Συμφωνώ σε όλα.Dimg4 έγραψε:Το μοναδικο κανονικο αριστερο εξτρεμ στο ροστερ! Καλως τν ενρικε, ελπιζω αποχωρηση καντουρι αν κ μυριζομαι ντιμπινται
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ σε όλα.Dimg4 έγραψε:Το μοναδικο κανονικο αριστερο εξτρεμ στο ροστερ! Καλως τν ενρικε, ελπιζω αποχωρηση καντουρι αν κ μυριζομαι ντιμπινται
Μου έφτιαξες το κέφι. Πες μου και 5 νούμεραMacho έγραψε:Μην παίρνετε και όρκο πως τα χαφ θα είναι μονός αριθμός..
5 γκολ και 2 κερδισμενα πεναλντι στο ρελαντι.MANIAKOS έγραψε:Σας αρέσει ο ενρικε;;
Δεξί μπακ Λημνιός ξεχαστε τον ,δεν κάνει γιατί δεν έχει καμία αμυντική προσήλωση.Το παιδί μια χαρά είναι για εξτρέμ ,αν δουλέψει τα τελειώματα του θα είναι αυτό που πρέπει.thomkat έγραψε:Επιστροφή Pedro, μου μυρίζει Λημνιός για δεξί μπακ. Πάντως πολλές οι αλλαγές σε μια ομάδα που χρειαζόταν όλο κι όλο μια προσθήκη για να πάρει το πρωτάθλημα απ το Φλεβάρη
Τζάμπα δεν έρχεται γιατί πρέπει να καλύψεις το μισό ετήσιο συμβόλαιο του Ενρίκε που είναι τουλάχιστον διπλάσιο του Ουάρντα. Επομένως αν δεν πέσει ρήτρα για τον Αιγύπτιο θα πρέπει να υπάρξει ενοίκιο τουλάχιστον ίσο με τη διαφορά των δύο συμβολαίων.Besuch 2 έγραψε:Τρελος φευγει τρελος ερχεται,
Απροβλεπτος φευγει, απροβλεπτος ερχεται,
Καποιος που δεν μπορεσε να ενσωματωθει φευγει, καποιος που ειχε προσφερει 5 πραματα ερχεται,
Με λεφτα φευγει, τζαμπα ερχεται
Μονο ερωτηματικο αν ο Λουτσε αλλαξε γνωμη κ σκοπευει να χρησιμοποιησει εναν νεο ουαρντα.
Προσωπικα χαιρομαι.
Ελπίζω ο Μπονατίνι να έρθει πακέτο με το γιό του Μπεμπέτο, λόγω κοινού μάνατζερ και της γνωστής προϊστορίας τους με τον Μπράνκο. Αν έρθουν έτσι τα πράγματα θα κάνω κόμπο την καρδιά μου και για τον Μίσιτςprax έγραψε:dld what do you mean?Macho έγραψε:Μην παίρνετε και όρκο πως τα χαφ θα είναι μονός αριθμός..