Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

pagotatzis έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Πιστεύω να βγει και σε λίγο ποιος φεύγει.Ο Σακοφ δεν νομίζω γιατί είναι χαφ λογικά ο Warda. Είχε πει ένας φίλος ότι έκανε follow στην West Bromwich αντε να δούμε.
Εδώ δεν μπορούμε να κλησουμε έναν μέσο ,φαντάζεσαι να φύγει και ο Σαχοφ ;
Άσε !
Χάχαχαχαχα φαντάζεσαι γιατί τρελά θα μιλάμε αν φύγει ο Σακοφ? Δεν νομίζω να ναι ο Σακοφ.Λογικα ο Ουαρντα θα ναι.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ !!!!!!!:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Πάντως ο Ενρίκε όσο άναρχος και να ΄ναι, μόνος του έκανε περισσότερα πράγματα εναντίον της Τσέλσι απ΄ότι έκανε εμάς όλη η ομάδα...

Macho μου έδωσες πνοή ζωής τώρα :lol:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Επιτελους θα εχουμε ενα εξτρεμ που ειναι μπουκαδορος και βαζει γκολ και ας μην ειναι τακτικα τελειος.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Mauricio-8- έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δύσκολο να φύγει ο Χατσερίδης γιατί θα ψάχνουμε πάλι για στόπερ.
Στοπερ έχεις τον Τοσκα στη θέση του Χατσεριδη και αριστερό μπακ παίρνεις Σταφυλιδη στις 30 του Μηνα.
μια χαρα θα κατσει μια αποδεσμευση ,αλλα οπως το παμε κανουμε αλλη ομαδα μεσουσης της σεζον!δεν μπορω να φανταστω λουτσεσκου τι θα σκεφτοταν δυο εβδομαδες πριν

αν του εφερνες αλλο αριστερο μπακ ,εδιωχνες το εναλλακτικο στοπερ
τραυματιζοταν ο βερνμπλουν,εφερνες δυο χαφ(οπως ειπωθηκε)
εφευγε ο πριγιο,επαιρνες εναν αλλο,εδιωχνες ουαρντα επαιρνες ενρικε(που τον εκοψε ο λουτσεσκου)

ολα αυτα σε λιγες μερες

σοκ και δεος,εδω για τσιμιροτ και "εσκασε" ο ανθρωπος
prax

Δημοσίευση από prax »

Macho έγραψε:Μην παίρνετε και όρκο πως τα χαφ θα είναι μονός αριθμός..
dld what do you mean?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κ ουαρντα θα δώσουμε ;

Τάλαρα ;

Απογπητευσγηηη
pakos

Δημοσίευση από pakos »

Γουστάρω με την επιστροφή Pedro Henrique για την τρέλα που βγάζει κι ας είναι τσαπατσούλης τακτικά. Ακόμη, δεν μπορώ να καταλάβω την λύσσα τον ΑΡΔ (βασιλόπουλος, κόλκας, τσαρλι κλπ) για απόκτηση Berg που είμαι σίγουρος οτι κρίνουν βάση της προ 2ετίας εικόνας του και δεν τους κάνει ένας 24χρονος βραζιλιάνος με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Μακάρι να κλείσει θετικά του Bonatini. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να πιστέψω οτι ο παίκτης στο κέντρο που μας λείπει είναι ο Misic που έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τους παίκτες που έχουμε. Για το κέντρο νομίζω ιδανική επιλογή είναι παίκτης του στύλ Radoja που ανήκει στη Celta Vigo και λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι. Είναι στυλ Cimirot μόνο που θα τον χαρακτήριζα 2 κλάσεις ανώτερο ειδικά οργανωτικά.

https://www.transfermarkt.com/nemanja-r ... ler/168959
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Macho έγραψε:Μην παίρνετε και όρκο πως τα χαφ θα είναι μονός αριθμός..
Δύο θέλουμε σίγουρα και μακάρι να έρθει ένα όνομα ....
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

[youtube]aeOPEkWELpM[/youtube]

Welcome back daddy
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ενρικεεεεεεεε!! θα αρχισουν τα πραγματικα γουστα τωρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mīngus έγραψε:Πάντως τον Ενρίκε τον έκοψε ο προπονητής το καλοκαίρι. Δεν ξέρω τι λογική έχει αυτή η κίνηση.
ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσο και αν εχει στοιχεια που πραγματικα λειπουν απο την ομαδα δεν ξερω κατα ποσο τον πιστευει ο προπονητης ο οποιος αν πιστευουμε οσα εγραψε ο φιλος ηδη δεν τρελαθηκε κιολας.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Λοιπον ο Πεδρο Ενρικε σε 19 ματς με την φανελα της Αστανα 8 για το πρωταθλημα και 11 για το Europa Legue ειχε 3 γκολ και 1 ασσιστ ολα στην Ευρωπη, στο πρωταθλημα δεν βλεπω να εκανε νουμερα.

Η Αστανα κατεκτησε το πρωταθλημα περασε απο τον ομιλο του Εuropa League και συνεχιζει στην διοργανωση αφου απεκλεισε τον ΑΠΟΕΛ.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Κατα τη γνώμη μου ήταν ντροπή και αίσχος το οτι ο Ενρίκε ήταν δανεικός στην Ασία.

Με τη συνδρομή των υπνοτιστών-αρδ πείστηκε και ο άμπαλος λαός, οτι ο Βραζιλιάνος περίσσευε, επειδή το ρόστερ ήταν για Πρέμιερσιπ. Ευτυχώς το ΛΑΘΟΣ διορθώνεται.

Κατα τα άλλα ελπίζω όλα αυτά τα χαφ και οι επιθετικοί με μέσο όρο 5 παιχνίδια το χρόνο να είναι Χειμερινά ανέκδοτα και όχι το σχέδιο του ΠΑΟΚ για 5ετή αυτοκρατορία, όπως νομίζουν κάποιοι οτι χτίζεται.

Στην πραγματικότητα ΠΑΟΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα 34 χρόνια, είναι 8 βαθμούς μπροστά, ωστόσο έχασε το βαρύ πυροβολικό του, και έχει εισπράξει 9+1,5εκ ευρώ. Επίσης, έχει ένα πρόγραμμα φωτιά τον προσεχή μήνα.

Θέλω να πιστεύω οτι οι υπεύθυνοι γνωρίζουν που δουλεύουν και τι κάνουν.

Φέρτε τον Μπέργκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Παρ 11 Ιαν 2019, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”