιδι μου.μυστηριο πραμα.
οταν παιρνεις εναν παικτη υποτιθεται κοιτας τα παντα.Δηλαδη ρε πουστη μου μοιαζει σαν να το κανετε επιτηδες ωρες ωρες.δε μου παιρνετε τον επιθετικο μου και εγω θα λεω οτι ολοι οι αλλοι ειναι σκατα σκατα σκατα.
υγ.επισης αυτο το "εγω ζηταω πρωταθλημα" ε ειναι παιδιαστικο συγνωμη κιολας.εγω δηλαδη που γουσταρω και μπονατινι δε θελω πρωταθλημα.θελω ο κυριος ιγνατιεβιτς να κανει οικονομια.δε θελω πρωταθλημα.καλα ειμαστε κ ετσι.μπονατινι=νοικοκυριο.μπεργκ=πρωταθλημα και σπαταλες.σε ποιον να το πεις δηλαδη.
οκ παικταρας ο μπεργκ, γκολτζης κλπ κανεις δε διαφωνει.δυο χρονια ομως ηταν χαλαρουιτα μπαλιτσα σε αστειο πρωταθλημα.αν το πεις πρωταθλημα.ειναι 33 και και γνωστος γυαλινος.και ζηταει να εναν σκασμο λεφτα απ'οτι λενε για να το εχουμε ντε και καλα εδω μεχρι τα 35+ του.μπορει δε μπορει.
Σου εγγυηθηκε εσενα κανενας οτι δε θα τραυματιστει μετα απο τετοιο διετη χαβαλε οταν ερθει εδω με τα δρεπανια τα κορακια και τα χωραφια?Θα μπει αμεσως να παιξει μετα απο δυο χρονια χαλαρης μπαλιτσας?Εη μηοως εχει καποιο συμβολαιο με το πρωταθλημα?Τον παρουσιαζεις σαν σιγουρη και αχαστη συνταγη επιτυχιας ρε παιδι μου.μυστηριο πραμα.
οταν παιρνεις εναν παικτη υποτιθεται κοιτας τα παντα.Δηλαδη ρε πουστη μου μοιαζει σαν να το κανετε επιτηδες ωρες ωρες.δε μου παιρνετε τον επιθετικο μου και εγω θα λεω οτι ολοι οι αλλοι ειναι σκατα σκατα σκατα.
υγ.επισης αυτο το "εγω ζηταω πρωταθλημα" ε ειναι παιδιαστικο συγνωμη κιολας.εγω δηλαδη που γουσταρω και μπονατινι δε θελω πρωταθλημα.θελω ο κυριος ιγνατιεβιτς να κανει οικονομια.δε θελω πρωταθλημα.καλα ειμαστε κ ετσι.μπονατινι=νοικοκυριο.μπεργκ=πρωταθλημα και σπαταλες.σε ποιον να το πεις δηλαδη.
Είναι λογικό αυτό macho. Οι καλοί παίκτες θέλουν να εξαντλουν τις πιθανότητες ενός καλύτερου πρωταθλήματος. Άρα η θα πληρώσεις μεγαλύτερο ποσό για να τον δελεασεις η αλλιως θα πας στη δεύτερη επιλογή. Ωστόσο αυτή η μετάβαση καθυστερεί τόσο πολύ που μετά και κάνει και τη δεύτερη επιλογη ακριβότερη λόγω κι άλλων μνηστήρων. Έτσι καταλήγουμε με τις δεύτερες στη τιμή των πρώτων. Αυτό δε γίνεται μόνο το Γενάρη που ναι λογικό, αλλά κ το καλοκαίρι. Δεν είναι 5 Γενάρη για να πούμε ότι βιάστηκε ο παίκτης να έρθει... Μακαρι πάντως όποιος κ να ναι να βοηθήσει την ομάδα άμεσα...Macho έγραψε:Χαφ, με τα χαρακτηριστικά που όλοι λίγο πολύ όλοι επιθυμούν, εχουν βρει.
Με απόλυτη βεβαιότητα.
Και πρόταση κάναμε.
Και αποδεκτή έγινε.