Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Το έγραψα και στο τόπικ του. Σαν τον παλιό καλό ΠΑΟΚ καιρό. Ουδέν αξιόλογο σήμερα. ΄
Πήρε λίγο τα πάνω του στο τέλος. Βέβαια τον έσωσε ο Μούγιακιτς και ο τερματάς στο γκολ γιατί το τελείωμά του ήταν ερασιτεχνικό
Πήρε λίγο τα πάνω του στο τέλος. Βέβαια τον έσωσε ο Μούγιακιτς και ο τερματάς στο γκολ γιατί το τελείωμά του ήταν ερασιτεχνικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 12 Ιαν 2019, 20:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Notorious4
Ελπίζω να είδες και τραγικό τελείωμα του στο 2-2wickerman έγραψε:Σήμερα είναι άθλιος ο Ατρόμητος οπότε δεν μπορεί να βγει κανενός είδους συμπέρασμα. Βασικά έχει παίξει κι έξυπνα ο Παναιτωλικός. Δηλαδή την σέντρα μισό γκολ που έβγαλε και το έχασε ο Madson εξ επαφής δεν την είδες; Το πρώτο γκολ από ενέργεια του Κουλούρη ξεκινάει επίσης. Ρισβάνη γελάει ο κόσμος μεγάλε. Δύο γκολ φάγατε επειδή κοιμόσουν και δεν τραβήχτηκες για το offside trap. Άμα δεν μπορείς γίνε κομμωτής.
Εννοείται ότι το είδα, αλλά ή κίνηση του ήταν πολύ σωστή κι ας την τελείωσε άθλια την φάση. Αν ήταν άλλος επιθετικός μπορεί να μην είχε γίνει καν φάση το συγκεκριμένο. Δεν μου λέει κάτι, όλοι οι επιθετικοί χάνουν γκολ. Το βασικό είναι να μπαίνει στις φάσεις και σήμερα νομίζω ότι είναι σχεδόν σε όλες μέσα.
Ο Κουλουρης μια χαρα ειναι και σημερα, για τον Ατρομητο. Εμενα αυτος που δεν μου εχει κανει ΠΟΤΕ θετικη εντυπωση καθε φορα που βλεπω τους περιστεριωτες ειναι ο Γιαννουλης.
- Notorious4
Joshua και εμένα δεν με συγκινεί.
άσε που μαρκάρει πολύ σκληρά και άμα ήταν στον ΠΑΟΚ θα είχε γεμίσει ένα τσουβάλι κάρτες.
άσε που μαρκάρει πολύ σκληρά και άμα ήταν στον ΠΑΟΚ θα είχε γεμίσει ένα τσουβάλι κάρτες.
- buffalobill4
Ο κουλουρης εχει παρει φουλ ψυχολογια και αυτο φαινεται ξεκαθαρα στις κινησεις του και στις πασες του.
Τωρα για τον ΠΑΟΚ δεν ξερω αν κανει, αν μπορεσει να σταθεροποιηθει ακομα και να βελτιωθει θα την παρει την ευκαιρια του.
Ο Γιαννουλης βγαζει ματια οντας ο πιο φερελπις ελληνας εδω και δυο χρονια. Επιθετικογενες μπακ με καταπληκτικη σεντρα και στημενα. Εχει αρνητικα αφου ειναι πολυ αδυναμος αλλα αυτο δουλευεται. Αυτος θα γυρισει σιγουρα
Τωρα για τον ΠΑΟΚ δεν ξερω αν κανει, αν μπορεσει να σταθεροποιηθει ακομα και να βελτιωθει θα την παρει την ευκαιρια του.
Ο Γιαννουλης βγαζει ματια οντας ο πιο φερελπις ελληνας εδω και δυο χρονια. Επιθετικογενες μπακ με καταπληκτικη σεντρα και στημενα. Εχει αρνητικα αφου ειναι πολυ αδυναμος αλλα αυτο δουλευεται. Αυτος θα γυρισει σιγουρα
Με το Βαγγέλα τι έγινε? Βλέπω στο SDNA ότι παρακολουθούσε παιχνίδι της Φόρεστ.Τζάμπα του κρατήσανε το διαβατήριο? Με ταυτότητα ταξιδεύει? Και στον έλεγχο δεν υπάρχει κανένα κοντρόλ για όσους τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα? Μπορεί να ταξίδευσε με το Noor και δεν τον πήραν χαμπάρι
Δεν εχω παρακολουθησει στατιστικα αλλα εχω την εντυπωση πως σε καθε παιχνιδι ο Γιαννουλης πρεπει να κανει και εγω δεν ξερω ποσες σεντρες.Εχω δει και καλες και αλλες να πηγαινουν στα πουλια αλλα ειδικα η αμυντικη του συμπεριφορα καθε φορα που παιζει με ποιοτικο αντιπαλο ειναι χειροτερη απο του Κιτσιου.buffalobill4 έγραψε:Ο κουλουρης εχει παρει φουλ ψυχολογια και αυτο φαινεται ξεκαθαρα στις κινησεις του και στις πασες του.
- sourmenetes
- Moderator
Μπροστα εχεις καλες σεντρε ο γιαννουλης.
Πισω και γω βλεπω κενα
Πισω και γω βλεπω κενα
- ΑποστόληςΑ
Ο Γιαννούλης θα μας βοηθήσει σε παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες που χρειαζόμαστε full-back.
- giagoylas4
Ρε εδώ παίζαμε με βασικό Μπακ τον λεοβατς...τι να λέμε τώρα
Προσωπικά ο Γιαννούλης Μ αρέσει πολύ.
Ναι έχει θέματα πίσω, αλλά η άμυνα είναι και θέμα εμπειρίας.
Έχει όμως ταχύτητα,τεχνική,πολύ καλό πόδι και πνευμονια.
Όσο για τον Κουλούρη... δεν υπάρχουν πολλοί 22χρονοι Μ αυτά τα στοιχεία
Προσωπικά ο Γιαννούλης Μ αρέσει πολύ.
Ναι έχει θέματα πίσω, αλλά η άμυνα είναι και θέμα εμπειρίας.
Έχει όμως ταχύτητα,τεχνική,πολύ καλό πόδι και πνευμονια.
Όσο για τον Κουλούρη... δεν υπάρχουν πολλοί 22χρονοι Μ αυτά τα στοιχεία
Ιδανικος για 3-5-2 ο γιαννουλης πιστευω. Ουτε καθαρο μπακ, ουτε καθαρο χαφ.
- buffalobill4
εχει βρετανικο διαβατηριο αδερφε ο χοντροςseaman έγραψε:Με το Βαγγέλα τι έγινε? Βλέπω στο SDNA ότι παρακολουθούσε παιχνίδι της Φόρεστ.Τζάμπα του κρατήσανε το διαβατήριο? Με ταυτότητα ταξιδεύει? Και στον έλεγχο δεν υπάρχει κανένα κοντρόλ για όσους τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα? Μπορεί να ταξίδευσε με το Noor και δεν τον πήραν χαμπάρι
Γεγονός είναι ότι του κράτησαν το διαβατήριο χωρίς να έχει επικυρωθεί η απόφαση για την απαγόρευση εξόδου και για αυτό το λόγο έχει προσφύγει στο ΣΤΕ για να του το επιστρέψουν. Τώρα ή το Βρετανικό που λες χρησιμοποιεί ή με την ταυτοτητούλα του πορεύεται. Πάντως είμαστε φοβερό κράτος. Σου κρατώ το διαβατήριο για να μην την κάνεις, αλλά δεν στο απαγορεύω
Το ΣΤΕ νομίζω έχει αποφασίσει προ μηνός για το θέμα αυτό. Το διαβατήριο κρατείται.seaman έγραψε:Γεγονός είναι ότι του κράτησαν το διαβατήριο χωρίς να έχει επικυρωθεί η απόφαση για την απαγόρευση εξόδου και για αυτό το λόγο έχει προσφύγει στο ΣΤΕ για να του το επιστρέψουν. Τώρα ή το Βρετανικό που λες χρησιμοποιεί ή με την ταυτοτητούλα του πορεύεται. Πάντως είμαστε φοβερό κράτος. Σου κρατώ το διαβατήριο για να μην την κάνεις, αλλά δεν στο απαγορεύω