Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τουριστας και ο μπρανκο. Οκ.
Μελλον και προοπτικες ας παρουν το καλοκαιρι. Αν δεν εχετε καταλαβει καποιοι,ειμαστε στη μεση του πρωταθληματος, +8 και χασαμε το 70% της δυναμης μας. Αν χασω τ πρωταθλημα επειδη οι "παικτες προοπτικης" ενσωματωθουν τον μαρτιο, καληνυχτα.
Οπαδοι ειμαστε, οχι λογιστες της παε
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Argaliad έγραψε:O Warda ναι εχει κλειστει τριπλα αλλα 8 στις 10 φορες θα κανει ασκοπες καλες ενεργειες χωρις ουσια, πολλες φορες πουλαει την μπαλα και επισης σαν βασικος σαν να χανει την συγκεντρωση του μετα το 20 λεπτο γενικα ειναι καλος να μπει καπου στο 65-70 σε ματς που εχει αναψει αλλιως δεν ειναι για πολλα. Οποτε με 2-3 μυρια κορδελα δεν θα μας λειψει.
αρχισε να τον χρησιμοποιει ο προπονητης του σιγα σιγα(αυτο απο μονο του ειναι επιτευγμα)
θα σου λειψει και πολυ στο δευτερο μισο.αδειαζεις επικινδυνα μπροστα

αλλο αν στην περιπτωση του ισως τον πηγαινα και γω στο αεροδρομιο μ 2,3 μυρια
αλλα μεσουσης της σεζον και αυτος; 34 χρονια πρωταθλημα εχουμε να παρουμε,πρωτη φορα ειμαστε στο συν 8!

δηλαδη τι αλλο χειροτερο να γινοταν;

χασαμε το χαφ μας(βερνμπλουμ),τον νο1 παιχτη μας πριγιοβιτς,αν φυγει και ο ουαρντα

και απλα ελπιζουμε να βρεθει παιχτης να μπει αμεσα στην ομαδα(καθολου ευκολο ιδιως ετσι οπως κινουνταν προσφατα στην ΠΑΕ)

τι να πει κανεις!μια λαθος πασα στην επαναφορα τωρα μενει να γινει!πιο ΠΑΟΚ δεν γινεται δυστυχως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 11 Ιαν 2019, 14:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Παλαιολόγος έγραψε: αρχισε να τον χρησιμοποιει ο προπονητης του σιγα σιγα(αυτο απο μονο του ειναι επιτευγμα)
ή με εντολή διοίκησης μπήκε στη βιτρίνα ενόψη μεταγραφικής περιόδου. ;)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αποκλειεται να λειτουργει ετσι,ιδιως ο λουτσεσκου
που δεν το εχει σε τπτ να παρκαρει βαρια συμβολαια αν βλεπειπως δεν του κανουν
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Τουλάχιστον ο λουτσεσκου παραδέχτηκε ότι χρειάζεται προσθήκη επιθετικού. Να πω την αλήθεια ένα άγχος το είχα.
Αλλά αφού παραδέχτηκε ότι ο καρελης αισθάνεται πιο καλά ως δεύτερος όλα καλά.
Βέβαια δεν είπε τίποτα για χαφ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπορεί να μήν τους έχουμε δεί αλλά κι εγώ νομίζω ότι τον Μισιτς απο την Ριέκα ως επιλογή για τα χάφ του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι είναι πισωγύρισμα. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλύτερο υλικό. Χρειαζόμαστε κάτι πολύ ταχυδυναμικό στη θέση 6. Ο Μίσιτς δεν είναι αυτός ο παίκτης.

Για το φόρ κανείς δεν ξέρει πώς θα κολλήσει με την ομάδα, όποιος κι αν είναι. Λογικά είναι ο Μπέργκ αλλά κανείς δεν ξέρει άν θα μπορέσει η διοίκηση να το προχωρήσει.

Νομίζω πρέπει να κοιτάξουμε και το ότι οι επιλογές μας θα επηρεάσουν τις προσπάθειές μας για να μπούμε στο Τσού Λού. Δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα. Αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να είναι σ᾽αυτό το επίπεδο ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

omerta76 έγραψε:Συνέχεια όλοι γκρινιάζουμε και αναθεματίζουμε την ΠΑΕ για ολιγωρία, κακό σχεδιασμό, λάθη, αργοπορία κτλ κτλ....Όλοι εμείς ξέρουμε και αυτοί δεν ξέρουν.
Γεμίσαμε αθλητικούς δντές, προπονητές, προέδρους και μάνατζερ εδώ μέσα! Βιογραφικό στην ΠΑΕ να στείλουν κάποιοι...
Πως όμως κάθε χρόνο η ομάδα γίνεται καλύτερη δεν μπορώ να το καταλάβω;;;

Γκρινιάζουμε γιατί η ομάδα έχει μεγάλο μ.ο ηλικίας και να προχωρήσουμε σε ανανέωση, όλοι όμως θέλουμε τον Μπεργκ :evil: :evil:
Γκρινιάζουμε γιατί τις μεταγραφές τις κάνει(;;;) ο Γ.Σαββίδης, αλλά τώρα που δραστηριοποιείται ο Μπράνκο λέμε ότι δουλεύει με γνωστούς ;;; :evil: :evil:

Δεν μπορώ να μας καταλάβω αλήθεια.Η ομάδα δουλεύει αθόρυβα για να μας γιγαντώσει τα επόμενα χρόνια, με κινήσεις που δεν ξέρουμε αλλά εμείς τον χαβά μας. ΝΑΙ πάσχει σε ενημέρωση και αυτό είναι που θα πρέπει να το δουν αλλά μην τα μηδενίζουμε όλα!!

Τεσπα, ας δούμε ποιοι θα έρθουν γιατί βλέπω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες (όχι, δεν ξέρω τίποτα από μεταγραφές).

Τον νου μας στον Αστέρα, όλοι μας περιμένουν να σκοντάψουμε
μην σπας την...ομερτα....
στο τελος θα σε πουνε γραφικο....

οι τελευταιες 10 σελιδες ....πραγματικα...ειναι απιστευτες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενα σχολιο που με εκφραζει

"Ρε παιδιά...ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΝΑΤΙΝΙ; Τί είναι αυτά τα πράματα; Θέλουν να μας τρελάνουν στην ΠΑΕ; 24 χρονών, χωρίς παιχνίδια, χωρίς εμπειρίες, χωρίς παραστάσεις, χωρίς επαφή με το ελληνικό ποδόσφαιρο και περιβάλλον. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ;

Επιπλέον ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ 2 υπέροχα ταλέντα που ανήκουν στο ρόστερ σου. Τον Κουλούρη και τον Ακπόμ. Εγώ λέω ότι ΚΑΙ οι 2 είναι ΠΟΛΥ καλύτεροι του Μπονατίνι.

ΦΕΡΕ τον ΜΠΕΡΓΚ Πορτογάλε να παίξει 4 μήνες και του χρόνου να μοιραστεί τα παιχνίδια με Ακπόμ και Κουλούρη για να μπουν τα παιδιά σταδιακά."
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

nothu έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Σε 1.000 λεπτα 1 γκολ κ 1 ασσιστ ο game changer...
Το γκολ τον Αύγουστο στην Πορτογαλία και η ασίστ με τον μεγάλο αήττητο Σπάτων.
Να φανταστώ τα λετε αυτα τη στιγμη που ολα τα εξτρεμ μας πυροβολανε και εχουν δεκα γκολ και δεκα ασιστς και μας ενοχλουν τα νουμερα του χαμπιμπι. Και ο τσιμιροτ δεν ειχε νουμερα αλλα τον ψαχνουμε ακομα. Εγω βλεπω οτι στα μεγαλα παιχνιδια οταν έμπαινε ηταν ο μονος που ζητουσε μπαλα, εκανε ατομικες ενέργειες, την κουβαλουσε, την κρατουσε και την μοιραζε σωστα και γενικα φαινόταν σαν την μυγα μες το γαλα την ωρα που ολη η ομαδα καθόταν και περιμενε. Κάνω κάπου λαθος;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επισης συμφωνω με το αρθρο του κολκα. Τεκμηριωνει πολυ σωστα την αποψη του περι Μπεργκ. Ειναι απο τις περιπτωσεις που ΔΕΝ πρεπει να μας νοιαξει παικτης για μεταπωληση. Υπαρχει μονο το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Αυτή την πιπίλα ότι ο τυχάρπαστος Μπεργκ θα ενσωματωθεί στο νανοδευτερόλεπτο και θα στάξει 10 γκολάκια μέχρι το τέλος, ενώ οι υπόλοιποι μεταγραφικοί μας στόχοι θα είναι κάτι γιωτάδες που θα βρουν δίχτυα τον Μάρτιο του 2020, από πού προκύπτει;

Το γεγονός ότι οι στόχοι που ακούγονται είναι όλοι >23 αποδεικνύει αυτήν ακριβώς τη λογική της ΠΑΕ: δεν ψάχνουμε στοιχήματα, θέλουμε undervalued ποδοσφαιριστές επιπέδου.

Και μην ακούσω πάλι "ξέρει το ελληνικό Πρωτάθλημα", μην προσποιούμαστε ότι παίζουμε εδώ μέσα κάτι καλύτερο από επαρχιώτικο ποδόσφαιρο επιπέδου Β' Ιταλίας. Αν έχεις παίξει Αγγλία, Πορτογαλία ή τέλος πάντων οπουδήποτε δυτικά του Βόλγα και ξέρεις τόπι, κάνεις για Ελλάδα. Το πλεονέκτημα που επιφέρει η εμπειρία του Μπεργκ αντισταθμίζεται για την πλάκα από πιθανά μειονεκτήματα (ηλικία, ρίσκο στα αποδυτήρια, διάρκεια/ύψος συμβολαίου, κ.α.)

Επίσης λογικές "πάρτε φέτος Πρωτάθλημα με κάθε κόστος και το βλέπουμε του χρόνου" δεν με εκφράζουν. 34 χρόνια είναι πολλά, μα εμένα δεν μου λέει κάτι να το σηκώσω φέτος αν του χρόνου είμαι μεταξύ φθοράς και κατάρρευσης σαν τους κλέφτες φέτος. Και δεν έχω δει ποτέ Πρωτάθλημα.

Έχω εμπιστοσύνη πως η διοίκηση θα στελεχώσει την επίθεση (και το κέντρο) με παίκτες που θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από τον Λου. Δεν έχω καμία άποψη για τους παίκτες που ακούγονται, πολύ απλά γιατί δεν τους έχω ξαναδει/ακούσει στο παρελθόν. Όπως δεν ήξερα τον Πρίγιο, τον Μπισε, τον Κρέσπο, τον Βαρέλα, κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Napoli4 έγραψε:
Mpoz έγραψε:Warda μολις τωρα follow σε west brom

Ελπίζω όχι κάτω από 2,5-3 μύρια.
Κι αν φύγει δανεικός; Μας χαλάει;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Mpoz έγραψε:
nothu έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Σε 1.000 λεπτα 1 γκολ κ 1 ασσιστ ο game changer...
Το γκολ τον Αύγουστο στην Πορτογαλία και η ασίστ με τον μεγάλο αήττητο Σπάτων.
Να φανταστώ τα λετε αυτα τη στιγμη που ολα τα εξτρεμ μας πυροβολανε και εχουν δεκα γκολ και δεκα ασιστς και μας ενοχλουν τα νουμερα του χαμπιμπι. Και ο τσιμιροτ δεν ειχε νουμερα αλλα τον ψαχνουμε ακομα. Εγω βλεπω οτι στα μεγαλα παιχνιδια οταν έμπαινε ηταν ο μονος που ζητουσε μπαλα, εκανε ατομικες ενέργειες, την κουβαλουσε, την κρατουσε και την μοιραζε σωστα και γενικα φαινόταν σαν την μυγα μες το γαλα την ωρα που ολη η ομαδα καθόταν και περιμενε. Κάνω κάπου λαθος;
Ο τσιμιροτ γιατι να εχει νουμερα? 6αρι ηταν
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

anekfrastos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οταν σκοραρε ο ταπουτος και εγινε το ρεκορ διαφορας με το σκουληκι,γιουχαρατε?
Εδώ βριζαμε τη μάνα του Σάββα ηλιαδη του ρουλη όταν ο αδελφός του Στέλιος έπαιζε σ εμάς :)
Βασικά το σύνθημα ήταν Ηλιαδη, Ηλιαδη σε.... ο αδερφός σου κάθε βράδυ. Απίστευτο :idea: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Παλαιολόγος έγραψε:στα φορ τι ανανεωση να γινει; εχουμε ακπομ και κουλουρη που περιμενουν
και πραγματικο ποιος νοιαζεται για ανανεωση μεσουσης της σεζον,τον τιτλο θελουμε

αν υπαρχει 50χρονος ποδοσφαιριστης που θα μπει γρηγορα στην ομαδα και θα βαλει 10 γκολ κομβικα στον β γυρο κανενα προβλημα να τον παρουμε

παντως νομιζω 7 χρονια τωρα εχουν αποδειξει πως δεν εχουν και τα καλυτερα στατιστικα του κοσμου στις μεταγραφες.

σε λογικα επιχειρηματα βασιζεται η κριτικη,οχι σε συνθηματολογια και αφορισμους(παρεμπιπτοντως προσωπικα δεν εχω γραψει τπτ για γνωστους κ αγνωστους)
λογικα θα ηταν τα επιχειρηματα σου εαν δεν ειχαμε φερει ...

λουκας,μακ,ροντριγκεζ,ματος.κρεσπο πριγιοβιτς....μπισεσβαρ...

ολοι αυτοι τι ειναι?? δεν μετρουν αυτοι στα....στατιστικα??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”