Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Jack_riper
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Είχε αναφερθεί ότι ο λουτσεσκου πήρε στις προπονήσεις εναν κεντρικό απο τους μικρούς.τον θεοδωριδη ή τον μιχαηλιδη νομίζω.μπορει να σκέφτονται να πάνε με τοσκα και μαλεζα και εναν πιτσιρικά.λάθος για μένα αν το πάνε έτσι.
Φίλε γκίκα και σε μένα αρέσει αυτή η κατάσταση. Και είναι το αντίθετο από αυτό που πρέπει να γίνεται αυτή τη στιγμή. Ειμαστε τζάνκια μεταγραφών και επειδή το σκεφτόμουν, υπάρχει λογική εξήγηση. Μην παίρνοντας τίτλους αλλά παραμένοντας ρομαντικά αισιόδοξοι, κάθε χρόνο περιμέναμε τους παίκτες που θα έρθουν και θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Αυτό οδήγησε στο να παίρνουμε την όποια χαρά προτού καν αρχίσει το πρωτάθλημα από τα ονόματα και τη μεταγραφολογία που ανανέωνε την ελπίδα. Πλέον έχουμε εθιστεί σε αυτό και παρότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ πάντα μας "φτιάχνει" το νέο όνομα. Ελπίζω αυτό το σύνδρομο να φύγει όταν επιτέλους σηκώσουμε το πρωτάθλημα.gika έγραψε:Της πόρνης γίνεται.
Νομίζω αυτή η κατάσταση αρέσει μόνο σε μένα και στους μάνατζερς.
Παιδιά ο Ενρίκε είναι αριστερός εξτρέμ και θα χτυπά τα στημένα που θέλουν αριστερό που δεν έχουμε. Δε θα επηρεάσει Λημνιό και Ζάμπα.
Δηλαδη χαλαει το μπονατινι για τα λεφτα ρνω εχουμε παρει 9 εκ απο πριγιο?τι να πω μαλλον θελουμε να χασουμε το πρωταθλημα
- ΑποστόληςΑ
- giagoylas4
Ο σαχοφ θέλει να φύγειjoshua έγραψε:[quote="giagoylas4"Οχι και εσυ ρε, ειπαμε ειναι ικανοι για πολλα, αλλα να αφησουν και την ομαδα με 2 χαφ μεχρι να ερθει τριτος,οκ δεν παιζει...joshua έγραψε:ΣαχφTupac έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για πιθανή μετακίνηση του Αμρ Ουάρντα στο εξωτερικό, όμως άλλος παίκτης που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά σε μεταγραφή
Σπορτιμε[/quo
Ναι να δωσουμε και τον Χατσεριδη να ψαχνουμε και στοπερ μετα...Η ονειρωξη του george4
Πιστεύω ότι γι αυτό τον λόγο είναι στο προσκήνιο το όνομα του Κροάτη.
Βέβαια ι λουτσεσκου μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χρειαστεί να βάλει δύο νέα χαφ στην ομάδα πρέπει να τον έχει πιάσει πανιοος
- ΑποστόληςΑ
Αν και σουτάρει και με τα 2 πόδια, νομίζω πως το καλό του είναι το αριστερό. Όταν δε, παίζουμε με βάζελο και χανούμι το καλό είναι το μεσαίοΑποστόληςΑ έγραψε:Δεξί πόδι έχει ο Ενρίκε.
Καποτε ημασταν 18 βαθμους πισω απο την κορυφη, χωρις λεφτα για κινησεις..και μεσα στις μεταγραφες βγαζαμε τρελα κ γουστα.
Τωρα, με πακετο και στο +8 μετα απο ...πάντα, κλαιγομαστε και τα βρισκουμε ολα στραβα κι αναποδα.
Επειδη καθε που μπαινω απλα χαλαει η διαθεση μου κ ξενερωνω με τον ΠΑΟΚ (ενω επρεπε απλα να ξενερωνω με...σας
) ραντεβου 1 φλεβαρη.
Τις μεταγραφες στην τελικη τις μαθαινεις κι απ'τα αρδ.
Ευχομαι μονο , επειδη πολυς λογος γινεται για το..καρμα εδω κ 7 μηνες, να μην μπορουμε να το επηρεαζουμε τοσο πολυ οσο ισχυριζονται οι ανατολιτες σοφοι. Οποιον νεο ή παλιο πιασαμε φετος στο στομα μας λογω αποδοσης τον στειλαμε στα πιτς..κι αρχιζουμε να ξεμενουνε επικινδυνα.
Αντε, καλο μαλλιοτραβηγμα...
Τωρα, με πακετο και στο +8 μετα απο ...πάντα, κλαιγομαστε και τα βρισκουμε ολα στραβα κι αναποδα.
Επειδη καθε που μπαινω απλα χαλαει η διαθεση μου κ ξενερωνω με τον ΠΑΟΚ (ενω επρεπε απλα να ξενερωνω με...σας
Τις μεταγραφες στην τελικη τις μαθαινεις κι απ'τα αρδ.
Ευχομαι μονο , επειδη πολυς λογος γινεται για το..καρμα εδω κ 7 μηνες, να μην μπορουμε να το επηρεαζουμε τοσο πολυ οσο ισχυριζονται οι ανατολιτες σοφοι. Οποιον νεο ή παλιο πιασαμε φετος στο στομα μας λογω αποδοσης τον στειλαμε στα πιτς..κι αρχιζουμε να ξεμενουνε επικινδυνα.
Αντε, καλο μαλλιοτραβηγμα...
- episimos73
Δεξιοπόδαρος κανονικότατος ο τρελοβραζιλιάνος. Εμένα μ' αρέσει πάντως.Napoli4 έγραψε:Αν και σουτάρει και με τα 2 πόδια, νομίζω πως το καλό του είναι το αριστερό. Όταν δε, παίζουμε με βάζελο και χανούμι το καλό είναι το μεσαίοΑποστόληςΑ έγραψε:Δεξί πόδι έχει ο Ενρίκε.
Δε ποδαρ ο ενρικε. Μέτριο αριστερό
Τον έκοψε ο κουτσος το καλοκαίρι κ τον φέρνουν πίσω τώρα να κανει τι;;
Τον έκοψε ο κουτσος το καλοκαίρι κ τον φέρνουν πίσω τώρα να κανει τι;;
- paok re niamou
παρα πολυ ωραια αναλυση αυτη την στιγμη στον αρενα, ποσο λαθος διαχειρηση εγινε με τον Ακπομ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης