beeman έγραψε:Υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερο από της Championship;
Ο Bonatini στα 23 του πέρυσι ήταν βασικός φορ στην ομάδα που ανέβηκε πρώτη. Πολύ δουλεμένη και καλή ομάδα. Φέτος λοιπόν που αυτή η ομάδα είναι στην Premier και παει πολύ καλά, με νίκη στην έδρα της Τοτεναμ, ισοπαλία με Σιτυ,Ισοπαλια στο Old Trafford. Απέκλεισε πριν 2 μέρες την Liverpool στο Κύπελλο, το επίπεδο ανέβηκε πολύ και είναι στο rotation.
Μην λέτε χαζομάρες για ρίσκο. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος για τέτοιους παίκτες είναι αστείο.
Θα κάνει τη διαφορά και μακάρι να έρθει. Ας ξεφύγουμε λίγο από την ελληνική πραγματικότητα.
Σκεφτείτε ότι ο Ansarifad πέρυσι έβαλε σχεδόν ίδια γκολ με τον Πρίγιοβιτς και φέτος οπότε καταφέρνει να παίζει δεν ξέρω αν έχει σκοράρει.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Wolves πέρυσι πήγαινε τρένο στην Championship φέτος απέκλεισε όπως είπες πριν 2 μέρες την Liverpool έκανε ανατροπή με Τοttenham συμφωνώ τα έβλεπα τα ματς.
Έχει τώρα κάτι Πορτογάλους_το Rui Patricio πήρε 1 κάρο φράγκα το καλοκαίρι που κοστίζουν καμιά 40αρα η 50αρα εκ.
Επανέρχομαι στο θέμα Bonatini ήταν βασικός όντος αλλά και το επίπεδο επειδή ξέρω από Αγγλία ήμουν και 7 χρόνια λόγω σπουδών παλαιότερα είναι μέρα με την νύχτα με την Superligda. Μέρα με την νύχτα που λέμε!
Ο γαύρος να έπαιζε τώρα με την Wolves θα την πετούσε μια 4άρα τον gayRo.