Για να κρατήσει Ουαρντα mvp του προηγούμενου πρωταθλήματος και παίκτη που έπαιζε στο Μουντιάλ.Αν έρθει πρόταση με 300000,κορδελακια και στο καλό.Mīngus έγραψε:Πάντως τον Ενρίκε τον έκοψε ο προπονητής το καλοκαίρι. Δεν ξέρω τι λογική έχει αυτή η κίνηση.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- ΑποστόληςΑ
Σ΄εμάς, στο πρώτο του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να έχει 5 γκολ και 4 ή 5 ασίστ. Ναι.μιλάω για το χρονικό διάστημα που κάποιοι είναι απολύτως ανύπαρκτοι και τους δικαιολογούμε λέγοντας ότι δεν έκαναν προτοιμασία με την ομάδα. Και ενώ περίμενα ότι πέρυσι που θα έδενε ακόμη περισσότερο με την ομάδα θα έκαν την σεζόν της ζωής του, εμείς τον δώσαμε. Και φέτος πάλι.
[youtube]MeguPm-J8e8[/youtube]
μονο σε αυτο το βιντεο βλεπουμε περισσοτερη ουσια απο οση εχουν δειξει ουαρντα και καντουρι στον αντιστοιχο χρονο
μονο σε αυτο το βιντεο βλεπουμε περισσοτερη ουσια απο οση εχουν δειξει ουαρντα και καντουρι στον αντιστοιχο χρονο
- theodorosstefan
- Παλαιολόγος
μπερδεμενα πραγματα,οπως και το παιξιμο του
μου θυμιζει εκεινα τα αυτοκινητακια που χαμε μικροι που τα κουρδιζες μεχρι τερμα τα κρατουσες στο χερι και μολις τα απελευθερωνες τρεχαν αφηνιασμενα και ...καρφωνονταν σε μια ευθεια.
ο λουτσεσκου ηδη τον εκοψε,αλλα εδω που φτασαμε με τοσες αποδεσμευσεις φυλαγε τα ρουχα σου
ισως βοηθησει αυτη η αναμπουμπουλα που προκαλει,ιδιως αν ειναι για κανα εικοσαλεπτο σε κρισιμα ματς
για αλλαγη οταν ολα ειναι ψοφια νομιζω ειναι καλη κινηση.δινει ενεργεια
μεχρι εκει...
μου θυμιζει εκεινα τα αυτοκινητακια που χαμε μικροι που τα κουρδιζες μεχρι τερμα τα κρατουσες στο χερι και μολις τα απελευθερωνες τρεχαν αφηνιασμενα και ...καρφωνονταν σε μια ευθεια.
ο λουτσεσκου ηδη τον εκοψε,αλλα εδω που φτασαμε με τοσες αποδεσμευσεις φυλαγε τα ρουχα σου
ισως βοηθησει αυτη η αναμπουμπουλα που προκαλει,ιδιως αν ειναι για κανα εικοσαλεπτο σε κρισιμα ματς
για αλλαγη οταν ολα ειναι ψοφια νομιζω ειναι καλη κινηση.δινει ενεργεια
μεχρι εκει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 11 Ιαν 2019, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λιγη αναρχια την θελουμε μπροστα εχουμε γινει τελειως προβλεψιμοι, ο Luce μπορει να μην τρελενεται αλλα μια αλλαγη πολυτελειας θα τον χαλαγε. Warda μακαρι να φυγει. Ο Καντουρι αποκλειεται να φυγει τωρα, ασε που τον εχει αγαπη ο Luce και θα χαλασει και ομοιογενεια. Παντως ο Καντουρι αρχισε καπως καλα φετος αντε να δουμε μπας και στροφαρει καθολου. Χαφ οντως χρειαζομαστε 2 αλλα εδω δεν βρισκουν ενα παντως Misic μακρυα ας φερουν Oliveira και εναν ακομη σε κοφτη.
Μην λες τέτοια και τρομάζουμε. Το 0 είναι ζυγός αριθμός...Macho έγραψε:Μην παίρνετε και όρκο πως τα χαφ θα είναι μονός αριθμός..
Ότι και να λέμε για Ενρίκε, υπάρχουν δύο δεδομένα.
Δεν έχουμε θέσεις ξένου.
Δεν έπεισε τον προπονητή του το καλοκαίρι.
Δεν έχουμε θέσεις ξένου.
Δεν έπεισε τον προπονητή του το καλοκαίρι.
Κανένα πρόβλημα τέτοιες πωλήσεις δε δημιουργούν. Αντιθέτως ίσως ευκαιρίες. Το πρόβλημα είναι όταν πουλάς αναντικατάστατους. Τον Ουάρντα τον πιστεύω ως ποδοσφαιριστή, όμως όλοι ξέρουμε τα μυαλά του. Ο Καντουρής αν πουληθεί, δε χρειαζεται καν να αντικατασταθεί. Βαρύδιο στην ομάδα είναι, μαυρόγατα και τον βλέπω ως χαρακτήρα που δεν το έχει σε τίποτα να σου τινάξει τα αποδυτήρια, όπως έκανε ο Τζαβέλλας.Mauricio-8- έγραψε:Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος λογικός τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Ουαρντα και ο Ελ κάντουρι που κάποιοι λέτε για παίκτες κορμού κτλ?
Αν ο Λουτσε δε θέλει Μπεργκ, εκεί η γνώμη του μετράει? Ή μόνο στον Ενρικε, αν ισχύει και αυτο
MANIAKOS έγραψε:Σας αρέσει ο ενρικε;;
εμενα ναι και εχει δειξει οτι μπορει να προσφερει και να αλλαζει εναν αγωνα απο μονος του.
Eντάξει, κάποτε είχαμε βγάλει άχρηστο τον Λούκας Πέρες και τον δώσαμε δανεικό να ψηθεί. Τότε που πανηγυρίζαμε το Πρωτάθλημα στα τέλη Νοεμβρίου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σ΄εμάς, στο πρώτο του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να έχει 5 γκολ και 4 ή 5 ασίστ. Ναι.μιλάω για το χρονικό διάστημα που κάποιοι είναι απολύτως ανύπαρκτοι και τους δικαιολογούμε λέγοντας ότι δεν έκαναν προτοιμασία με την ομάδα. Και ενώ περίμενα ότι πέρυσι που θα έδενε ακόμη περισσότερο με την ομάδα θα έκαν την σεζόν της ζωής του, εμείς τον δώσαμε. Και φέτος πάλι.
-
Gawain1978
Κάπου έχει αρχίσει και εκνευρίζει η κατάσταση.
Μου αρέσει που την επιστροφή του Ενρίκε την προμοταρει ο Γιώργης λες και έρχεται δεν ξέρω γω ποιός.
Οκ καλός παίκτης ο Ενρίκε αλλά τίποτα ιδιαίτερο και λείπει καιρό από την ομάδα , που σε συνάρτηση με την πιθανή αποχώρηση Ουαρντα και την έλευση του αντικαταστάτη του Πριγιο σημαίνει λιγότερη ομοιογένεια.
Κινήσεις πανικού νομίζω ότι βλέπω.Αντι να ανακοινώσουμε πχ δύο παικταραδες χαφ και φορ, ανακοινώνουμε την επιστροφή Ενρίκε για να προλάβουμε πιθανή νέα μιρλα λόγω πιθανής αποχώρησης κι άλλου παίκτη.
Όσο για τα ονόματα που κυκλοφορούν θα προτιμούσα Μπεργκ μόνο με συμβόλαιο 1,5 + 1 και όχι 2.5
Για Μπονατινι από την άλλη δεν είμαι αρνητικός.Εφοσον είναι επιλογή τεχνικού διευθυντή σε συνεννόηση με τον προπονητή πάντα.Αναρωτηθειτε πού ήταν ο Πριγιο στα 24 και τι αριθμούς είχε.
Στα χαφ όμως είναι που χρειαζόμαστε παίκτη όπως ο Στέφαν Γιοχανσεν.Αν και κάτι μου λέει ότι δύσκολα έρχονται τέτοιοι παίκτες Χρειαζόμαστε παίκτη που θα ανεβάσει λεβελ την ομάδα.
Ο Ματέους Ολιβέιρα πάντως φαίνεται πάρα πολύ καλή περίπτωση.Και νομίζω ότι πρέπει να αποκτηθεί ανεξάρτητα από την έλευση κι άλλου χαφ.Στα δικά μου μάτια φαντάζει περισσότερο επιθετικογενες οκταρι παρά 10ρι.
Ομολογώ πάντως ότι θα ήθελα να γεμίσουμε Βραζιλιανακια με ταλέντο.Ειναι η σωστή κατεύθυνση για να χτίσουμε και ομάδα μελλοντικά αλλά και να πουλάμε ακριβά
Απλά τώρα μας καίει το πρωτάθλημα και χρειάζονται προσεκτικές και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο κινήσεις.
Να τελειώνει και το θέμα της ανανέωσης Βαρέλα και Κρέσπο οπωσδήποτε άμεσα.Για τους άλλους δεν καίγομαι.
Επίσης καλό είναι να αποχωρήσει ο Χατσεριντι και ο Ομάρ που δεν προσφέρουν ιδιαίτερα
Μου αρέσει που την επιστροφή του Ενρίκε την προμοταρει ο Γιώργης λες και έρχεται δεν ξέρω γω ποιός.
Οκ καλός παίκτης ο Ενρίκε αλλά τίποτα ιδιαίτερο και λείπει καιρό από την ομάδα , που σε συνάρτηση με την πιθανή αποχώρηση Ουαρντα και την έλευση του αντικαταστάτη του Πριγιο σημαίνει λιγότερη ομοιογένεια.
Κινήσεις πανικού νομίζω ότι βλέπω.Αντι να ανακοινώσουμε πχ δύο παικταραδες χαφ και φορ, ανακοινώνουμε την επιστροφή Ενρίκε για να προλάβουμε πιθανή νέα μιρλα λόγω πιθανής αποχώρησης κι άλλου παίκτη.
Όσο για τα ονόματα που κυκλοφορούν θα προτιμούσα Μπεργκ μόνο με συμβόλαιο 1,5 + 1 και όχι 2.5
Για Μπονατινι από την άλλη δεν είμαι αρνητικός.Εφοσον είναι επιλογή τεχνικού διευθυντή σε συνεννόηση με τον προπονητή πάντα.Αναρωτηθειτε πού ήταν ο Πριγιο στα 24 και τι αριθμούς είχε.
Στα χαφ όμως είναι που χρειαζόμαστε παίκτη όπως ο Στέφαν Γιοχανσεν.Αν και κάτι μου λέει ότι δύσκολα έρχονται τέτοιοι παίκτες Χρειαζόμαστε παίκτη που θα ανεβάσει λεβελ την ομάδα.
Ο Ματέους Ολιβέιρα πάντως φαίνεται πάρα πολύ καλή περίπτωση.Και νομίζω ότι πρέπει να αποκτηθεί ανεξάρτητα από την έλευση κι άλλου χαφ.Στα δικά μου μάτια φαντάζει περισσότερο επιθετικογενες οκταρι παρά 10ρι.
Ομολογώ πάντως ότι θα ήθελα να γεμίσουμε Βραζιλιανακια με ταλέντο.Ειναι η σωστή κατεύθυνση για να χτίσουμε και ομάδα μελλοντικά αλλά και να πουλάμε ακριβά
Απλά τώρα μας καίει το πρωτάθλημα και χρειάζονται προσεκτικές και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο κινήσεις.
Να τελειώνει και το θέμα της ανανέωσης Βαρέλα και Κρέσπο οπωσδήποτε άμεσα.Για τους άλλους δεν καίγομαι.
Επίσης καλό είναι να αποχωρήσει ο Χατσεριντι και ο Ομάρ που δεν προσφέρουν ιδιαίτερα