Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giagoylas4 έγραψε:Αν και θεωρώ τον λουτσεσκου πολύ καλό προπονητή,θα πω πάραυτα ότι είναι μεγάλη ήττα του που δεν κατάφερε να εντάξει στο σύνολο και να πάρει πράγματα από έναν αμυντικό που ήταν βασικός για χρόνια στην Διναμό και στην εθνική Ουκρανίας.
Το να έχω ως τρίτο στόπερ τον Τόσκα που είναι λίγο πιο ψηλός από τον Βιερίνια ( αλλά δηλώνει 181) είναι επικίνδυνο
it takes two to tango.
O τύπος ήρθε εδώ και νόμιζε ότι θα είναι ο ''γιος του πάρτα όλα''.
Ε, έτσι δεν γίνεται δουλειά.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

@Sera έχω πεθάνει στα γέλια με το βιντεακι και το σχόλιο.

Διάβασα το άρθρο που αναφέρει τη φράση "δεν γνωρίζουν οι του Παναθηναϊκού τι ισχύ έχει το χαρτί που έχουν στα χέρια τους" αναφερόμενοι στη "ρήτρα" του Μπεργκ.

Για τελευταία φορά, μόνο PR, ούτε ευρώ δεν θα πάρουν εφόσον τελικά πάμε στο plan b. Θα βρούμε φόρμουλα για Κάτσε καθώς δεν γνωρίζουν ακόμη τι θα γίνει το καλοκαίρι με το ban και όσο για Σιαμπάνη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Του ετριξαν τα δόντια λίγο καιρό πριν και ξαφνικά αυτός και ο ατζέντης του ως δια μαγείας τηρούν πιο low prοfile στάση.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Δεν ξέρω μπορεί να έχεις και δίκιο
Εγώ ξέρω ότι ο παίκτης έπαιξε τρία ματς στα προκριματικά που ήταν πολύ καλός.
Δεν έπαιξε στα ματς με την Μπενφίκα και το πληρώσαμε γιατί ο βαρελα δεν μπορούσε να ματσαρει τον ζαρντελ.
Έπαιξε άλλα δύο στο πρωτάθλημα,πάλι ήταν πολύ καλός και μετά Κάσπερ το φαντασματάκι και τον Κρέσπο να έχει περισσότερα λεπτά και από τον Πασχαλάκη.
Και να μου λέει εμένα ο προπονητής ( λες και είμαι κανένα λάχανο) ότι ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε και Ελλάδα και Ευρώπη...την στιγμή που στην Ευρώπη είχε την τύχη να ανταγωνιστεί ομάδες όπως η βιντι και η Μπάτε.
Και τώρα να παρακαλάμε μην πάθει τίποτα ο βαρελα και να έχει το μυαλό του εδώ γιατί δεν έχουμε άλλο στόπερ με τα χαρακτηριστικά του
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έ είσαι λίγο υπερβολικός όσον αφορά τις καλές του εμφανίσεις...
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Για μένα μέχρι το παιχνίδι με το σκουλήκι ήταν πολύ καλός.
Το τι έγινε από εκείνη την μέρα και μετά και εξαφανίστηκε μόνο ο λουτσεσκου ξέρει
Δεν λέω ότι ήταν καλύτερος του Κρέσπο ή του Βαρελα ( ο οποίος βαρελα φέτος δεν έχει την περσινή εικόνα) αλλά από τα 30 παιχνίδια που παίξαμε θα μπορούσε να είχε δώσει ανάσες από 7-8 παιχνίδια στον καθένα.

Τέλος πάντων τώρα ας αρκεστεί ο λουτσεσκου με Τόσκα και Μαλεζά πίσω από το βασικό δίδυμο λόγω των κολληματων του,όπως έμεινε και με δύο χαφ γιατί έλεγε ότι τα τα 4 είναι υπεραρκετά... και ας ελπίσουμε να μην δούμε το μεγαλύτερο αυτογκόλ στην ιστορία της ομάδας
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Off topic αλλά να σου πω για τον Βαρέλα ότι ξεκίνησε άσχημα την χρονιά διότι με την έλευση του Χατσερίδη αναγκάστηκε να πάει αριστερός κεντρικός αμυντικός...θέση στην οποία δεν μπορούσε να αποδώσει το ίδιο καλά με δεξιά.. Εκεί που παίζει δηλαδή σαν δίδυμο με τον Κρέσπο...κι εδώ είναι η ένστασή μου από το καλοκαίρι..έχεις τον mvp της χρονιάς και θέλεις να τον πλαισιώσεις με έναν καλύτερο κεντρικό αμυντικό..πάρε κάποιον που να παίζει αριστερά..Μην τον αλλάζεις θέση..Και αν μου πει κάποιος ότι σιγά την διαφορά δεξιά με αριστερά, δεν είναι το ίδιο..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

[quote="sourmenetes"
sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Τι νεκρα ειναι αυτη? Πως θα περασει η ωρα μεχρι το αυριανο παιχνιδι?
Λογικα μεσα στο σκ δε θ ανακοινωθει κατι.μετα το ματς θεωρω πως θα εχουμε ανακοινωσεις.
Αν ερθει κανα κλαρινο να δεις ανακοινωσεις.[/quote]
Και τι εγινε αν ερθει κλαρινο;;;

Θα παρουμε αλλους παικτες.;;;

Και γιατι να σκεφτομαστε οτι θα γινει κλαρινο..;;;[/quote]

Τωρα πως το ΑΝ το εκανες ΘΑ εσυ ξερεις. Δηλαδη η ηττα δεν ειναι πιθανο αποτελεσμα, με βαση τα προβληματα μας. Λιγο ξεμπερδεψου, αλλο ο ρεαλισμος πιθανοτητων και αλλο το τι θελουμε
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

evripidis4 έγραψε:Off topic αλλά να σου πω για τον Βαρέλα ότι ξεκίνησε άσχημα την χρονιά διότι με την έλευση του Χατσερίδη αναγκάστηκε να πάει αριστερός κεντρικός αμυντικός...θέση στην οποία δεν μπορούσε να αποδώσει το ίδιο καλά με δεξιά.. Εκεί που παίζει δηλαδή σαν δίδυμο με τον Κρέσπο...κι εδώ είναι η ένστασή μου από το καλοκαίρι..έχεις τον mvp της χρονιάς και θέλεις να τον πλαισιώσεις με έναν καλύτερο κεντρικό αμυντικό..πάρε κάποιον που να παίζει αριστερά..Μην τον αλλάζεις θέση..Και αν μου πει κάποιος ότι σιγά την διαφορά δεξιά με αριστερά, δεν είναι το ίδιο..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα διαφωνήσω φίλε μου
Μόλις σε τρία ευρωπαϊκά ματς έπαιξαν μαζί και αναγκάστηκε να παίξει αριστερά ο βαρελα και σε αυτά δεν ήταν κακός ο βαρελα.
Στα χειρότερα του παιχνίδια όπως εδώ με μπενφικα,με Μπάτε , με βιντι και κάποια στο πρωτάθλημα έπαιζε στα δεξιά.
Αντίθετα ο Κρέσπο φέτος είναι ο ηγέτης της άμυνας όπου σε όλα τα ματς ( πλην το ματς με γαύρο όπου πήγε να τον εκθέσει ο προπονητής που τον είχε να μαρκάρει στα στημένα έναν πολύ πιο ψηλό και δυνατό παίκτη) είναι πραγματικά αρχοντικος
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για τον Χάτσε εγώ πιστεύω πως δεν είχε κακές εμφανίσεις αλλά άτυχες στιγμές όπως πχ με Τσέλσι. Θα μου πείτε ο αμυντικός κρίνεται από λίγες φάσεις σε κάθε ματς και θα συμφωνήσω, αλλά δεν ήταν η "τρύπα" και η μόνιμη πηγή κινδύνου της ομάδας. Πιστεύω εν μέρη δικαιολογείται γιατί είχε θέματα προσαρμογής (πώς είναι δυνατόν να έρχονται παίκτες που δεν μπορούν να συνεννοηθούν παρά με 1 συμπαίκτη τους;) και έπεσε σε μία πολύ καλή δυάδα κεντρικών αμυντικών οπότε τα όποια λάθη του φαινόντουσαν πολύ περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Η απαξίωση του Χατσεριδη έγινε ξεκάθαρα εκτός γηπέδου, στα ραδιοφωνα και στα σάιτ. Όχι ότι είναι και ο μπεκενμπαουερ, αλλα στην χειρότερη περίπτωση είναι μέτριος μέχρι στιγμής. Κάτι που δικαιόλογείται από τον χρόνο προσαρμογής, το ότι δεν ήξερε αγγλικά κλπ (Για όσους έχουν παίξει ξέρουν τι γίνεται σε μια όμαδα αν δεν μιλάει το σεντερμπακ). Ούτε ένα άρθρο δεν έχει βγεί όμως για να το δικαιολογήσει ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι τα ραδιόφωνα και τα σάιτ συμβουλεύεται ο Λουτσεσκου και τον αφήνει εκτός αποστολης σε κάθε αγώνα εδώ και καιρό...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Napoli4 έγραψε:Για τον Χάτσε εγώ πιστεύω πως δεν είχε κακές εμφανίσεις αλλά άτυχες στιγμές όπως πχ με Τσέλσι. Θα μου πείτε ο αμυντικός κρίνεται από λίγες φάσεις σε κάθε ματς και θα συμφωνήσω, αλλά δεν ήταν η "τρύπα" και η μόνιμη πηγή κινδύνου της ομάδας. Πιστεύω εν μέρη δικαιολογείται γιατί είχε θέματα προσαρμογής (πώς είναι δυνατόν να έρχονται παίκτες που δεν μπορούν να συνεννοηθούν παρά με 1 συμπαίκτη τους;) και έπεσε σε μία πολύ καλή δυάδα κεντρικών αμυντικών οπότε τα όποια λάθη του φαινόντουσαν πολύ περισσότερο.
Και ο Ζαμπρανο δύο ατυχές στιγμές είχε και καρατομηθηκε σε χρόνο dt.Αυτο με τη μη γνώση αγγλικών δεν το γνώριζαν αυτοί που έκαναν την μεταγραφή του;κάποιους ερασιτεχνικός χειρισμούς δεν μπορώ να τους καταλάβω ρε γαμωτο
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

paoki_ έγραψε:Η απαξίωση του Χατσεριδη έγινε ξεκάθαρα εκτός γηπέδου, στα ραδιοφωνα και στα σάιτ. Όχι ότι είναι και ο μπεκενμπαουερ, αλλα στην χειρότερη περίπτωση είναι μέτριος μέχρι στιγμής. Κάτι που δικαιόλογείται από τον χρόνο προσαρμογής, το ότι δεν ήξερε αγγλικά κλπ (Για όσους έχουν παίξει ξέρουν τι γίνεται σε μια όμαδα αν δεν μιλάει το σεντερμπακ). Ούτε ένα άρθρο δεν έχει βγεί όμως για να το δικαιολογήσει ;)
Επαγγελματίας είναι που ήθελε να βγει εκτός Ουκρανίας και πέρσι τέτοιο καιρό ήξερε ότι δεν θα ανανεώσει με τους Ουκρανους. Έπρεπε να στρωθει και να μάθει έστω τα βασικά Αγγλικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Ο Χατσεριδι θα φυγει το ερωτημα ειναι αν θα αποκτηθει στοπερ στη θεση του.Στην αποστολη σημερα βρισκονται 8 μεσοεπιθετικοι και ο Ουκρανος ειναι εκτος.Λετε να παρουμε Πασαλιδη? ;)
Μελιόπουλος
Ο Χριστός και η μάνα του!Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα...
boogeyman77
Επικοινωνία:

maceio έγραψε:να παρουμε και λουκας μαζι με ενρικε ...ο Καντουρι φευγει για να αδειασει θεση ή να μην χαρω ?
Οι Μαροκινοι δεν θεωρούνται ξένοι!Αλλά και πάλι έχει βελγικό διαβατήριο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”