Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Για αυτό βάλε μου και μένα τους 2 πόντους που μου φάγατε στο στοίχημα μιας και μπήκες εξαιτίας του agave που το μαθε απο το τσάτ και αυτός απο τον gash και μας την κοπάνησε και μετά!
Και μόνο το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε 2πλό από τη Φυλή κάνει το ματς πολύ δύσκολο. Η φετινή ομάδα σχεδιάστηκε κυρίως για να αμύνεται και όχι να παίζει επιθετικά. Μην ονειρεύεστε 0-4 και τέτοια σκορ. Στο γκολ και βλέπουμε...
Τωρα που εχουμε ολους τους παικτες μας στην διαθεση μας,και εχουμε αποκτησει πλεον ταχυτητα στην επιθεση,δεν χωρουν πλεον δικαιολογιες.Διπλο με καλη εμφανιση,και αν δεν τα δω αυτα θα κραξω κι εγω τον Σαντος οτι ειναι loser,οσο κι αν τον στηριζω και τον εκτιμω
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!
τι μαλακια ειναι αυτη?????με εδιχνε online στο forum και με πεταγε εξω....
λοιπον περνουμε εισητηρια?????ειναι οριστικο?????που θα βρουμε και πως θα παμε??????????????????????????????????????????????????????????
ααα και ποσο πανε τα εισητηρια?????????????????????????????????????
οχι ρε....πλακα μας κανουν????
αν ειναι 30 ευρο δεν παιζει να ερθω.....για κανενα λογο!!δεν θα με πιασει εμενα μαλακα ο καραγκιωζης προεδρος του λεβαδιακου.......
αν σκευτεις οτι εχουμε και αλλα 20 ευρο μεταφορα χεσε μεσα.......
30 Ευρώ για το Μιλανλεβαδειακός-ΠΑΟΚ??
Πάμε καλά?
Βάλε 30 για εισιτήρια 40 για βενζίνες 50 για σουβλάκια 10 για τσιγάρα δεν τα κρατάμε για μετοχές για την επόμενη ΑΜΚ και το χωριό να πάει στην Β?
Δεν μας τα λέει καλα το μικρό σπίτι στο λιβάδι..