ΣυμφωνωdravinosRa έγραψε:Εμένα ο μπονατινι καλός μου φαίνεται. Είναι αθλητικός, έχει καλές τοποθετήσεις και τελειώνει φάσεις. Παίζει πολύ και μέσα και έξω απο το κουτί και δείχνει να συμμετέχει στο χτίσιμο της ομάδας.
Παίζει και στην Γούλφς που φέτος έχει κάνει κάτι κηδείες σε πολλους στο νησί. Γενικά έχει καλή ομαδούλα. Έχει κατι καλά φορ μπροστά, δεν είναι περιέργο που ο μπονατίνι δεν έχει χρόνο συμμετοχης.
Κακά τα ψέμματα, ούτε η πρεμιερ λινκ ούτε η τσάμπιονσιπ συγκρίνονται με την σουπερλινκ. Τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και δύναμης ξεφεύγουν εκεί.
Αλλά τίποτα απο όλα αυτά δεν εξασφαλίζει ότι θα προσαρμοστεί στα μπάμ αν τον αποκτήσουμε.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- navigator11
Μπονατίνι και τα μυαλά στο μπλέντερ. Όχι, να πάρουμε την μπαλαρίνα του αφραγκούζου!
Πέρα από την πλάκα, αν όντως ισχύει ότι η προοπτική συνεργασίας με τον αντιπαθή είναι για 1,5 χρόνο, βρίσκω ότι έχει κάποια λογική η όποια ενασχόληση με την περίπτωσή του.
Πέρα από την πλάκα, αν όντως ισχύει ότι η προοπτική συνεργασίας με τον αντιπαθή είναι για 1,5 χρόνο, βρίσκω ότι έχει κάποια λογική η όποια ενασχόληση με την περίπτωσή του.
Καλά γενικά άλλο το επίπεδο εκεί. Μην σου κάνει εντύπωση.Magpies4 έγραψε:Τον παραχωρεί η Γούλβς και κάνει για μάς (αλλά όχι για την Γούλβς); Μου φαίνεται περίεργο.
Εγώ είδα την Wolves με Σίτυ και με Τσέλσι και έπαθα πλάκα.
Εμείς με Τσέλσι το κέντρο δεν περνούσαμε.
Φαντάζομαι πως το κόστος για Μπεργκ δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουν γραφτεί,δεν εξηγείται διαφορετικά.
-
panpangr77
Νόμιζα πως ο Κεσερου είναι πάνω από 30 αλλά είναι 28.Και αυτός είναι πολύ καλή λύση.
-
xrisitsapa
- Παλαιολόγος
-
Dimg4
- Παλαιολόγος
μαλλον εχει ξεφυγει το ποσο γι αυτο δεν κινουνται,δεν ενημερωνουν κιολαςjoshua έγραψε:32 είναι pan!!!
αλλιως αν ενδιαφερονται για μπονατινι πως τον λενε ως προτιμοτερη λυση,δεν υπαρχει σωτηρια ιδια και απαραλλαχτη νοοτροπια και σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο
μακαρι να βγει ο ανθρωπος βεβαια αν ερθει.αλλα ενταξει αν η διαφορα ηταν μικρη για μπεργκ και πανε σε αυτον
Dimg4, για χαφ νομίζω θα πάει η δουλειά 31 Γενάρη. Για φορ φαίνεται ότι ψάχνουν τώρα, οπότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του φορ μέσα σε 2 εβδομάδες. Αυτή είναι η αισιόδοξη πρόβλεψή μου.
Τι σας χαλάει ο Λεό δεν καταλαβαίνω. Ειναι ακριβώς το στυλ επιθετικού που γουστάρει ο Λουτσεσκου.
Ούτε παραγγελία να τον έκαμνε
Εκτός και η σύγκριση με Μπερκ, που όταν πήγε βαζέλα δεν είχε ούτε γκολ ούτε παιχνίδια στα πόδια του.
Ούτε παραγγελία να τον έκαμνε
Εκτός και η σύγκριση με Μπερκ, που όταν πήγε βαζέλα δεν είχε ούτε γκολ ούτε παιχνίδια στα πόδια του.
Αν ήσουν απαισιόδοξος δηλαδή θα παίζαμε σύστημα 4-6-0 για φέτος τουλάχιστον.vs40 έγραψε:Dimg4, για χαφ νομίζω θα πάει η δουλειά 31 Γενάρη. Για φορ φαίνεται ότι ψάχνουν τώρα, οπότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του φορ μέσα σε 2 εβδομάδες. Αυτή είναι η αισιόδοξη πρόβλεψή μου.
- Παλαιολόγος
ειχαν πολλα να κανουν και δεν μπορουσαν να βρουν χαφ απο τοτε που τραυματιστηκε ο βερνμπλουμ
ειναι σαν του υπολογιστες λειτουργουν σειριακα
10 του μηνος
ειναι σαν του υπολογιστες λειτουργουν σειριακα
10 του μηνος