Είσαι τόσο μα τόσο άδικος...barlow4 έγραψε:Οποιοσδήποτε παίκτης δεν είναι βασικός κ με πολλά γκολ σε τοπ ομάδα θα βρει ΠΑΟΚτσακια στραβωμενα.δε θυμάμαι ούτε ένα παίκτη γενικής αποδοχής.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Δίκαια Κεν γιατί αποδεικνύεται ότι υπάρχουν και βασικοί και με πολλά γκολ στα χρήματα που υποτίθεται ότι είμαστε διατεθειμένοι να επενδύσουμε.barlow4 έγραψε:Οποιοσδήποτε παίκτης δεν είναι βασικός κ με πολλά γκολ σε τοπ ομάδα θα βρει ΠΑΟΚτσακια στραβωμενα.δε θυμάμαι ούτε ένα παίκτη γενικής αποδοχής.
Ένας σατανάς κ ένας που έχει τη μύγα.
Πρότεινε Τζος έναν παίκτη που δεν είναι σε τοπ ομάδα, η που δεν είναι συνέχεια βασικός η αρχισκορερ κ θα βρεις έναν που θα προβληματιστεί για τη χαμηλή δυναμικότητα της ομάδας, για την έλλειψη Ρυθμού η για τη μη πάστα αρχισκορερ.
Κάθε έναν τέτοιο που θα προτείνεις θα βρεθούν ένα σωρό αδερφάκια που θα τον κοιτούν στα δόντια κ θα προτείνουν τον δικό τους αντίστοιχο.
Πρότεινε Τζος έναν παίκτη που δεν είναι σε τοπ ομάδα, η που δεν είναι συνέχεια βασικός η αρχισκορερ κ θα βρεις έναν που θα προβληματιστεί για τη χαμηλή δυναμικότητα της ομάδας, για την έλλειψη Ρυθμού η για τη μη πάστα αρχισκορερ.
Κάθε έναν τέτοιο που θα προτείνεις θα βρεθούν ένα σωρό αδερφάκια που θα τον κοιτούν στα δόντια κ θα προτείνουν τον δικό τους αντίστοιχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 11 Ιαν 2019, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ενδεδειγμένη λύση για μεταγραφικές περιόδους Γενάρη είναι να ψάξεις στα μεσαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και να βρεις παίκτες που να ξεχωρίζουν είτε σε μεσαίες ομάδες πρωταθλημάτων όπως η Πορτογαλία είτε και σε τόπ ομάδες σε πρωταθλήματα όπως Δανιες,Πολωνιες και ότι άλλο. Παίκτες με φουλ ρυθμό και πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα μεγάλα πρωταθλήματα θα βρεις μόνο παροπλισμένους παίκτες που κοιτάς μόνο καλοκαίρι .
τον πριγιοβιτς τον ηξερε κανεις πριν τον φερουμε?μακαρι ο φορ που θα ερθει να μας κανει να λεμε "ειχαμε παικτη πριγιοβιτς?"
Δεν πληρώνομαι εγώ με εκατομμύρια για να σου πω ονόματα αν και μπορώ να θυμηθώ αρκετά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα από παιδιά που ασχολούνται,αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει από το να εκφράζω δυσαρέσκεια στα προφανή. Να ακούω τον προπονητή μου να ζητάει παίκτες με αγωνιστικό ρυθμό και κάποιοι να λιγουρευονται παίκτες με 100 λεπτά συμμετοχής.barlow4 έγραψε:Ένας σατανάς κ ένας που έχει τη μύγα.
- navigator11
Δηλαδή θα κοιτούσαν τον Δανό, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φετινό Κουλούρη, ξέρω γω, και δε θα γινόταν παρτάκι εδώ μέσα, εκτιμάς.
Εγώ πχ προτείνω φαλκαο από την παραπαίουσα Μονακό.φετος είναι σε κατιούσα κ αυτός κ είναι στα 32 του.κ θέλει κάνα 3,5αρι το χρόνο.δικο σας.
Τζος ο Μπονατινι ειναι ο Ακπομ της Γουλβς στον πρωτο γυρο της Πρεμιερ.
Εχει μπροστα του παικτη που ειναι πολυ καλος, σε φορμα, σκοραρει, πασαρει και δεν βγαινει απο την εντεκαδα ουτε για κατουρημα.
Επισης ηταν τοπ σκορερ της "μεσσαιας" Εστοριλ στο πορτογαλικο πρωταθλημα με 20 γκολ και 4 ασσιστ.
Δεν ειναι βεβαια, ηταν πριν 3 χρονια.
Εχει μπροστα του παικτη που ειναι πολυ καλος, σε φορμα, σκοραρει, πασαρει και δεν βγαινει απο την εντεκαδα ουτε για κατουρημα.
Επισης ηταν τοπ σκορερ της "μεσσαιας" Εστοριλ στο πορτογαλικο πρωταθλημα με 20 γκολ και 4 ασσιστ.
Δεν ειναι βεβαια, ηταν πριν 3 χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 11 Ιαν 2019, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mauricio-8-
Έκατσα και είδα τα βίντεο του Μισιτςβ όλα τα καλά ματς τα χει κάνει με την Οσιγιεκ στην Κροατία θα σας πω τα δικά μου συμπέρασματα.Τα θετικά του είναι:ότι έχει καλή τεχνική και καλή αίσθηση του χώρου είναι πολύ δυνατός σε μονομαχίες.Τωρα τα αρνητικά που είδα δεν κόβει ούτε με βάλε είναι αργός μακάρι να διαψευστω αλλά είναι ακριβώς ίδιος παίκτης με Σακοφ βασικά μου φέρνει πολύ την αναβαθμισμενη μορφή του Σαμπο! Αυτά τα συμπεράσματα έβγαλα εγώ που τον Παρακολουθώ εδώ και ώρα στα βίντεο.
Επειδή το λέει ο σαρλι;Rorschach έγραψε:Δεν υπάρχει παίκτης Μπονατίνι, τα είπαμε.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά τον κρεσπο τον είχαν ξεσκίσει πρώτου έρθει πρώτος πρώτος ο πολκαςMauricio-8- έγραψε:Εσείς που λέτε για τον Μπονατινι ότι δεν είναι καλός κτλ μην κάνετε κωλοτουμπες σε λίγο καιρό όπως για Κρεσπο κ.τ.λ.
- Mauricio-8-
Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνουμε για τον κέντρο μας αλλά νομίζω ότι λείπει σίγουρα η ταχύτητα εκεί στο κέντρο και το κάθετο παιχνίδι.Τωρα ξεκινάω το scouting και τον Μπονατινι και σας ενημερώνω.
Αυτός που έχεις φώτο μόνο τον Ρούλη καρφωνε......Rorschach έγραψε:Δεκέμβριο του 2017 το τελευταίο γκολ που εβαλε ο ανυπαρκτος Μπονατινι σε αγωνα πρωταθληματος.
Απο τοτε 0 γκολ σε 30 συμμετοχές.
κάτι μου θυμίζει...