Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Γενικες προτασεις λειτουργιας φορουμ
Όντος ο Μανώλης έβαλε σήμερα το πρώτο του λουκέτο! Άντε και Μέγας Λουκετιάδης!

Re: Νέο φόρουμ
Παίδες παρατηρήθηκε το πρόβλημα να γίνεται αυτόματο log out στο forum όταν έκανε κάποιος refresh ή προσπαθούσε να ποστάρει ..
Παρακαλούνται όσοι είχαν το πρόβλημα, να σβήσουν τα cookies τους και να κλείσουν και ξανά ανοίξουν τον firefox και το πρόβλημα θα έχει λυθεί!
Παρακαλούνται όσοι είχαν το πρόβλημα, να σβήσουν τα cookies τους και να κλείσουν και ξανά ανοίξουν τον firefox και το πρόβλημα θα έχει λυθεί!
Έχω φάει κόλλημα με τα ξεκλείδωτα άχρηστα τόπικ που δεν αποσκοπούν σε καμιά πληροφόρηση και την ζωή μας δυσκολότερη την κάνουν.
Γιατί δεν κλειδώνετε ή δεν διαγράφετε αχρείαστα τόπικ?
Ποιο το σκεπτικό?
Γιατί αν αρχίσω να γράφω για το Θερμαικός-ΠΑΟΚ φιλικό πέρσι ποιο ήταν το σκορ θα μου σβήσετε το πόστ?
Είναι ανοιχτό και έχω δικαίωμα στην πληροφόρηση να θυμηθώ.
Τους εαυτούς σας θα βοηθήσετε και εμάς στα ψαξίματα μας.
Γιατί δεν κλειδώνετε ή δεν διαγράφετε αχρείαστα τόπικ?
Ποιο το σκεπτικό?
Γιατί αν αρχίσω να γράφω για το Θερμαικός-ΠΑΟΚ φιλικό πέρσι ποιο ήταν το σκορ θα μου σβήσετε το πόστ?
Είναι ανοιχτό και έχω δικαίωμα στην πληροφόρηση να θυμηθώ.
Τους εαυτούς σας θα βοηθήσετε και εμάς στα ψαξίματα μας.
Yiankos έγραψε:Παίδες παρατηρήθηκε το πρόβλημα να γίνεται αυτόματο log out στο forum όταν έκανε κάποιος refresh ή προσπαθούσε να ποστάρει ..
Στη ζωή σου gash μπορεί να θέλεις κάγκελα για να περπατάς .. Πρέπει και σε ολόκληρο το φόρουμ να κλειδώσουμε τα τόπικ που δεν πρέπει να ποσταριστούνε;
Αν δεν ποστάρατε σε τόπικ που δεν πρέπει, τότε κανένα τόπικ δεν θα ήταν κλειδωμένο και δεν θα χρειάζονταν καν αυτή η λειτουργία!
Αν δεν ποστάρατε σε τόπικ που δεν πρέπει, τότε κανένα τόπικ δεν θα ήταν κλειδωμένο και δεν θα χρειάζονταν καν αυτή η λειτουργία!
Κι εγώ μόλις τα κατάφερα από χθες το βράδυ..
Ευχαριστώ και τον Ζορρό για τη βοήθεια!!!
Ευχαριστώ και τον Ζορρό για τη βοήθεια!!!
- thanasisp04
Yiankos έγραψε:Yiankos έγραψε:Παίδες παρατηρήθηκε το πρόβλημα να γίνεται αυτόματο log out στο forum όταν έκανε κάποιος refresh ή προσπαθούσε να ποστάρει ..
Γιατί δεν υπάρχει πλέον στην 1η σελίδα πίνακας περιεχομένων με τις ενεργές ενότητες του φόρουμ?

Αν δεις τα προηγούμενα ποστ στα τόπικ περί φόρουμ - σάιτ το έχουμε πει πολλάκις ...
Υπήρχε ένα πρόβλημα όταν έβγαιναν έξω και έπεφτε το σάιτ, σε λίγες μέρες όμως θα είναι κανονικά στην κεντρική όπως παλιά.
Λίγη υπομονή και πολύ κουράγιο στον stallion αν και τα δύσκολα περάσανε!
Υπήρχε ένα πρόβλημα όταν έβγαιναν έξω και έπεφτε το σάιτ, σε λίγες μέρες όμως θα είναι κανονικά στην κεντρική όπως παλιά.
Λίγη υπομονή και πολύ κουράγιο στον stallion αν και τα δύσκολα περάσανε!